PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Theofanis Gekas

tamam adamın sahaya atlaması saçmalıkta 2 golü direk ona bağlamakta saçmalık arkadaş,bayan futbol maçımı bu hemen soğunuyor oyundan veya demoralize olunuyor,60 dan  sonra maç tek kale oynandı gol geliyorum dedi tıpkı malkoviçle çıktığımız ankaragücü maçı gibi

berusa55

hala kızı

Stoper

Olay çıkarma potansiyeli olan,macera peşinde koşan,deplasmanları bedava içki olarak görenlerle olmaz.Antipatik tribünlerden biri olur çıkarız.Zaten kendi sahamızda hemen deplasman tribünün yanındaki grup yüzünden milletin diline sakız oluyoruz.

celebi

bence daha bunlar göreceklerimizin maalesef 5te biri

Desiqner

Ben inanıyorumki 2.golden sonra kartalın üzerine gitsek en az bir golümüz daha vardı.Ama oyunu kendi yarısahamızda kabullendiğimiz her maç olduğu gibi yine bizi yıkan bir sonuç oldu.Neyse nazar boncuğu diyelim.Kötü olayları aklımızdan silelim.Umarım takımımıza bir ceza gelmez...

serce055

Recep

bu yenilen iki golü sahaya atlayan kişiye mal etmek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir
goller maalesef bağıra bağıra geldi ikinci yarı oyunu kendi sahanda kabul edersen olacağı buydu oyuncu değişikliği yapmamanın mantığı nedir çözmüş değilim oyundan düşen futbolcular yüzünden eksik mücadele etmek zorunda kaldık sahaya seyirci girmiş olmaması lazım ama ilk defa olmuyor ki sanki o dakikadan önce takım oyundaymış gibide oyundan düşmüşler al sana bahane
oh ne ala futbolcular ve teknik heyet bu sonuçtan ders çıkartması gerekirken buldular bi günah keçisi hepsi kendini kurtarmanın telaşında
ayrıca taraftarımız olay çıkartmıyor olay çıkmış olsaydı eğer o kartal bu gün onların başına geçirilmesi gerekirdi

berusa55

Lassa'nın reklamında bile "sağlam basacan bu hayatta" diyor sağlam bas daaa Samsunspor'um  :(

Neyse canımız sağolsun; Bolu maçında telafi edeceğiz inşallah.

cgr

Erhan Hocam,

Tamam seviyoruz seni, cok iyi niyetlisin ama biraz da sitem edelim...

Halil Ibrahim kardesimiz guclu kuvvetli ama mac boyu olumlu hareketini ben goremedim... Oyuncu kazanacagiz diye puan mi kaybedelim? Ahmet Ari gibi top teknigi iyi olan birini artik denemenin vakti gelmedi mi?

Roberts benim bildigim Amerika liginden hazir bi sekilde geldi... Orta sahada hucumcu olarak deneyemezmiyiz? 80.dakikalardan sonra oyuna sokmak icin mi doldurduk biz yabanci hakkimizi?

2.golden sonra 3 tane ust uste pas yaptigimizi goremedim. Turgay veya Erdem'den biri cikarilamazmiydi?

Sezon basinda ki sartlara gore 3 macta 5 puan deseler super olur derdik... Ama yasadikca kacan 4 puanada asiri derecede uzuluyorum.  

target_t.t.b

ikinci yarı oyunun tamamen bizim yarı sahamızda geçmesini es geçtik.bağıra bağıra gelen golü önleyemedik.15 günlük aradan çıkıyosun 18 yaşında kardeşimizin bacağına 2 defa kramp giriyo bunu da geçtik.90 dk rakip takım taraftarı hem oyuncularımzıa hem taraftarımıza sözlü ve madde atarak tacizde bulundu bunuda yedik.kitledik olayı bi taraftarımızın sahaya atlamasına.tamam kardeşim bu iş sonuna kadar yanlışşş.bu arkadaşın vatandaşın yaptığı hareketten dolayı uyarılması lazım bu da doğru.ben bu arkadaşı tanımam etmem yeminle bi merhabalığım bile yoktur.ama hangi deplasmana gitsem oradaydı.gs lileri sevindirmedik şampiyon olunca diye övünüyoduk şimdi bu kadar acımasızca kaçan puanı bu vatandaşa yükleyenler acaba oradamıydılar?o da bizim çocuğumuz oraya provekeye gelmedi o da destek iin gitti her deplasmana gittiği gibi.onu dışla bunu dışla eee nolcak sonra?bakan trabzonlu dışla.altyapıdaki çocuk gs li dışla.o sahaya atladı dışla,bu yanlış tezahürat yaptırdı dışla.samsunspor camiası bunların tamamıyla bir bütündür bu camia toplumun her kesiminden,her tür psikolojiye sahip insanından,her şehirden kökeni olan insnlardan oluşan bir bü-tün-dür.

radikal-fma

can berk oyuna girdikten sonra takımı eksik bıraktı. halil ibrahim en azından mücadele ediyordu. bunun üstüne birde musa sinanın oyundan düşmesi takımı SOS verdirdi hoca göremedi. sol taraf yol geçen hanına döndü be biz gördük erhan hoca sen nasıl görmezsin. bide şu sahaya atlayan dana ve peşinden giden hiç mi beyin yok sizde siz nasıl taraftarsınız

target_t.t.b

şunu da eklemek istiyorum h.ibo nun ayağına kramp girmesini,takımın b kadar geriye yaslanmasını,oyuncu değişikliklerinde ge kalınmasını evet eleştiriyorum ama işin geneline bakıldığında 2-3 haftalık takım  kartal gibi deplasmanda  2-0 dan 2-2 ye geldi ah vah çektiriyorsa yapılan işi aslında yakalanan başarının büyüklüğünü bütün samimiyetimle takdir ediyorum.demem şu ki bu başarılar es geçilip hiç konuşulmayıp bi taraftar günah keçisi ilan eidlip devamlı üstüne gidilmesi yazıktır günahtır.önce birbirimize biraz sahip çıkalım bence..