PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

King1965

2-0 olunca bu macın zevkı kalmadı artık bolu macına bakalım dıyordum cevremdekılere nerden dedıydım son dakıkalarda puan kaybettık suan 9 puanla zırvedeydık

55.hakan

Maç boyunca oyunu soğutan bizdik hiç o atlamaya bahane bulmasınlar.

Karabudun

King1965

öyle böyle bu takım sampiyon olacak !

Kimse ınanmazsa ben ınanıyorum

Kodalak

biz bugün taraftarlar olarak iki puanı kartala verdik,neymiş adamlar bize sövmüşler,neymiş ademe sövmüşler,

eee ne olmuş ilk defamı küfrediyorlar bize,ilk defamı futbolcumuz küfür yiyor,sonra bir kendini bilmez,sahaya iniyor peşinden sürü psikolojisine sahip onlarcası tellerde,maç soğuyor,daha yeni kamp havasına giren ,adaleleri yeni yeni 90 dk kaldırmaya başlayan futbolcularımız bu arada kasları geriliyor,dahası kere,turgay ile gırtlak gırtlağa giriyor,sonrasında hakanla ,takımın moral,motivasyon bir anda eksilerde,

aferin bize,elimizle verdik maçı,sonra arma aşkı,forma sevdası falan deriz dururuz,

sorarım simdi,haftaya ceza alırsak ne olacak,futbolcuların yaptığı bu kavga büyürse ne olacak,

DAHA ÖNEMLİSİ BU YÖNETİM GÜÇ BELA TAKIM KURDU HEMDE ADAM GİBİ ADAMLARDAN,PARA DİYE ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORLAR,

YAZIK DEĞİLMİ EMİN ABİYE,YAZIK DEĞİLMİ BU YÖNETİME,

AMA TEK SÖZ YAZIKLAR OLSUN BİZE

ErkÇay55

Böyle taraftarlık olmaz olsun emeklere yazıktır günahtır.Bir takıma ancak bu kadar kötülük yapılır.Bunu yapanlar SAMSUNSPORLU olamaz.İnsanların moralini bozmaya ne gerek var adam gibi takımını desteklesen ne olurdu sanki.....

Sol Açık

Alıntı yapılan: hakanelgun - 15 September 2012, 21:30:58
Maç boyunca oyunu soğutan bizdik hiç o atlamaya bahane bulmasınlar.

Kötü oynuyorduk, eyvallah. Ama unutmayalım, biz bu ligin Real Madrid'i değiliz! Büyük bütçelerle sağa sola para saçıp kurmadık bu takımı. En düşük bütçeli takımlardan birisiyiz. Buna rağmen diğer takımlarla dengeli bir ekip kurmuşuz. Taraftarın görevi bu dengeyi takımımız lehine bozmak. Aleyhine bozmak olamaz...

Ve evet, bu olay maç içerisinde oyuncuları etkilemiştir. Ben televizyondan seyrederken, bir yandan "ne çekmiş bu herif" diyor, bir yandan da "umarım bizden değildir" diye içimden geçiriyordum. Ve her durumda moralim bozuluyordu. Sahadaki oyuncuların bozulmaması ne mümkün!

jean

ilk macta uzatmalarda yedik gecen hafta uzatmalarda attik bu hafta yine ayni mevzu kardesim 2-0 ondesin dakika olmus 89 bu dakikadan sonrada ne yapip edim alacanda maci nedir bu son dakika handikapi arkadas gecmis yillardada 3-0 ondeyken 3-3 yapmislardi kartal gibi sempt takimlariyla ugrasiyoruz arkadas ya

GökhanÇağlar

Anlamak çok zor,bizden başka takım da bunu beceremez zaten.Çok rahat kazanacağımız maçta 2 puan bıraktık.Neyse yapacak bişey yok herkes bu maçtan dersini alsın...

orhan

Samsunsporumuz bu maçta elinden geleni yapmıştır haddini bilerek oynamıştır.Taraftar olarak bizler kendimizi sorgulamalıyız.Maçı 2-0 önde götürüyoruz dakika olmuş 85 sen sahaya hangi mantıkla atlarsın bu rezillik takımın galipken dünyanın neresinde olur.Ondan sonra çıkmışız şu kötü, bu iyi,gol şunun hatasından oldu, hoca oyuncu değişikliklerini yanlış yaptı gibi maval okuyoruz.Bu takım kısa sürede büyük işlere imza atmıştır.Bize düşen ise sadece desteklemektir.Ama bizler bu mantıkla gidersek takımın ahengini bozar zarar veririz.Samsunsporumuzun sokağa atılacak beş kuruşu yoktur.Kendini tatmin için maça gelecek kim varsa gelmesin.Birde yapılan eleştirilere göre çok erken havaya girdik ayaklarımız yere basmalı 40 gün öncesini unutmamalıyız.Buna göre hareket etmeli hep destek tam destek olmalıyız.

hala kızı

Alıntı yapılan: hala kızı - 15 September 2012, 22:25:20
Kartalspor' Adem'i küfürleriyle demoralize ettikten kısa süre sonra Adem oyundan çıktı yedek kulubesını taş yağmuruna tuttu Kartalsporlu yaş ortalaması 13-17 olan sübyanlar ardından karşılıklı hareketleşmeler başladı o adam bir anda şuursuzca sahaya indi,formalı taraftarımız ise sanırım onu geri çekmek için peşine düştü gel gel diye bağıyordu,olan oldu bize beraberlik gollerini atan Kartallı futbolcular değil,sübyan taraftarları oldu.Ben ömrüm de bizim taraftarımızı bu kadar basiretsiz bu kadar tabiri caizse mal görmedim.Tutturmuşlar koyduk mu koyduk mu la adam gibi kırmızı beyaz laylay lay bişiler söylesenize :x((İstisnalar hariç ama 20 kişinin tezahuratları da duyulmuyordu..
Bugün kabusdu unutalım

red_white

Arkadaşlar bırakın 3 puanı birde farklı açıdan bakalım;

Kulübümüzün parası gitmesin diye 10 milyarlık asansörü yaptırmayan bir başkanımız varken

Gelecek ceza vicdanınızı sızlatmayacak mı?

King1965

Alıntı yapılan: red_white - 15 September 2012, 22:29:01
Arkadaşlar bırakın 3 puanı birde farklı açıdan bakalım;

Kulübümüzün parası gitmesin diye 10 milyarlık asansörü yaptırmayan bir başkanımız varken

Gelecek ceza vicdanınızı sızlatmayacak mı?

Ajan

Burada yazan Designer ile Td yazan kişi aynıysa kadehi elinden bıraksın

Jnr.Serkan

Ayrıca taraftarımız her gittiği yerde olay çıkartıyor maalesef.Sürekli düşman kazanıyoruz bu hiç güzel birşey değil