PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

Tufan

Ayberk niye öyle diyorsun onurlu bir yaşam isteyen reisler varmış baksana haksızlığa dayanamamış sahaya atlamış. Tek isteğim bizim ve bizler gibilerin son 4-5 yılda yükselttiği çıtayı bu birkaç çapulcunun yerle bir etmemesi.
Giden 2 puana kızıyorum, takımın geriye gömülmesine kızıyorum ama bu çapulcuların tribünü birbirine katmasına dayanamayıp kahroluyorum.

Ayberk

biz ne anlayacağız abi, bizim Samsunsporluluğumuz onlarınkinin tırnağı olamaz biz ne yaptık ki bugüne kadar bu takım için

Theofanis Gekas

çiçonun iletisi biraz gülümsetti

''polat alemdar 3 puanı istemedi''

BigBadMama5552

Ben de maçtaydım. Kartalspor taraftarları ilk dakikalardan itibaren küfürlü tezahüratlara başladılar, 8. dakikada Adem golü atınca sadece Adem'e yönelik küfüre başladılar ki zaten Adem de ikinci yarıda oyundan çıktı. Hakan Arslan'ın gol attığı dakikada yer yerinden oynadı ama yine de bizim tribünde fazla bağıran yoktu. Ben kapının sol tarafındaki tribündeydim, orada daha az kişi vardı. Ancak 88. dakikada sahaya atlayan kişi öbür taraftaydı, o yüzden kendisi mi girdi polis mi aldı göremedim ama, benim arkamdaki adam çok sinirlendi "Bu çocuklar 20 liraya oynuyor, bu klüp ne durumda arkadaşlar ona göre davranalım" şeklinde bir şeyler söyledi, herkes alkışladı. Ama şu meşhur atlama olayı yüzünden bizim futbolcular aşırı demoralize oldular, suratlarından belliydi. Kartalspor'luların ekmeğine yağ sürüldü resmen. 80. dakikada yanılmıyorsam, Kartal tribününden bir grup saldırıya geçecekti ama son anda polislerden korkup gelemediler, bizim tribünden de 2-3 kişi gidiyordu da son anda klübün fotoğrafçısı olduğunu söyleyen kişi engelledi. O 2 golü yediğimiz anda herkes yıkıldı ama bizim taraftarlardan bir grup vardı, sadece küfür etmeye gelmişlerdi. Maç bittikten sonra Kartalsporlular tezahürata devam ettiler, bizden hiç ses çıkmadı. Staddan da önce Kartalspor taraftarlarını çıkarttılar, bizi 18:30'a kadar stadda tuttular. Stadın kendi spikeri de ayrı bir alemdi zaten, "Kartalspor'umuz" diyip durdu ama daha kendi oyuncularının forma numaralarını karıştırıyordu.

TurgayGölbaşı55

samsunsporlu1994

"Sahaya atlayan taraftar..."
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, ''Futbolun talihsizliğini yaşadık'' dedi.

Altın; yaptığı açıklamada, Kartalspor karşısında son iki dakikada yedikleri 2 gole 2-2 berabere kalmalarının üzüntü verici olduğunu belirterek, maçın son dakikalarında Samsunsporlu bir taraftarın sahaya atlamasının da oyuncuların konsantrasyonunu bozduğunu söyledi.

Altın, ''Taraftarlarımızın her zaman arkamızda olması sevindirici, ancak bu olay bizim oyuncularımızın konsantrasyonunu bozarken, Kartalsporlu futbolcuları ve taraftarlarını ateşledi. Bu güzel atmosferi bir tarafların bozması beni çok üzdü. Böyle bir olayın bir daha kesinlikle yaşanmamasını istiyorum. Çünkü bu tür olaylar oyuncularımızı olumsuz yönde etkilerken rakip takımı olumlu etkiliyor. Taraftarlarımızın tribünde kalıp 90 dakika bizi sabırla desteklemelerini rica ediyorum'' diye konuştu.

Kartalspor karşısında ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Altın, ''2-0'lık üstünlüğümüzü koruyamadık. Kartalspor'un 89'uncu dakikaya kadar gol pozisyonu yoktu, ancak konsantrasyon kaybı 2 dakikada 2 gol yememize neden oldu. Futbolun talihsizliğini yaşadık'' dedi.

Kaynak: Ajansspor

BigBadMama5552

Bu arada dünkü maça yanılmıyorsam Tanju Çolak da gelmişti. Maç bittikten sonra çok uzaktan Emin Kar ile konuştuklarını gördüm, taraftarlardan biri de "Tanju, takıma sahip çık" diye bağırdı.

ALİ55

dün bende maçtaydım çok yazık oldu maçın kırılma anı taraftarın sahaya atlaması degıl roberts ın canberk e pası atmaması ıdı mac 1-2 ıdı onda atsa macı bıtırırdık her turlu olumsuz duruma rağmen kartal taraftarı çapulçu resmen beleşçiler ayak takımı bir insanda bırazcık ahlak olur ana avrat küfredılmez çok ayıp ettıler bızım cocuklarda tribünden gelen seslere kulaklarını tıkıyacaklar etkılenmemelıler erhan hoca bız nasıl ızledıysek oda yedek klubesınden oyledı ızledı maçı ıkıncı yarı bukadar gerıye cekılmez takım topun arkasında tamam dur gol pozısyonuda yok ama yıne rısk görunduugu uzere maçı daha ıyı analız etmelı ve ılk degısıklıgın bence önlıbero dan orta sahadan yapmalı 2-1 olur olmaz hemen pesıne oyunu sogutacak oyuncu degısıklıklerını yapmalı futbolculara uyarılarda bulunmalı ıdı yapamadı ızledı peşpeş gol yenmez yenmemelı ıkıncı golü attık soınra atağı unuttuk neyse olan oldu evden 11 de cıktım gece 8 30 da gırdım samsundan gelen arkadaslarıda tebrık edıyorum bursadan gelen arkadaslarıda ancak tek gayemız samsunsporumuzzz gıden 2 puan karakterımız olmamalı daha dik durmalıyız ....

King Of The North

maçta  Polat  Bilgin de vardı sanırım, helal olsun diyorum...

maviay55

maçı izleyemedim,eve geldiğimde babam o kadar dolmuş ki bana söylendi durdu 15 dk. 2 yi atmışsın 3 ü de bulacaksın benim samsunsporum 2 yi atınca geri çekilmeyecek saldıracak dedi hocaya baya bi sitemi vardı..
sahaya atlayan taraftarımızı esefle kınıyorum.

güzel günler göreceğiz inşallah 3 maçta 5 puan,4 ü deplasmanda alındı.

yirmiuc

16 September 2012, 17:56:27 #520 Son düzenlenme: 16 September 2012, 18:05:59 yirmiuc
Hocanin dedigine gore, sahaya taraftar girince biz demoralize olmusuz , rakip motive olmus.
Hakem su molasi vermisti belki o da bizi olumsuz etkilemis olabilir Erhan hocam ?
al_sana

cezayir55

hoca trt3 te konuştu oyuncuları defalarca uyarıyorum geriye yaslanmayın diye dedi en büyük sorunumuz bu bunuda aşacağız dedi

samuray

benoe maçtaydım nedir bu son dk.lardaki oyundan düşüşümüz geriye yaslanmamız ikinci yarıda fark ikiyi bulmuşuz ama kendi sahamızdan bir türlü çıkamıyorduk rakipi hep kendi sahanda karşılar bu kadar üzerine gelmesini beklersen golü yersin gelelim o geri zekalıya sahaya atlayan geri zekalı bunları maç günleri karakola alıp maç saaiti boyunca tutacaksın ya bütün camiaya zarar veriyor erhan hoca ben geriye yaslanmayın dedim diyor orta sahaya da geç müdahale etti orta sahamıza güçlendirecek hamleleri geç yaptı sanki daha erken müdahale edebilirdi bu takımın ne zor şartlarda kurulduğunu hepimiz biliyoruz 3 maçta alınan 5 puan heleki bunun ikisi deplasman da aldığımız 4 puan çok iyi ama son dk.da kaçırdığımız 4 puan a tabiki çok üzülüyoruz erhan hoca bu sorunu çözmeli bir an önce

S.b.ç Çağrı

Kimse futbolcularımıza suç bulamaz 6 dakika oyun durmuşken bizim futbolcularımız oyundan sogdu terlerini attılar kartalsporda bunun bilincindeydi ve şaşkına uğrattı ölümüne kırmızı inadına beyaz

lato

Sorun iki gol yemek değil aslında gereksiz yere sahaya atlamak. Takım sahaya giren taraftar yüzünden mi berabere kaldı diye soran arkadaşlar bu maç 2-0 ken tatil de olabilirdi o zaman neyi bahane edecektiniz takım niye 3'ü atmadı mı diyecektiniz Lokman Kere kaç defa kritik pozisyonlarda müdahale ettiler ben sayamadım adamın moralini bozarsan iki de yer oniki de sahada futbolcuların yerinde ben olsam oturur kartalın attığı golleri izlerdim herkes kendine yakışanı yapsın dost var düşman var kimseye Samsunspor camiasını küçük göstermeye hakkınız yok. Gelelim Adem'e küfür etmelerine biz de maç boyu rakip takımın forveti Burak'a hakaret edip üstüne oynamadık mı Burak ayağında top tutamadı e o zaman kartallı taraftar da sahaya atlasaydı ya boşuna haklı yan aramayın yapılan şeyin hiç bir mantığı yoktur inşallah bir daha aynı şey yaşanmaz herkes ders alsın..