Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

burakbas

Başkanımızın bugün Kanal 55 İftar programındaki konuşmasından notlar ...

-Samsun alt yapısından, Samsun ruhunu taşıyan bir hoca ile anlaşmak istiyoruz.

-Samsunlu bir hoca ve altında Samsunlu olup çalışacak antrenörler ile yola devam etmek istiyoruz.

-Bugüne kadar en fazla 1900 - 2000 kombine satılmış. 2. planda bunu 8000 - 9000 lere çıkarmak istiyoruz.

-Samsun Halkından ricam, "Ben ne yapabilirim?" dedikleri anda kombine bilet alıp, bizlere yardımcı olmaları.

-Hoca konusunu bu gece %99 bitirmek istiyoruz. Anlaştığımız bir isim mevcut. Yarından itibaren transfer konusuna bakacağız.

-Hoca konusunu bu gece bitirip, transferlere yoğunlaşmak istiyoruz. Büyük ihtimalle hafta sonu kampa gideceğiz.

-Bir futbolcuya artık 400.000 € gibi rakamlar ödemeyeceğiz.

-u15 - u16 - u17 takımlarımızda 6-7 tane inanılmaz oyuncularımız var. 3 - 4 yıl içerisinde kesinlikle parlayacaklarına inanıyorum.

-Önceden bir tabir vardı; "FORMAN İÇİN OYNA" bunu yapmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

-Önümüzdeki 20 gün içerisinde bütün Samsunlu Kurumlara gidip; "Bize ne katabilirsiniz" diyeceğiz.

-Buradan Bafra'ya bir tane kombine bile satmak için gideceğiz. Ben Samsun Halkına çok inanıyorum. O gücü vereceğini biliyorum.

-Pazar günü olmasa bile Pazartesi veya Salı kesinlikle kampa gitmeyi düşünüyoruz.

-Şuna çok inanıyorum. Çok duygusal olabilirim ama, takım için terinin son damlasına kadar oynayacak oyuncuları oynatmak istiyorum.

jurista

Emin Abinin söyledikleri çok önemli ...Bu zamana kadar yapılamayan ,halkın içinden uzaklaşmış Samsunsporu tekrar halkla bütünleştirmek başarının anahtarı olacaktır .

Başarı da göreceli bir kavram esasında ...

Gerçekçi olmak lazım , terkedilmişliğin en kör noktasında bu takımın bu haliyle kümede kalması , genç oyuncularıyla bütünleşip güzel bir temel oluşturup bu sene yaralarımızın sarılması en büyük başarıdır.

Benim için Şampiyon olmaktan daha önemli parasız ama ruhu olan bir ekibin ayakta kalması ...

Ahmeti

İsmail uyanık zamanında da parasızlık vardı ama o zamanlar bizi kurtaran her zaman altyapımız oldu yani işi bilen insanlarla çalışmak çok daha zevkli ismail uyanık'tan sonra gelenler ya Samsunspor ismini küçük düşürdü yada milyonlarca lira zarara uğrattı. Kendileri parayla yapamayacağı reklamlarını Samsunspor üzerinden yaparak servetlerine servet kattılar Samsunspor'umuzu ele muhtaç ettiler insan demeye ağzım varmıyor böyle kişilerden sonra kendim için değil Samsunspor için ne yapabilirim diye gecesine gündüzünüde katan abilerimizi Samsunspor'un başında görmek dünyalara bedel.

Emin kaptanımızın bu açıklamasını gördükten sonra asıl diriliş bence şimdi başlıyor.

fanatik samsunsporlu

A -2 den gelecek direkt oynayabilecek oyuncumuz yok gibi görünüyor

samsunum

Trabzonspor taraftar sitelerinden Joganita.net'de yazılmış bir yazı  ilginç  :o :o

Samsunspor ve Emin Kaptan

Uzun yıllar önce, insanın daha insan olduğu zamanlardı. Futbol da bu kadar profesyonel değildi. Samsunspor o yıllarda şampiyonluğa oynardı. Kadrosunda önemli isimler barındıran takımın kaptanı, Trabzon Yalıspor'dan alınan Emin Kar'dı. İstanbul'un üç takımı Samsun deplasmanlarına gittiği vakit puan kaybedeceklerinin farkında olurlardı. O yıllar Samsun'da şehir takımı kültürünün olduğu yıllardı.

Samsun Çarşambalı fabrikatör Hasbi Menteşoğlu'nunun büyük fedakarlığıyla oluşturulan efsane kadro lige damgasını vurmuştu. Trabzonspor'dan sonra ve Eskişehirspor'la birlikte Anadolu'da en güçlü takım olma hüviyetini kazanmıştı. Samsunspor Trabzonspor maçları da bugünküler gibi değildi. Şehirde bir bayram havası olurdu. Bunu Hasbi Menteşoğlu bir konuşmasında şu şekilde belirtmişti;
''Ligden düşseniz bile Trabzonspor'un bir puan üstünde düşeceksiniz.''

O takım 20 ocak 1989 09:30 sularında Malatya yolunda bir kaza geçirdi
Teknik direktör Nuri Asan, otobüs şoförü Asım Özkan, futbolcular Mete Adanır ve Zoran Tomic vefat etti. Bir çok futbolcusu ise futbolu bırakmak zorunda kaldı.
Samsunspor o sezon şampiyonluğa oynayan kadroyu kaybetti ve bir daha asla toparlanamadı. Forma renkleri kırmızı beyaz olan takım bundan sonra bir de 'siyah'ı taşıyacaktı.

Hasbi Menteşoğulları hiç gelmedi bir daha hiç Nuri Asan'lar yetişmedi.
Bugün Nuri Asan ve Mete Adanır'ın isimleri Samsunspor tesislerinde yaşıyor.
Hiç bir kaptan Emin kadar bağlı olamadı takımına. Tümerler, İlhanlar, Celiller yetiştirse de hiç o eski Samsun olamadılar.
Geçirdiği kazadan sonra belden aşağısı felç olan Emin her Samsunspor maçında staddaki yerini alır. Kazadan sonra neden Trabzon'a dönmediğini ise şöyle açıklardı;
''Bu şehir bana sahip çıktı ekmek verdi.''

İşte o Emin bugün sahipsiz kalan kayyuma devredilmesi gündeme gelen Samsunspor'un yeni başkanı oldu. Şimdi onun gibi şehre sahip çıkma zamanı. Kaptan bir kere daha dümene geçti.

Dünyada bir yerlerde Endüstriyel futbolun diş geçiremediği insanlar hala var biliyoruz ve onların adını formamıza yazdırmaktan gurur duyuyoruz.
Kaptan Emin'i cebindeki 3 lira ile kaldırıma yığılan Dozer Cemil'den farklı görmüyoruz.
Duyguları ve insanları kendi çarkları arasında öğüten Endüstriyel futbola karşı çıkan kim varsa onu destekliyoruz, yanındayız.
İsimleri yüreklere kazılı insanlar, bir gün yeşil kağıt parçalarını yenecek.
O gün dünya daha güzel bir yer olacak, futbol tekrar futbol olacak.

Çocuklarımız mahalle maçlarında sol çizgiden topla birlikte koşarken ''Dozerrr'' diye bağırdığı gün endüstriyel futbolu yeneceğiz.
O bunun farkında olmasa dahi.

Bunun için biz de diyoruz ki;

Yaşasın Dozer Cemiller, Yaşasın kaptan Eminler!
http://www.joganita.net/index.php?option=com_k2&view=item&id=537%3Asamsunspor-ve-emin-kaptan

south_london

samuray

çok güzel açıklamış durumu tebrikler eline sağlık arakadşım

cembaba

Alıntı

Samsunspor Yönetimi Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti
Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kar ve yeni yönetim kurulu Başkan Yılmaz'a Samsunspor'la ilgili bilgi vererek destek istediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da Başkan Kar ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Lusage

Başarı dilemek Her sezon yaptığı şey. Bir sezonda farklı birşey yapta bizi utandır.

samisos55

samsunspordan yediği paraları geri versin yeter

mehmet yılmaz

Bugün başkanımız Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerimizin bir kısmı ile birlikte Samsun Valimiz ve Bş. Bld. Başkanımızı ziyaret ettik.
Her iki görüşmenin de çok olumlu geçtiğini ifade etmeliyim.Emin Kaptanın Başkanlığı ciddi bir destek rüzgarını da beraberinde getirecek gibi...

samuray

bld başkanı yılmaz sadece başarımı dilemiş hani bi destek sözü falan çıkmamışmı ağzından ne zaman destek olduki takımımıza  :kafa:

target_t.t.b

anlayamıyorum ya adam sanki yıllardır başka şehrin başkanı.nasıl bu kadar takımdan alaksız olabiliyor ve nasıl bizler hala bunu kendine getirecek bi hamle yapamıyoruz...

mehmet yılmaz

Samsunspor'umuzun yarın yaklaşık 455.000 liralık bir ödemesi bulunuyor. Futbol takımı ve oyuncularla ilgili bir ödeme de değil üstelik.
Yapılandırılmış vergi borcu taksidi ağırlıklı olmak üzere KDV, stopaj, MTV ve birkaç kalem de daha ödeme gerekiyor. ediğim gibi henüz hoca ya da futbolcu ödemesi bile değil bu. Samsunspor'umuzun bir kuruşa bile ihtiyacı var. Artık herkes elinden geleni değil elinden gelenin de fazlasını yapmak durumunda. Gün kişisel hesaplaşmaları bitirme, Samsunspor'umuzu yeniden ayağa kaldırma günüdür. Bu anlamda herkes Emin Kar başkanımızın özverili çabasına destek olmalı, anlayışlı ve yapıcı davranmalı diye düşünüyorum. Samsunspor'u sevmek bunu gerektirir.

holigan5565

peki hocam varmı bir çözüm bu para taraftarın gücünün yeteceği paralar değil iş adamlarımızın bu konuda desteği olacakmı eğer ödenmezsede vergi borçlusu durumuna düşüldüğünde ciddi yaptırımları var bildiğim kadarıyla.biz taraftar olarak olark elimizden geldiğince kombine alalım dergiye abone olalım forma alalım ama çoğunluğun geliri belli.yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyorum bu borçları çevirebilecek yardımcı olacak iş adamları varmı.yani başkan bu değirmeni döndürebilecekmi?yüreğinden hiçbir şüphemiz yok ama keşke bizlerde elöimizden çok daha fazlası gelsede yapabilsek.