Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Görev dağılımı hayırlı uğurlu olsun ;allah utandırmasın abilerimi...

BigBadMama5552

Görev dağılımı hayırlı olsun, Allah abilerimin yardımcısı olsun...

jean

Mehmet Abi tahmin ettigim gibi basin sozcusu olmus konusmasini Guzel beceriyor

Turuncu

Hayırlı uğurlu olsun abiler çok sevindim.Tablo karanlık gözüküyor ama birlikten kuvvet doğar derler. Allah yardımcımız olsun...

AhmetDenizci

Görev dağılımı hayırlı olsun. Birkaç aydır süren belirsizlik ortamından sonra önce başkanımızın seçilmesi, sonra yönetim kurulunun görev dağılımı gibi teker teker tüm yapılması gereken işlerin yapılması bir taraftar olarak insanı sevindiriyor. İnşallah şu borç olaylarının da altından bir şekilde kalkararız.

ahmetsefa55

transferden sorumlu kım ?
bılelım de kıme sovecegımızı  :)

samsunum

Artık yönetimi de eleştiremeyiz  :deli: :deli:

samsunluerhan

NASİP OLMAZ HER TAKIMI BÖYLESİ BÜYÜK BAŞKAN...

isyankar

Samsunspor Kamuoyuna

22 Temmuz 2012  pazar günü gerçekleşen Samsunspor olağanüstü genel kurulunda Büyük Kaptan yürekli insan Emin KAR ve yönetimindeki bir avuç yürekli insan Samsunsporu bulunduğu cendereden çıkarmak adına fedakarlık göstermiş ve Samsunspora sahip çıkarak Samsunsporun gerçek sahiplerinin gerçek Samsunspor taraftarları olduğunu birkez daha kanıtlamışlardır. Suretleri ve bedenleri çok büyük olanların yüreksizliğine birkez daha şahit olduk her fırsatta taraftarımızın dediği gibi Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı olduğumuzu ıspatlamış bulunduk. Bu hususta defalarca haykırmamıza rağmen kulaklarına pamuk tıkamışcasına sağır kalanlara günü geldiğinde üç maymunu oynamanın  hesabını sormak gerektiğini ve bizim tarafımızca sesimiz çıktığınca gücümüz yettiğince hesabını soracağımızı belirtmek isteriz. Bu vesile ile Büyük Samsunsporun yeni başkanı büyük yürekli kaptan Emin KAR 'ın şahsında bütün yönetimine başarılar diliyor ALLAH'ın yer ve yarıdımcıları olmasını temenni ediyoruz Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği olarak her konuda kendilerinin destekçisi olucağımız her zaman yanlarında yer alıcağımızı acıklıkla kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği

ahmetsefa55

o zaman Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği'nden kongre üyeliği konusunda büyük bir katılım bekliyoruz

mehmet yılmaz

Bugün Sn. Fuat Köktaş ve Sn. Çağatay Kılıç Samsunspor'umuzu ziyaret ettiler ve Emin Kar Başkanımıza desteklerini ilettiler. Gerek Köktaş gerekse de Kılıç umutlanmamızı sağladılar. Bazı şeyler güzel olabilir artık. Ben her ikisine de tesekkür ediyorum, samimiler..

Bu arada özel bir ricada bulunmak isterim.
Artık konumumuz tamamen değişti. Örneğin 'x oyuncu tam bir kazma' yazamam artık :) O yüzden ben genelde twitterda paylaşabildiğim bazı şeyleri, yazabileceğim kadarıyla buraya yazarım. Ancak sorduğunuz sorulara cevap verme şansım, hatta şansımız olmayabilir. O yüzden şimdiden affola...

berusa55

Buyuk baskanimiz Emin KAR, Kanal 55'te iftar programinda.

ahmetsefa55

cembaba

Başkanımız  Kanal55'de yayındaydı. Twitter hesabımıza aktarıldı konuşmaları bakabilirsiniz:

http://www.twitter.com/samsunsporbiz

Nuri Asan

buraya kopya edebilecek bir hayirsever varmi