Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

görev dağılımı nasıl olmuş onu bilen varmı ?

silopilimuhsin

Bu yönetimin parası yok. Ama Bu yönetimin çok şeyi var. Sakat bedeni ile emin kar, ve onun yüreğinde yaşattığı muzaffer, mete, tomic ve asım hoca var. Mehmet yılmaz hoca, ali ihsan hoca, erdem abi, Mustafa kar, Babasamsunlu ve onların yüreğinde yaşayan rahmetli teoman taş var. Bu yönetim manevi açıdan samsunsporu yönetecek en doğru yönetimdir. Bu kırmızı beyaz a karasevdalı insanlarımızı, Bu cesur yürekli arkadaşlarımızı canı gönülden desteklemeliyiz. Bütün kırgınlıkları bir yana atıp elimizi taşın altına koymalıyız. Arkadaşlarimizin yanında onların destekçisi olmalıyız. Bana göre samsunspor 2nci 19 mayısını yaşıyor ve inanıyorumki tarih bir daha bizi yazacak. Allah yardımcınız olsun.

kıbrıslı_mete

twitter'da devrim çetine twit atalım ve kulübümüzün bu yönetim kadrosunu incelesin. ben şahsen attım inceleyin diye. kendisi ntvspor alt ligler yorumcusu ve her salı 9.15te yayında yorum yapıyor.
https://twitter.com/dvrmctn aha adresi bana şimdi cvp verdi, başkanla görüşmüş

samsunluhakan

tebrikler bütün samsunspor sevdalılarına şimdi oldu istediğimiz gibi yönetim samsunsporumuzun hakkını yedirmiyecek kimselere inşallah güzel günleri hep beraber görecegiz

kıbrıslı_mete

devrim çetinle bayağı sohbet ettik sağolsun bana hep cevap verdi. sabah 9.15te ntvsporda kulübümüz ve başkanımızla ilgili açıklamalar yapacak. şov var dedi. kesin izleyin arkadaşlar.

Sadece Samsunspor

Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel her şey güzel olur.

kıbrıslı_mete

sabah programda anlattı, konuştuklarını. ertuğrul sağlamdan murat yıldırıma karşılık 2 oyuncu alacaklarmış. sadece o 2 si yetmeyecek ama olsun. Samsunsporlu olan herkes taşın altına elini koymalı artık.

ahmetsefa55

Kul istifa etti

Kulun istifasını noter kanalıyla kulübe gönderdiği belirtildi.

Daha önceden yoğun işleri nedeniyle yönetimde yer alamayacağını Emin Kar'a bildiren ancak buna rağmen listede yer alan Basri Kul'un istifa ettiği öğrenildi.

dakika 1 gol 1 mi deniyo buna ?

cgr

Yedek lstede 1.sradaki kisi kimdi?

GençKozluklu

Bence önemli bir durum değil. Kaptan teveccüh etmiş, nazı geçeceğini düşünmüş yazmış. Vatandaşta illada olmam diyorsa problem değil .20 kiş ivar yönetimde  bir kaç kişinin eksikliği hiç sorun değil bence.

YEdek birinci sıra Kar6 ydı sanıyoyum ya da Salih Çakır. İkisi de fazlasıyla bu görev iyerien geirecek kalitede kişiler. Endişe etmeyin.

cany

Duško Milinković

Kaptanıma hayırlı olsun öncelikle , dakika 1 istifa :) oda hayırlı olsun vardır bir bildikleri ...

engin55

Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı

Başkan: Emin Kar,
2. Başkan ve Alt Yapı Sorumlusu: Recep Hun,
İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Erdem Eynel,
Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Ayvaz Yılmaz,
Futbol Şube Sorumlusu: Ali Kemal Gedikli,
Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü: Mehmet Yılmaz,
Stat Sorumlusu: Doğan Atlı,
Halkla İlişkiler Sorumlusu: Tayfun Yüce,
Tesisler Sorumlusu: Ruşen Okul,
İstanbul Sorumlusu: Murat Nilşah Alptekin,
Ankara Sorumlusu: İsa Kınık,
Yönetim Kurulu Üyeleri: Hayati Ergür, Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Akın Üner, Turgut Koldere, İbrahim İnan, Tuğsan Mehmet Çakır, Akan Yüksel, Basri Kul ve Mehmet Pank.

SerhaT55

Yunusemre55

Alıntı yapılan: SerhaT55 - 24 July 2012, 20:37:35
Yönetim kurulu tamam teknik kadroda tam olur sonra transferler