Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

Samsunspor için ne yapmış da utanmadan bir de "10 yıldır Samsunspor ile yaşıyorum" diyebiliyor onu anlamadım işte...

mehmet yılmaz

Bugünün ilk misafiri Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin oldu.
Emin Kaptanı çok sevdiği her halinden belliydi Nuri abimizin.

bluegreen55

"10 yıldır Samsunspor ile yaşıyorum"

10 yılda bitirdiler Samsunsporu.
2 kere düştük 2 kere düşmekten son anda kurtulduk geriside 2.ligde geçti.
az kaldı ordanda düşüyoduk.
Bu zihniyet kazandıkça biz kaybedecez diyorum 5-6 yıldır öylede oluyor.
Kazanmayada devam edecekler 2023'e kadar. Kimselerin bizede sahip çıkacağı yok.
Baş etmek için tek çaremiz kendi içimize dönüp yıldız futbolcular yetiştirip onlarla başarılı olmak .

Sioux

bu zihniyetle kaybediyoruz diyorsun ama mesela chpnin iki tane büyükşehir içinde belediyesi var. ne hayırlı olsuna gittiler emin kaptana ne de bir kuruş katkılarını duyduk. bazı şeyleri iyi irdelemek lazım. çare yazdığın cümlene katılıyorum.

lato

Seçimler yaklaştı bakan bizi hatırladı eksik olmasın >l<

target_t.t.b

ah ki ah dilimde tüy bitti söylemekten.bi organize olup yerel seçimlerde çok değil yüzde 3 5 oynatcak kadar birlik yakalasak bak neler değişir.

BigBadMama5552

AlıntıBugünün ilk misafiri Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin oldu.
Emin Kaptanı çok sevdiği her halinden belliydi Nuri abimizin.

Bu Şişko Nuri Sezercik filminde "Benim olacak fıstık. Binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı" diyen çocuk değil mi? Samsunlu ve Samsunsporlu olduğunu bilmiyordum, şaşırdım ve sevindim.  >l<

maviay55

AlıntıBundan sonra kimseye düşmez Samsunsporluyum demek,Büyükşehir belediyesi seçimlerine kadar en büyük gelmiş geçmiş Samsunsporludur suat kılıç

kaynak : çiço

nokta bitti.

BigBadMama5552

AlıntıEmniyet Müdürü Hüseyin Çelik'ten başkanımıza ziyaret...
Ekleme Tarihi: 06.08.2012 23:22  Okunma Sayısı: 7

Samsun Emniyet Müdürü Hüseyin Çelik, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt ile birlikte Başkanımız Emin Kar'a Nuri Asan Tesisleri'mizin Yönetim Binası'nda hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samsun Emniyet Müdürü Hüseyin Çelik görüşmede, Samsunspor'un her daim yanında olduklarını, ayrıca Emniyet teşkilatı olarak toplu kombine bileti alacaklarını söyledi.
Samsunspor Kulübü Başkanımız Emin Kar da kulübün son durumuyla ilgili bilgi verdikten sonra, hedeflerinin 10 bin kombine bileti satmak olduğunu söyledi ve "Taraftarlarımızın kombine bilet alımına ilgi göstereceğinden kuşkum yok. Ayrıca Samsun'daki kamu kurum ve kuruluşların da toplu kombine bilet alarak kulübümüze katkı sağlamalarını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=412

SSKLA

berusa55

06 August 2012, 23:47:38 #265 Son düzenlenme: 07 August 2012, 00:06:50 berusa55
100 Kombine Bilet Alıp Taraftara Bağışladı

Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz, Samsunspor'dan 100 adet kombine bilet alarak Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu'na bağışladı.

Canik Meşe Tesisleri'nde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli ve yöneticiler ile Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Tribün Lideri Kenan Karpuzoğlu ve taraftarlara iftar yemeği veren Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz, 100 kombine bilet aldı.

7 bin 500 TL değerinde olan kombine bileti alan Semiz, Samsunspor'u çok sevdiğini belirterek, "Kombine biletlerin satışında ilk olarak almanın mutluluğunu yaşıyorum. Aldığımız bu biletleri de Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu'na bağışlıyorum" dedi.

Kombine satışlarında bunun bir başlangıç olmasını istediğini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Kombine satışlarında istediğimiz rakama ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Semiz'e kombine alımından dolayı Samsunspor atkısı ve forması hediye etti.

Daha sonra Semiz, yarın Samsunspor'dan kombineleri alarak taraftar grubuna bağış yapacak

Kaynak

Serkan

babasamsunlu

buonanotte

07 August 2012, 00:40:02 #268 Son düzenlenme: 07 August 2012, 00:46:40 buonanotte
Abi 100 değil 400 tane alicaz diyolardı ya neyse güzel bir başlangìç oldu.

target_t.t.b

cemal abiyi tanırım gerçekten işinde ve sosyal hayatında 4 4 lük kaliteli gönlü zengin bi insandır.çok sevindim güzel bi başlangıç.