Yeni Başkanımız Efsanemiz Emin Kar

Başlatan ibrakadabra55, 22 July 2012, 16:42:30

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Samsunsporlulardan kurulu bir yönetim oluştu. allah utandırmasın sizleri...

jurista

Paraya tapan  paranın kulu olmuşlara inat ,reklam için ikiyüzlülük yapıp orda başka burda başka takımtutup samsunspora yönetici olmuşlara inat ,siyaseten öne çıkmak isteyenlere inat, SADECE SAMSUNSPOR diyen , elim kazada ayağını,gençliğinin en güzel yıllarını geleceğini  kaybetmesine rağmen Samsunspora olan sevgisini daha da artıran,yıllardan beri yağmur çamur demeden hep o yerde mazeretsiz takımını destekleyecek kadar vefalı , bu renklere aşık olduğunu bildiğimiz Efsane kaptan adam gibi adam Emin Abimizin önderliğinde Listede adı olan herkesi tebrik ediyor Allah mahçup etmesin diliyorum .

Serkan'ın dediği gibi artık laf değil ,yorum değil icraat zamanı.Herkes karınca kararınca elinden ne geliyorsa destek olacak ,kombine alacak,forma alacak ,bilet satacak bağış toplayacak ...

Bu takım hepimizin , gösterelim cümle aleme Samsunspor taraftarının kim olduğunu ,gösterelim parayla  değil sevgiyle aşkla muhabbetle nelerin yapılacağını .

Son olarak , Erdem ve Mehmete bu işi buralara kadar getirip  bu forumu dahası taraftarı Samsunsporumuzu temsil ve ilzam edecek duruma getirdikleri için teşekkürü borç biliyorum .

Her şey Samsunsporumuzun güzel yarınları için .Artık umutluyuz,mutluyuz daha da önemlisi içimiz rahat ...

Allah bu yola çıkan elini taşın altına koyan fedakarlık eden hepinize yardımcı olsun ,yar olsun ...

vanlioglu

allah muvaffak eder inşallah. tekrar gurur duydum ss.biz ailesinin bir ferdi olmaktan.

Levent ÖCAL

Allah utandırmasın diyorum, listeye bakınca insanın göğsü kabarıyor. Gerçek Samsunspor'lulardan oluşan bir yönetim. Her taraftarın hayali şimdi Samsunspor taraftarın gerçeği oldu. Umarım çıkılan bu yolda Allah yardımcınız, yardımcımız olur.

Cheregi

Artık sağlam ellerdeyiz.

Hepimiz Eminiz

Forvetim

Kulüp tarihimizde Efsane futbolcularımızdan Emin abimizin Samsunsporumuzun Efsane Başkanlarından olması dileğiyle kendisini ve öncelikle Sitemizden seçilen üyelerle birlikte tüm yeni kadroyu tebrik ediyor Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. Bugünleride gördük çok şükür. Allah utandırmasın.

Samsunspor Samsunlularındır.

emre

Bu nasıl aşk Emin Abi. Dün acayip duygulandık evde. Emin Kaptan başkan olduğundan beri acayip bir mutluluk var üzerimizde. Belki sportif anlamda çok kötü şeyler olacak şu an ki durumdan dolayı ama en azından 70 trilyon para harcayıp 40 trilyon borçla kulübü bırakıp belki hatalarımız olmuştur özür dileriz gibi şeyler deyip arkasını dönen bir yönetim olmayacak.

Yönetim demişken yaptıkları şey dışarıdan bakınca çok güzel falan gelebilir ama işin iç yüzünde müthiş sıkıntılar devraldılar. Kulübün mali, idari durumunun dışında hayatlarından, itibarlarından olma pahasına Samsunspor'un yok olmasına izin vermediler. Bu görevi de Bank Asya'ya düşsek de yanınızdayım deyip sağlığını bahane ederek arkasını dönen bir başkandan almaları da bir ironi sanırım. Tabi anlayana...

binikalamadım

ilk kareo

Samsunspor " Emin " Ellerde...Size İnat..

europe_55

Gercekten cok sevindim.
Samsunsporumuz artik gercek Samsunsporlular tarafindan yönetilecek.
Allah utandirmasin.
Hepimiz elimizden geldigince destek olmaliyiz.

Hepimize hayirli olsun!

Ertuğrul Sağlam

Dua, dua eller karıncalanmış;
Yıldızlar avuçta, gök parçalanmış
Gözyaşı bir tarla, hep Yoncalınmış

Bir soluk, bir tütsü, bir uçan buğu
İplik ki incecik, örer boşluğu

Ana rahmi zahir, şu bizim koğuş
Karanlığında nur, yeniden doğuş.
Sesler duymaktayım; Davran ve boğuş!

Sen bir devsin, yükü ağırdır devin!
Kalk ayağa, dimdik doğrul ve sevin!

Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.

Necip Fazıl KISAKÜREK

Kırmızı kısım ufak bir çalışma ile bizim şuan içinde bulunduğumuz duruma çok güzel uyarlanır.

Yunusemre55

%100 Samsunspor'lu Yönetim Kurulumuz;

Büyük Kaptan Emin Kar'ın yönetim kurulu listesi:
Erdem Eynel, Ayvaz Yılmaz, Hayati Ergür, Tayfun Yüce, Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Akın Üner, Nilşah Alptekin, Mehmet Yılmaz, Turgut Koldere, İsa Kınık, İbrahim İnan, Ali Kemal Gedikli, Mehmet Tusan Çakır, Akan Yüksel, Basri Kul, Recep Hun, Ruşen Okul, doğan Atlı

Hepsi Birer Samsunspor Taraftarı Birçoğunu Yakinen Tanıyoruz Yani İçimizden Biri. SAMSUNSPOR TARAFTARINDIR!

Stoper

Ateşten gömlek

"Samsunspor benim hayatımı tamamen değiştirdi" dedi. Teşekkür konuşmasında.

Samsunspor'un geçmişteki ateşli Kaptanı, şimdinin yürekli Başkanı Emin Kar.

Belli ki 1989 yılı Ocak'ına atıfta bulunuyordu.

O kara gününde Samsunspor'un Kaptanıydı Emin, O kara gün onu tekerlekli sandalyeye mahkum etmişti bir yaşam boyu.

Ama

"Ben aksine küsmedim, daha çok bağlandım Samsunspor'a"diyor.

Teşekkür konuşması duygu yüklüydü Başkan Emin Kar'ın.

Mecbur hissediyordu kendisini görev alma konusunda.

Seçimlere geçilmeden önce Divan Başkanı Hakkı Tomaç'a dönerek şöyle dedi:

Kayyum'a gitmek Samsunspor'un hayrına ise listemi vermeyeyim. Buna genel Kurul karar versin. Samsunspor'un vefakar taraftarlarından oluşan Genel Kurulu tamamen benim arkamda duruyor ve başkan olmamı istiyorlarsa listemi çıkarmak isterim. Bunu Genel Kurula sorarmısınız.

Kaptanın bu talebini geçmişi tecrübeyle dolu Hakkı Tomaç yanıtladı.

"Allah hiç bir kulübü Kayyuma gitmek zorunda bırakmasın. Kayyum denilen kişi Vali'nin atadığı bir memurdur. Para varsa kasada harcar yoksa kimseye gidip yardım edin, para verin demez"dedi.

Alkışlarla Başkan yapıldı Emin Kar.

Emin, Büyük Kaptandı, Samsunspor'un Büyük Başkanı olacak mı?

Bunu zaman gösterecek ama.

Büyük bir sorumluluk almıştır Kaptanımız. Samsunspor Ateşten bir gömlek giydirmiştir kendisine. Emin bizim sevgili kardeşimizdir, giymek zorunda kaldığı o ateşten gömleğin, yakıp kavurmaması için onu, kendisine yardım etmek her Samsun sevdalısının birinci görevdir bundan böyle.

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=atesten-gomlek&exec=page&nid=433308

Ayberk

Hayatını bu takıma adamış bir başkanımız var artık. Yönetim deseniz artık bizlerle anı hassasiyetleri paylaşan bizden insanlar. Artık yönetimde onun bunun maşası olanlar, rantı uğruna her türlü yüzsüzlüğü yapanlar, 1kuruş vermeyip misli misli temlik koyduranlar, bilmem nerenin lobisine yağcılık yapmak için takla atanlar yok! Basına demeç verirken acaba pot kırarlar mı diye kırk kere düşüneceğimiz insanlar yok artık. Yüreğini ortaya koymuş cesur adamlar var... Birileri çıkmış dün onların parası yok Rangers gibi olmayalım diyor. E arkadaş demezler mi madem öyle parası olanlar nerede? Uzun lafın kısası dünden beri inanılmaz sevinçliyim. Bu takım artık sahipsiz değil arkadaş!

BEŞİKTEN_MEZARA

inşallah herşey istediğimiz gibi olur , bu sene ligde kalalım yeterr...herkes başkan bulabilir ama adam bulamaz adamı bulduk parayıda biz bulalım inşallah her hücresine girilmeli şehrin şehire kabul ettirmeliyizz bu oluşumu....

Theofanis Gekas

tribün dergi facebook sayfasının kapağı güncellendi Büyük Kaptanı koydular

http://www.facebook.com/tribundergi