GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

baha55

SANDIKDA görüşürüz suat bey !...

feveran

nomak55

Biz Samsunspor Taraftarı biz Ruhumuzu Şefefimizi bulduk Samsunspor'da herkes ister başarıyı başarılı takımı tutmayı fb, gs, bjk gibi takımları tutmak çok kolay onlar sürekli avrupada oynar ligde şampiyonluğa oynar..Bu takımları tutmak kolay zor olanı aşkını sevgini egona üstün geldiği için düşsekte yine oradan kalkarız diyebildiğimiz için tarihinde şerefli galibiyetler olduğu için, biz Herşeye rağmen SAMSUNSPOR' luyuz....

55_OrHaN_55

suat kılıç sen git şikecileri kurtar. yazıklar olsun. diğer takım taraftarları bile "spor bakanı sizden çıktı, siz küme düştünüz" diye dalga geçiyorlar. kulüp bu sene yanlış yönetildi bu gerçek ama, hüseyin göcek ve onun gibi tetikçiler de senin döneminde Samsunspor'u mahvettiler. Galip öztürkün ortağı olmak bu olsa gerek...

55.hakan

Yarın pfdk şikeyle ilgili karar için toplanıyormuş şike yapan takımları ligde tutup bizi düşüreceklerse bu ülkede adalet diye bir şey kalmamıştır.Merak ettiğim konu nasıl bir kılıf bulup onları ligde tutacaklar.

Theofanis Gekas

bu ülkede adalet olmadığını anlamak için yarını beklemeye gerek yok

cembaba

PFDK kararlarından çıkacak sonuç, şike sahada yapılmamış. Kulüplere her hangi bir yaptırım uygulanmayacak olacak. En azından ben öyle düşünüyorum.

SametYılmaz55

düşürürseler ekime kadar düşürmezseler kasıma kadar yolu var

beşnumara

pfdk ceza verse de tahkimden de dönebilir tek beklentim ligdeki takım sayısı artacak dedikodusunun gerçekleşmesi.Onun da zamanı var.

ismail

beyler yanlış yapıyorsunuz sorun Ak Partiyle değil Suat Kılıçla olmalı  :o

SAMSUNLU ORUMA 55

Cumartesi günü spor artı programında bakan suat kılıç bugün samsundaydı ama bir anda kastomunuya gitti dedi.. Samsunspor maçını izlemeyecek dedi.. Bir kere bakanın şeref tribününde işi ne, o şerefsizler tribününe oturur.. Bundan sonra yok öyle yağma.. Samsunspor'u yalnız bırakan hangi siyasilerse bir yerinize kına yakın.. O kınayı Büyük Samsusnpor Taraftarı alacak size.. Bir yerinize yakarsınız artık... Harbiden gençliğimin a..na koydun.. Samsunspor'um..

Pergani 55

İn çık artık bıktım kardeşim kalıcı olmak için kalıcı gelir şart

GurbetciFanatik

Biz bir düseriz bin kalkariz.
Baslik güzel S.kin sagolsun Samsunspor. Koymusum Lige bu Takim nerde ben orda.
Bu sene izine gelirsim ilk isim yeni cikan formalardan bir tane daha almak olcak.
Bakin her isde bi hayir vardir bu sene cok sey yasadik ögrendik gördük bazi kisilerin gercek yüzünü gördük.
Bu Takim seneye sampiyonluga oynadigi zaman son hafta düsnübiliyormusnuz bazi bakanlarin maca gelmesi ne demek.
Bütün stad onlarin a. koymazmi. Bizi yine cikartacak o kadroyu bozmazlar. Bizi cikartan TD göndermezler.
Baskanimiz iyi bir Samsunlu ama futbolu bilmiyordu artik ögrenmistir umarim.
Su Samsunspor biz sayfasindan keske tek bir kisi yönetime girse neler olur neler.
Burda fikir alisverisi yapilir elestirilere kulak verir.Ben bu sene hicbir yöneticiden bi aciklama duymadim görmedim okumadim.
Tek baskanimiz konustu ve hep ayni konustu.
Bu arada Tayyip Bey ve Suat Kilic sizide tebrik ediyorum gayretinzle Feneri kurtaracaksiniz aferim size.
Siz ikiniz benim icin öldünüz. Tv nerde sizi görsem sövmeye basliyorum ve bu hep bölye olacak.

baha55

Alıntı yapılan: ismail - 08 April 2012, 12:34:45
beyler yanlış yapıyorsunuz sorun Ak Partiyle değil Suat Kılıçla olmalı  :o

arkadasım suat  bey hangi partinin bakanı...bir ülkenin spor bakanı düşünün ki ; spor ile alakalı bu paradoks içinde dahi basbakandan izahat alamadan tek bir cümle kuramasın...muz cumhuriyetinin gazoz liginin oynanadıgı sporun bakanı...
bir spor bakanı düşünün ki; şike yapmıs ne kadar takım varsa onları kurtarmak adına binbir takla atmaya calıssın,
federasyonnnn birazcık adalet birazcık hak birazcık edep birazcık hayaa birazcık onur birazcık seref yahuu...şikeden dolayı 8 ay önce düşmüş olması gereken sivasspor yüzünden hiçbir sucumuz günahımız yokken biz düşüyoruz... 10 yasında gözyaşlaıyla ağlayan cocugunda , 25 yasında hıckıran gencç kızında 60 yasında hüngür hüngür aglayan adamında gözündeki yasların her damlasını sen sor YARABBİİ...BİZ HAKETTİYSEK BİZDEN SORRRR...ONLAR HALKETTİYSE HAKKIMIZI YEDİLERSE SEN SEN BU DÜNYADA ONLARDAN HESABINI SORR ALLAHIMM...

55.hakan

Şike sahada yapılmamış diyecekler de Uefa demez mi kardeşim hadi bir takımda şike sahada yapılmamış 8 takım şaibe altında hepsini aynı kişi mi yapmış da sahada bir şey olmamış.