GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

mimar55

emre

Geçen arkadaşlarla muhabbet ederken arkadaşın biri "bu ne biçim takım tutuyor la sevgilisinden bahseder gibi bahsediyor" dedi. Ne olursa olsun sevdamızdan vazgeçemeyiz biz ama bu olanlar koyuyor adama. O akşam kendimi biraz topladıktan sonra kardeşimi aradım teselli etmek için, kendim de kabul edemediğim şeyleri söyledim morali yerine gelsin diye "ama abi biz bunu mu hakettik?" dedi, bir şey diyemedim.

o günden beri bir tane halı saha maçı oynamadım, futboldan soğudum yeminle Türkiye'de ki futbol sistemi yüzünden.

KotuCocuk55

Ya o degilde... isin gercekligini irdelediginde son macini evinde oynuyosun,kazanirsan kümede kalicaksin,oynadigin takim sivas play-off kovaliyor sonucta play-off bu bizim gazozuna bahar kupasinin biraz daha resmisi sonunda ne kupa veriyorlar ne unvan sadece bir umut avrupa yine diyorum kimle oynuyosun sivas barcolana degil,milan degil,manchester degil hatta iyi butceli,iyi kadrolu istanbul takimlari bile degil s.kindirik sivas yaa, daha dünkü bok..Sivas gibi takimi kendi evinde yenemeyip küme düsüyosun! Simdi takimimiz kötüydü bu bir gercek, bu kadroyu kurup kasalarini dolduranlara haram,bu oyuna alet olanlara da yuh olsun!

Koskoca samsunspor gibi bir camia s.kindinrik sivasa kendi evinde yenilip küme düsüyor. artik sapkayi önümüze koyup adam akilli dusunme zamani geldi de geciyor..Cok buyuk camiayiz,futbol kültürümüz,tarihimiz,ekolümüz,gelenegimiz var diyoruz.. Ama yillardir nelerle ugrasiyoruz...

80 sonlarini hayal meyal hatirlayan,90 la yillari ezbere bilen biri olarak örnegin bursaspor samsunsporun deplasmanda bile gidip yenebildigi kafa kafaya oynadigi,bizlerin maca giderken kesin yeneriz diye gönülden inandigi bir takimdi. o bursa bugün 5.sampiyon oldu, avrupa kupasi kovaliyor,kafaya oynuyor, biz alt ise liglerde sevgimizle avunuyoruz..