GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

samuray

buram buram pislik ykokan bu ligte kalmaktansa şerefimizle düşmek onurumuzun simgesidir daha bu hakem bizim maçımıza atandığı gün tepkiyi koyması gerekirdi yöneticilerimizin yönettiği her üç maçımızdada adeta samsuna kini varmış gibi davrandı yazmaya gerek yok bunları zaten tüm taraftarlarımız biliyor neler olduğunu bizi nasıl doğradığını bu ş..... hakemin >:( >:( >:( >:( >:(

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2012, 17:08:00
şimdiden ayarladım kendimi. hanıma dedim tüm maçlara gidilecek dedim. urfaysa urfa bandırmaysa bandırma rize ise rize. hanım diyor ki ya sendeki mantık çok farklı. durum kötü oldukça insa işlerden soğur. sen ise kötü oldukça bağlılığın ve sahiplenmen arttıkça artıyor. İŞTE SAMSUNSPORLULUK BU. biz düştükçe kuvvetleniyoruz.

Abi hakkaten sen nasi bi psikopatsin? Sinirliyim ayagina önümüzdeki senenin tüm izinlerini de koparmissin helal! yakisir abime! :D

KotuCocuk55

Ey site ahalisi abilerim kardeslerim... Bence ne sövelim,ne aglayalim,nede üzülelim..
Sene basindan bugüne yaptiklarimizi biri bize baska takim icin  anlatsa ,hepimiz derizki o takim kesin küme düser...

Bile bile lades dedik,biliyorduk cunku süperligte 1.sezonu daha önce 6 yada 7 kere daha oynamistik.
Ama bildigimiz olmasi gereken plani ugulamadik.yanlis oldugunu bile bile atilan adimlara ses cikaramadik..

Aglamayi,üzülmeyi,küfretmeyi,ona buna saldirmayi,laf cakmayi birakin...

Daha öncede bu ligten 1.lige yanilmiyorsam 7 kere ciktik,yani  nasil cikilir onu da cok iyi biliyoruz.Kaldiki en iyi biz biliyoruz.Hepiniz bu takim süper lige nasil cikar cok iyi biliyor.Peki bu sefer dogru hamleleri yapabilecekmiyiz?

Süper lige ciktigimiz gün baslayan  sacmaliklara bank asyada da devam edeceksek asil o zaman aglayalim,avanakligimiza ve göz göre göre s.kilisimize...

55_OrHaN_55

08 April 2012, 19:55:11 #48 Son düzenlenme: 08 April 2012, 23:54:07 55_OrHaN_55
şimdiden adam gibi transfer planlamaları yapılmalı. takım için gerekli mevkilere en uygun adamlar belirlenip, transfer döneminde üzerine ısrarla gidilmeli. geçen yaz yapıldığı gibi güya 2-3 kuruşun hesabı yapılıp beklerken futbolcuları elden kaçırmamalı. trabzona giden celutska için Samsunsporun 20 gün uğraştığı ve trabzonun kurnaz davranıp elimizden kaptığı söyleniyor. eldeki h.bayraktar gibi iyi oyuncuları da takımdan kovduk, umarım böyle salakça hatalar bir daha tekrarlanmaz. altyapıdan da oyuncu devşirilmeli. başka türlü eski başarılarımızı yakalayamayız. adam gibi futbolcu izleme ekibi de şart ayrıca. dardanel bile bu işi bizden çok daha iyi beceriyor. ayrıca karşıyakadan bize gelecekken trabzona bırakılan aykut örneği hâlâ soru işareti. bu nasıl bir jesttir, nasıl bir enayiliktir anlamak mümkün değil.  bu tür beceriksizliklere ve aptallıklara da umarım bir son verilir.

hala kızı

09 April 2012, 09:24:56 #49 Son düzenlenme: 09 April 2012, 09:28:56 hala kýzý
BİZ BU TAKIMI EKSİ 10 DERECEDE DEPLASMAN TRİBÜNÜNDE 2.LİGDE KÜMEYE DÜŞERKEN SEVDİK,BU TAKIMIN FORVETİNDE TURGUT,ORTASAHASINDA SEFA VE SERCAN KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜ OYNARKEN SEVDİK!!BİZ BU TAKIMI GİTTİĞİ DEPLASMANDA 2 YILDIZLI OTELDE KONAKLARKEN SEVDİK!BAŞARISINI PARASINI,PULUNU SEVMEDİK Kİ!BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR!!!

King Of The North

"Kendi düşen ağlamaz" Atalarımız ne güzel söylemiş, atamadık atamadık, tüm sezonu sadece bu maçla unutacak yolumuza bakacaktık ama, o kadar çok malın birarada bulunduğu bir takımda kaçınılmaz sonu yaşadık. Biz yediklerimizden değil, atamadıklarımızdan küme düştük.Hiç ağlamadım bile, acımı içime attım...

sosaka

Aslında bu seneden büyük dersler çıkarmak gerek. Yeniden şahlanmamız için bütün eksikliklerin giderilmesi gerek. Bu sene yapılan birçok hata teker teker gözden geçirilmeli. Yönetimde artık işi bilen insanların olması gerek. Başkan (görüştü mü bilmiyorum) İsmail Uyanık'la oturup konuşmalı ve tecrübelerinden yararlanmalı.
Uyanık'tan sonra bu takım hep amatörce yönetildi ve kurumsallaşma da epey geri kaldık. En basit örneği Samsunspor store taraftarın baskısıyla geçen sene açıldı ve hala birçok eksiği var. Samsunspor dergisi yine taraftar eliyle çıkıyor. Gerek avrupada gerekse ülkemizde bu işi tam anlamıyla oturtmuş kulüpler rol model alınıp bu takımın kendi gelirini kendi oluşturacağı bir yapıya kavuşması gerek. Samsunspor bir marka olmalı ve marka değerini sürekli ileriye taşımalı.

Bu mantıkla devam edersek daha çok üzülürüz.

Kodalak

ben sigara içmem taki SAMSUNSPORUMUN maçını izlemeye başlayana kadar, beni tanıyanlar bilir maça gitmeden önce 1 paket sigara alırım onunda yarısını maçta içerim(babamdan bana miras kalan SAMSUNSPOR özelliklerinden biri),eşim bile der sen maç seyrederken kendi halini bir görsen "sanki o golü sen atacan,yada kaçtığında canından bir parça kopmuş gibi canın yanıyor kahroluyorsun,ben anladımki senin en büyük aşkın SAMSUNSPOR muş diye"

daha ne diyeyim üzülmüyorum düştüğümüze,sorun değil çıkarız yine, belki yine düşeriz ama yinede sorun değil o renklere aşığım ben,benim hayatım onlar yahu,SAMSUNSPOR deyince bana bişeyler oluyor,şimdi gelen konuşan eden çok "ne oldu düştünüz diyenler çok"bakışlarımla sövüyorum anlıyorlar,defolup gidiyorlar,

SEN BENİM BANA BABAMDAN MİRAS KALAN

KIRMIZI BEYAZ KARA SEVDAMSIN

atakan

iki gündür telefonlarıma bakmıyorum.internete girmıyrum.konuşmuyorum gezmiyorum.yaşıyormuyum bilmiyorum.aklıma getirmemeye çalışıyorum.namaz kılıp dua ediyorum.samsunsporun dünyalık bişe olduğunu bukadar takılmamam gerektiğini söylüyorum kendi kendime.içimide ilk buraya döktüm.çünkü beni anlayacak insanlar sadece burada.....

ibo055

kırmızı beyaz çubuklu formana göğsündeki atatürklü  armana  sonuna kadar samsunspor

lucarelli

Bir kaç kere küme düşme hissini yaşadım ama hiç biri bu kadar koymamıştı. Ne diyelim canın sağolsun Samsunsporum.

ugrass

Keske besiktas macinda yenilseydikte son haftaya kalmasaydik :(

KotuCocuk55

Bir mac olsada gitsek yaa! Gekasta oynasa...

Ne cenabet sezonmus arkadas...

Ahmeti

Düştük düşmesine ama Allah'a şükürler olsun ki iyiki Samsunsporlu olmuşun.
Neden derseniz Fenerbahçeye 3 attığımızda o sevinci takımınla ve arkadaşlarnla yaşamak dünyalara bedeldir benim için.
Düştük o stad'ta sevinci yaşamak kadar hüzünü yaşamak ta güzel düşünün o sevinci ve hüzünü yaşamayan milyonlarca insan var ve ben o kadar şanslıyım ki Samsunspor taraftarıyım.

Stoper

Canın Sağolsun be Samsunspor!! 2 gündür ruh gibi dolaşıyorum.