GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

buonanotte

Yeri geldi sınavlara girmedim.Okulum belki de sırf bu yüzden uzadı.Sorun değil yine olsun yine yaparım.
Ama bu işin sonu bu şekilde olmamalıydı.
Bizi bu duruma getirenlere hakkımı helal etmiyorum.Kim Samsunspordan 1 kuruş para yediyse Allahım çoluk çocuğundan çıkarsın.

55_samsun_55

bok gibi bi gün daha.ne yaptığım işten zevk alıyorum ne yediğim yemekten

jean

yine koca bir offf cektirdin be samsunsporun dusmek cikmak futbolun icinde varda bu sekildede olmazki tek temennim gecen dustugumuz hallere dusmeyelim kadronun cogunu koruyarak hizli bir donus yapalim

Theofanis Gekas

Takımım lig düşsede benim takımıma olan sevgim her geçen gün her dakika bir üst lige çıkıyor

emre__ss

Ligden düşmek insanı elbette üzüyor ama üzerine işesen sidiğine üzüleceğin adamlara malzeme olmak insanı bitiriyor.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: feveran - 08 April 2012, 09:29:02

BİR FENERLİ ARKADAŞIN BİZLERLE DÜŞÜNCESİ BU ADAM TANJUNUN TAKIMI SİİRTE OYNUYOR SADECE YAZIKLAR OLSUN DIYORUM

burda Samsunspor ancak ağaca çıkar diye yorum yapan Sercan Temizyürek???

ahmetsefa55

ulan ne cok sevenımız varmıs.
ne kadar tanıdık tanımadık varsa geldı gecmıs olsun dedı.
uzulduklerını belırttıler.
mutlu oldum valla.
ve ayrıca koskoca itü de belki de bir kaç Samsunsporludan biri olmanın gururunu yaşadım.

feveran

samsunspor kume düştü içimiz çok cız etti lakin sevgim daha da cok arttı biz samsunsporu super lig de dıye sevmedık ki zordur anadolu takımı tutmak...

babasamsunlu

daha öncede çok düştük..
ama hiç biri bu kadar koymadı..
nedeni de çok açık..
biz hç 5 sene üst üste süper ligden ayrı kalmamıştık ve tekrar süper lige taraftar hiç bu kadar etkili olmamıştı..
hep takım iyi olurdu.biz gider söverdik :)

geçen sene taraftar o kötü kurulan takımı sırtlayıp çıkarmıştı.
bu sene daha ilk yarıdan düştü denilen takımı yine tarafar omuzladı.
son maça kadar umudu taraftar taşıdı.
ve bu sitede bulunan bir çok kişi taraftarlığın bu hale gelmesinde müthiş emek sarfetti.
işte tam da bu yüzden galiba bu düşüş ilk defa bu kadar çok koydu..
işte bu yüzden günlerdir kendimize gelemiyoruz..

canın sağolsun Samsunsporum..
Yine omuzlarız..Yine peşinden koşarız..
Hemde daha fazla....

cany

keşke 1-2 hafta önce garantileseydik düşmeyi. çok pis koydu böyle

özkan

Bi sövmeye başlasak yol olur,dağ olur bu sene..Ama sizin gibi adamlığını kaybetmişler için değmez..

mehmet yılmaz

Samsunspor sadece düşer; hiç bir zaman ölmez! Bu efsane devam eder ve Anka Kuşu geri gelir...

kalptenþimþek

Samsunspor, mücevherim.. düşmekle asla değerini yitirmez..

samuray

çekerler kardeşim senin resmini koyarlar onlar spor yazarları değildir onlar f.b yazarlarıdır onlar objektif olamazlar güya  bir karar aldılar neydi ceza alan stadhlara seyircisiz oynama ne oldu şimdi kadın çocuk çoluk önünde küfürler gırla gidiyor hemde kadınlardan kızlardan o küçücük çocukların önünde ediliyor bu küfürler yarın bunlar büyüyünce ne olacak şimdikinden dahada küfürbaz bir taraftar nesli yetiştiriyorlar ey tfff f.b ve adı geçen diğer tk.ları kurtarmak adına yaptığınız herşey yarınlarda yüzünüze şamar gibi inecek şikeye göz yumanlar diye anılacaksınız
>:( >:( >:(

mehmet yılmaz

gün değil hafta değil ay değil
beş sene on sene sonra gelsen de
bu canım durdukça tende
iyi bil
beklediğim sensin...

üzgünüz, kırgınız, kızgınız ama deli gibi sevdalıyız.
ne demiştik, Samsunspor bizim kaderimizdir, ne gelirse "eyvallah" deriz...