GENÇLİĞİMİN A.INA KOYDUN, SAMSUNSPOR S.KİN SAĞOLSUN !!

Başlatan maraton, 08 April 2012, 01:45:35

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Cuma saat 8de uyandım köyden silopiye gittim. Silopiden de cizreye saat 10 da ulaştım. Samsun otobüsü saat 12.30 da hareket edecekti.2 buçuk saat cizrede oylandıktan sonra samsuna doğru hareket ettik. Mardin,diyarbakır,elazığ,malatya,sivas,tokat,amasya derken nihayet saat 6.55 te samsuna vardım. Daha maça 12 saat vardı. Ve ben 23 saattir ayaktaydim. Yolda bir samsunlu bir öğretmen Bu kadar cileye degermi demişti bana. Bende evet eğer kazanırsak değer demiştim. Maç saatine kadar samsunda dolaştım, büyük yürüyüşe katıldım ve en sonunda 19 mayıs stadyumundaydim. Bu arada 35 saattir ayaktayım ama olsun samsunsporum Bu maçı alacak ve bütün bu yorgunlugumu uzerimden alacak diyordum. Maçada güzel başladık istanbuldanda beklenen sonuç haberi geldi ama ne yazıkki seyircinin o kadar inanmasına rağmen bizim takım dağınık rakip ise bizim yapmamız gereken hırsla oynadı hakemden onlara kararları ile cesaret verince olan oldu. Hepimiz yıkıldık hepimiz ağladık. Otele gidip uyuyana kadar 40 saat geçti uykusuz halsiz ağlaya ağlaya bir otel odasında hüznümü yaşadım. Birazdan yola çıkacağım kendimi resmen küme düşmüş hissediyorum şimdi bu yol nasıl bitecek. Teşekkürler Emrah teşekkürler mehmet hocam, teşekkürler şirinler, teşekkürler samsunsporun büyük taraftarları....

mehmet yılmaz

******* Lig ortamında şerefiyle düşen Samsunspor'umu ayakta alkışılıyorum. O sahte ligin en büyük taraftarı Samsunspor taraftarıdır.

Durup durup ağlıyorum, bir şehir ağlıyor...
Ve bu şehirde herkes kimin ne olduğunu biliyor; Samsunspor'a iki yüzlü bakanları da biliyoruz, gerçekten gözyaşı dökenleri...

Son olarak, Samsunspor küme düşer ama ölmez; gün gelir yine boynunuza o atkıları, suratınıza o sahtekar gülümsemeleri taktırır! Sahtekarlara inat biz bu şehri savunmaya, Samsunlu ve Samsunsporlu kalmaya devam edeceğiz.

Adam Samsunsporluymuş beyler, dağılın...

GurbetciFanatik

Allahima sükürler olsun
Elhamdulillah Müslümanim ve Samsunsporluyum

burakbas

ALLAHım sana şükürler olsun bize iki yüzlü sahtekar insanları gösterdin. sana sonsuz şükürler olsun ki en kötü günde , en güzel günde o stada yolumuzu düşürdün. uzun değil , elbet bir gün tekrar görüşürüz sahtekarlar.

emre

Ben Samsunsporluyum
biraz deli dolu
kızdı mı dünyaya yakarca bakan
sevdi mi içinde ormanlar yanan
tek tabanca yalansız çıkmışız yıllardan
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar
benim bu aleme aklım ermiyor

ben Samsunsporluyum
böyle geldim dünyaya
pişman da değilim
başakları ellerimle büyütürüm ben
başaklar eğilir ben eğilmem !

ben Samsunsporluyum
yolum sevdadan geçer
kimsenin hakkını yemedim ki ben !

Ben Anadolu çocuğuyum

celebi

şimdiden ayarladım kendimi. hanıma dedim tüm maçlara gidilecek dedim. urfaysa urfa bandırmaysa bandırma rize ise rize. hanım diyor ki ya sendeki mantık çok farklı. durum kötü oldukça insa işlerden soğur. sen ise kötü oldukça bağlılığın ve sahiplenmen arttıkça artıyor. İŞTE SAMSUNSPORLULUK BU. biz düştükçe kuvvetleniyoruz.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2012, 17:08:00
şimdiden ayarladım kendimi. hanıma dedim tüm maçlara gidilecek dedim. urfaysa urfa bandırmaysa bandırma rize ise rize. hanım diyor ki ya sendeki mantık çok farklı. durum kötü oldukça insa işlerden soğur. sen ise kötü oldukça bağlılığın ve sahiplenmen arttıkça artıyor. İŞTE SAMSUNSPORLULUK BU. biz düştükçe kuvvetleniyoruz.

yenge hanım o kadar haklı ki kardeşim...
Aynı hissiyat hepimizde var. Ne kadar düşersek o kadar bağlanıyoruz. Olumsuzluklar asla soğutamaz bizi aşkımızdan.

samsunmania

Alıntı yapılan: hakanelgun - 08 April 2012, 13:36:56
Şike sahada yapılmamış diyecekler de Uefa demez mi kardeşim hadi bir takımda şike sahada yapılmamış 8 takım şaibe altında hepsini aynı kişi mi yapmış da sahada bir şey olmamış.

Aynen. febe yapmadı, mersin farklı bir senaryodan zanlı. O da mı yapmadı. Herkes mi masum??

FaTiH_HaN

Bazıları zorluklar karşısında yılar, hevesi kaçar, soğumuştur yaşananlardan sonra elini ayağını çekmek ister yorulmuştur artık ki geride çok insan var Samsunspor yorgunu abiler amcalar , bazılarıda karşılaştığı zorluklardan, haksızlıklardan, ruhsuzluklardan sonra dahada sahiplenir davasını, işler sarpa sardıkça dahada bilenir daha çok sever sesini dahada yükseltir Samsunspor diye, vazgeçmez davasından. Allah hepimizi davasına sahip çıkanlardan eylesin, bu duayı en çok kendim için ediyorum, vazgeçmiyoruz inşallah, iyi günde kötü günde diye bir klişe varya işte o klişenin anlamı Samsunsporlulukmuş, amatörede düşse başka takımımız yok yine Samsunsporla yatıp Samsunsporla kalkacağız.

maço

üzüldük tabi ki de ,ancak bu takımı bank asyada küme düşme mücadelesi verirken bile bırakmadık,

kim giderse gitsin biz yine burdayız

ağustosta fixture çekilir,yapacağımız deplasmanları hesaplarız gerisi yalan

mimar55

Alıntı yapılan: ismail - 08 April 2012, 12:34:45
beyler yanlış yapıyorsunuz sorun Ak Partiyle değil Suat Kılıçla olmalı  :o

Siyaset degil icraat istiyoruz yanlis yapip yapmadigimiza gelince spor bakani neden var hangi partiden var neyse ya boyle taraftarlik olmaz benim gozlerim sisti aksam uyuyamadim basim agridan catliyor sen ak parti diyorsan de bence herseyde oncelim samsunsporumm

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 08 April 2012, 14:18:48
******* Lig ortamında şerefiyle düşen Samsunspor'umu ayakta alkışılıyorum. O sahte ligin en büyük taraftarı Samsunspor taraftarıdır.

Durup durup ağlıyorum, bir şehir ağlıyor...
Ve bu şehirde herkes kimin ne olduğunu biliyor; Samsunspor'a iki yüzlü bakanları da biliyoruz, gerçekten gözyaşı dökenleri...

Son olarak, Samsunspor küme düşer ama ölmez; gün gelir yine boynunuza o atkıları, suratınıza o sahtekar gülümsemeleri taktırır! Sahtekarlara inat biz bu şehri savunmaya, Samsunlu ve Samsunsporlu kalmaya devam edeceğiz.

Adam Samsunsporluymuş beyler, dağılın...

Söylenecek tam da budur! Üzerine tek laf edemiyorum, her cümlesini alkışlıyorum...

ali ihsan

Senin oldugun her yerde olacagiz Samsunsporum.Senin basarisizliginda payi olan ve bundan mutluluk duyan siyasisindan burokratina is adamindan yamyamina kadar hepsine de her ortamda gerekeni soyleyecegiz.Boynunda atkiyla secim zamani hic bir gavat karsima cikmasin.Makamina da partisine de bakmadan sıvamazsam adam degilim.Cicekten bocekten bahsetsinler fakat senden asla.Sen bizim òzelimizsin.ÖLENE KADAR SADECE SEN.HER ZAMAN SENİNLEYİZ.YAVSAKLARA İNAT...

ibrakadabra55

Biz hep buradayız arkadaşlar seneye Allah'ın izniyle yine çıkıcağız inanıyorum deplasmanlara gidiceğiz takımımızı yine destekliyiceğiz 1 sene sonra şerefsizlere kimin ne olduğunu göstereceğiz.

Sercan

Bu sene okulum bitiyor, bir aksilik olmazsa bende her deplasmana gitmeye çalışacağım. Aşk bizimkisi gerisi özentilik...