Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

süper ligde kalacağız başka yolu yok bunun!!!!!

masbene

Alıntı yapılan: masbene - 04 February 2012, 20:32:38
ankaragücü hariç alttaki 7 takımın lig sonuna kadar durumlarını bu şekilde tahmin etmiştim. samsunsporumuz umarım en kötü ihtimalle 38 puanla ligde kalacak

karabüke 1 vermiştim ama 0 aldık, dolayısıyla bursa galibiyeti şart oldu

celebi

cembaba

Karabük ve Antep'in fikstürü bayağı zormuş. Aslında çok da kötü durumda değiliz. Ama sahada oynayan ruhsuz yürekler bizi bitirdi.

Levent ÖCAL

Adağım var ligde kalmayı garantilediğimiz gün evde 10 takla atıcam şerefsizim, bu nasıl bir ruh hali kendimi acayip kötü hissediyorum :kafa: ama inanıyorum ligde kalacağımıza şu fikstür avantajı sayesinde.

fındık

İçerdeki 5 maçı aldıkmı kafalardaki ? işareti kalkar hadi be SAMSUNSPOR'um. Biz bu filmi daha önce izlemiştik 

özkan

Beyler yılmak yokkk,içerdeki maçları aldıkmı zaten kalıyoruz !

twitter

pek anekdot yapmaya gerek yok
6 maç kazanacaksın öyle böyle.

FaTiH_HaN

Aynen öyle hiç hesaba kitaba rakiplerin ne yaptığına bakmaya gerek yok bu saatten sonra.
9 maç kaldı 6 tanesini almalıyız başka yolu yok bu işin.
5 tane alsak bile yetmez,
hatta 6 galibiyetin yanına 1 de beraberlik eklemek lazım.
Buna inanıyor muyum? sıcağı sıcağına pek inanasım gelmiyor ama eskişehir galibiyeti umutları yeniden yeşertebilir.

fanatik samsunsporlu

baha55

eskişehir maçı tüm bu hesaplamalar için cok önemli bir gösterge olur kanısındayım...eskişehir ligdeki durumu teknik heyeti futbolcuları ile bu sene ligin iyi takımlarından .eger es es i yenersek içerdeki 5  maçıda alırız diyebiliriz...insallah eses  i rahat yenebilecegimizi düşünüyorum...karabük zaten bu ligin en kötü takımı ..kadroda bile olmayan ilhandan balına yedigimiz 2  yenal goluyle bizi yendiler..10 maç yapsak 1  beraberlik 1  galibiyet alırlar bizden ...onuda bu sene aldılar...ama kesin düşerler fikstürü kötü...bizim daha cok sansımız var onlardan...

kale5501

BİZİM İŞİMİZ ARTIK zor gerçeki omak lazım bu yenalle ugur boralla zenkeyle ertugrulla bu iş olmaz

kale5501

karabükle bizim fiktürümüz aynı biz kimle oynarsak bi sonraki hafta onlar oynuyor

HoliganSamSunLu

o zaman biz yenicez atıcaz karabükün önüne başkada çaremiz yok bizde belediyeyi takip ettiğimiz için sıkıtı yaşadık.

Lusage

Halen daha bitmiş bir şey yok.. Antep ve Mersin ile içeride oynayacağız. Bizim fikstür avantajımız devam etmekte. Ne zaman Matematiksel olarak düşeriz işte o zaman umudumuz biter. O yüzden sloganımız "İçerde 3 Dışarıda 1"..