Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

isa55

King1965

Samsunspor'da Ziya Doğan sesleri

Petkoviç'in görevden ayrılmasıyla beraber yeni teknik direktör arayışlarını hızlandıran Samsunspor'da  başkan Kazım Yılmaz ve sportif direktör Adnan Sezgin, Ziya Doğan'la görüştü ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Ziya Doğan'ın Samsunspor'un başına geçmeye sıcak baktığı ve bir iki gün içerisinde Ziya Doğan'ın göreve geleceği öğrenildi. Samsunspor'un Petkoviç ile  2 hafta önce yollarını ayırmak istediği fakat sözleşmesini fesh edemediği, Ziya Doğan haricinde Hikmet Karaman'la da görüşüldüğü kaydedildi.

Kaynak : vegol.net

Ollivanders

Serkan

Ziya doğan defteri kapanalı 2 gün oluyor  (=

yilmazselcuk55

AlıntıHikmet Karaman ''Taraftar beni mesaj yağmuruna tutuyor, hocam gel Samsun'a heykelini dikelim falan diyolar, ama manisa maçı öncesi böyle bişeyin olması manisaya karşı bir rövanş gibi olur, bu olmazdı''

Turuncu

5trawberry

Hikmet Karaman'a niye kızıyorsunuz ki?
Heykelini dikelim diyen adama kızmak lazım, Hikmet Karaman'ın çakma Terim olduğu aşikar zaten. 1'e 10 katar anlatır.. Havalara girer..

Ama herşey bi kenara gelsin isterdim.
Yorumculuk yapıyor olması, biraz daha olumlu şeyler kattı ona. Çünkü Samsunspor'u ister istemez takip ediyor, biliyor.

CurvaSs

kardan heykelini yapacaklarmış sanırım. kafa kısmı olmayacak çünkü genel olarak kafasız biliyoruz kendisini.

celebi

Alıntı yapılan: 5trawberry - 24 January 2012, 02:12:11
Hikmet Karaman'a niye kızıyorsunuz ki?
Heykelini dikelim diyen adama kızmak lazım, Hikmet Karaman'ın çakma Terim olduğu aşikar zaten. 1'e 10 katar anlatır.. Havalara girer..

Ama herşey bi kenara gelsin isterdim.
Yorumculuk yapıyor olması, biraz daha olumlu şeyler kattı ona. Çünkü Samsunspor'u ister istemez takip ediyor, biliyor.

katılıyorum ve diyorum ki nasrettin hoca gibi hırsızın hiç mi suçu yok.

samsunluerhan

İlk aday Karaman

Samsunspor , Vladimir Petkovic , Kazım Gürol Yılmaz , Hikmet Karaman
Teknik adam arayışına başlayan Samsun, Hikmet Karaman'la görüşmelere başladı
Samsunspor, Orduspor galibiyeti sonrasında teknik direktör Vladimir Petkoviç ile masaya oturan yönetim Boşnak hoca ile sözleşmesini feshetti. Başkan Kazım Gürol Yılmaz "Hocamızla anlaşarak yollarımızı ayırdık. Manisaspor maçına takımımızı yardımcı antrenörümüz Burak Dilmen çıkaracak" dedi.

SIRADA ÜÇ ADAY VAR
Teknik direktör arayışına başlayan Samsunspor'un hedefindeki ilk ismin Hikmet Karaman olduğu öğrenildi. Samsunspor Yönetimi TRT'de yorumculuk da yapan Karaman'dan haber beklerken listesindeki alternatif isimlerin Yılmaz Vural ile daha önce Trabzonspor'u da çalıştıran tecrübeli teknik adam Giray Bulak olduğu belirtildi.

Ollivanders

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Serpico - 24 January 2012, 12:14:33
Giray Bulak mı yok abi ya...

giray bulak'ı hepten unutmuştuk. daha beterini bulamazlardı zaten :kafa:

Jnr.Serkan

Abi gazete manşetini doldurmak için yapılmış bir haber gibi duruyor.Başkanla taraftar arasındaki diyalog uzun süre sonra yeterince iyi.Böyle bir yanlışa düşerse taraftarın onu uyaracağından şüphem yok açıkcası.En iyisinin geleceğini düşünüyorum adaylar içerisinde

Kodalak

Alıntı yapılan: Serpico - 24 January 2012, 12:14:33
Giray Bulak mı yok abi ya...

Allah muhafaza , bu adamdan beş kuruş fayda gelmez adama

ibrakadabra55

Samet Aybaba , Ziya Doğan , Hikmet Karaman konuşuluyordu 2si ile anlaşılamamış en büyük aday Samet Aybaba gibi araya büyük insanlar vasıtasıyla girenlerde oluyor Tugay gibi ama onlar olmaz heralde.