Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Ziya Doğan Samsun'a doğru...
Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor, teknik direktörlük görevi için Ziya Doğan ile görüşmelerini sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Samsunspor, Vladimir Petkovic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ziya Doğan'ı getirmek için kolları sıvadı.

Son olarak Ankaragücü'nü çalıştıran Ziya Doğan ile dün bir görüşme gerçekleştiren Samsunspor, bugün deneyimli teknik adamla bir kez daha bir araya geldi. Deneyimli teknik adama resmi teklifini yapan Samsunspor, Ziya Doğan cephesinden gelecek olan cevabı beklemeye başladı. 25 Ocak Çarşamba günü Samsunspor ile Ziya Doğan arasında bir görüşme daha gerçekleşecek ve taraftarlar son kararını bu görüşmenin ardından kamuoyu ile paylaşacak.

Samsunspor ile kesin olarak olarak anlaşmadığını belirten Ziya Doğan, Sporx'e yaptığı açıklamada, "Şu anda Samsunspor ile görüşme halindeyiz ve herhangi bir anlaşmanın olduğunu söylemek doğru olmaz. Kesin bir durum söz konusu değil, Samsunspor ile yaptığımız görüşmeler sürüyor" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Kulübü'nün Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ise,  "Teknik direktör Vladimir Petkovic ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Manisapor maçında takımın başında yardımcı antrenörümüz Burak Dilmen yer alacak. En kısa sürede de yeni bir teknik adamı takımın başına getireceğiz" dedi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/ziya-dogan-samsuna-dogruSXHBQ265438SXQ

samsunluhakan

mesut bakkalı getirsinler eger getirebiliyorlarsa

Cheregi

Alttaki takımlara bakıyorum, Ankaragücü, Karabük, Ordu hoca değiştirdi bu sene tekrar değiştirmez,  Antep'te değiştirdi, kolay kolay değiştirmezler... Manisa, Bursa, Kayseri değiştirmez... İ.B.B. her şeye rağmen istikrar der değiştirmez... Diğerleri zaten nispeten başarılı. Bu sene bizden başka kolay kolay hoca değiştiren olmaz. Hikmet Karaman, Mesut Bakkal, Ziya Doğan'ın bu sene teknik direktörlük yapabilmeleri için tek alternatifi biziz... Yönetimde farkında bence ve hemen şartlarını kabul etmiyor, hepsiyle görüşerek ortamı kızıştırıyor :) Sonunda da en çok istediğimiz ismi alacağımızı düşünüyorum, bu şartlarda bizim kurallarımız konuşur öyle ya da böyle, arkanıza yaslanın ve izleyin ;)

deli 55

yaa hikmet karaman ya da mesut bakkal derim...
giray bulak gelirse tam yıkım olur
hiçbirşey yapamaz

cem

eğer ziya doğan yada giray bulak ın gelme ihtimalleri varsa gelmesinler yardımcı hocalarla devam edelim...

ngonge

Gene bomba haberler, menejer destekli haberler çıkacaktır. Bence medyaya pek kulak vermemek lazım şu ara.

Zaten yakında kimin olduğu ortaya çıkar.

nomak55

Ya abicim ziya doğan kimdir ki bizim takıma gelecek hangi başarısı var ki bize gelecek sürekli şikahyet eden çalıştırdığı takımlara top oynatmaktan ziyade sert futbol oynatan birisi o gelecekse Kenan yelek dursun veya orhan hoca gelsin daha iyi bize futbol oynatacak birisi lazım kontra atak oynatacak birisini İS-TE-Mi-YO-RUM

samsunluhakan

ziya dogan gelecegine kenan hocamız devam etsin daha iyi arkadaşlar ben mesut bakkal gelecek diyorum ama benimkisi sadece tahmin bakalım 1-2 güne netleşir

fanatik samsunsporlu

Cheregi

24 January 2012, 15:04:39 #459 Son düzenlenme: 24 January 2012, 15:08:17 Cheregy
Sevgili yönetim, taraftar olarak olmazsa olmazımız çömlekçi çocuklarına sevgilerimizi gönderdiğimizde, alınmayacak birisinin olması. Kimsenin nereli olduğuna baktığımız yok yanlış anlaşılmasın.  :evet:

GurbetciFanatik

Herksein gönlünde bi isim var.
Benim gönlümden Hikmet Karama geciyordu , ama galiba gelmicek cünkü yüksek maaliyet yüzünden.
Ama gelen kimse gelmeden hemen adami asmayalim.
Yok bu kim yok bunu nerden buldular.
Ister Ziya hoca gelsin ister Turgay gelsin yada baska biri
Sahsen bende Zuiya Dogani mesala istemem ama bi gelsin bakalim belki asi tutar.
Bizler Petkovic Travmasi atlatmis taraftariyiz aslinda kim gelirse gelsin daha kötüsü olamaz bence.
Samsunsporuma katki saglasin yeter, artik isim önemli degil.

eski55

hikmet karaman denen çakma terim 1,5 trilyon garanti para ve ligde kalınması halinde 1 trilyon isteyince iş olmadı.ben samsunun tapusunu da ister sandım ama insaflı çıktı dürzü.mesut bakkallla dün görüşüldü 6 kişilik ekibimle gelirim dedi kabul edildi fakat yönetimiimiz burak hocanın göreve devam etmesi konusunda ısrarcı olunca oda olmadı.ziya doğanda olmayınca bugün itibariyle ibre reha kapsala kaydı,akşam manisada maçı izleyip karar vereceği söylendi .olay şimdilik bu

twitter

jean

reha kapsal olmaz o olacagina bos kalsin koltuk

kale5501

REHA KAPSALMI ODA KİM HANGİ TAKIMLARI ÇAlıştırmış karşıyakadan başka