Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

samet_55

ya ikinci bi petkoviçmi arıyoz ya ne reha kapsalı oda kim.

FaTiH_HaN

Hikmet Karaman takımın kümede kalması halinde 1 trilyon mu istiyor, versinler, elin gavuruna verdiniz bende olsam isterdim, dünyanın bir ucundan getirdiğin yabancıya tonla para veriyorsun, pal lazar, domingez gibi oyunculara milyonlar veriyorsun, Hikmet Hoca gel bizim takımın başına geç kümede kalmamız lazım diyorsan vereceksin parasını, çok para istemiş o ayrı konu ama kendini petkoviçle kıyaslayarak bu parayı istemesi normal değil mi? Biraz değişik bir adamdır, kendini çok yükseklerde görüyordur, kibirlidir orasına katılıyorum ama petkoviçin, lazarın, rodrigezin tonla para aldığı ortamda Hikmet Hocanın istediği para normal.

designer_55

nerde gorulmus 10 mac icin 1,5 + 1 trilyon ?
Morinyo gelse bu kadar insafsiz olmaz.TRT ekranlarini bos buldu konusuyor.
Ziya dogan, Yilmaz Vural gibi isimler dusunulduyse, gercekten dusmek icin kisa yolu deniyor bizim yonetim.
insallah hayirlisi olur, demekle birlikte, fazla bir beklentimde yok

Theofanis Gekas

bırakın umut tacirlerine para vermeyi bu takımın burak hocası kenan hocası kasım hocası var

anlztrk

Herkesten çok Mesut Bakkal'ı istiyorum.

samsunluhakan

MESUT BAKKAL GELSİN İSTİYORUZ BİZDE AMA
yönetim duruyor transferler ve petkoviçin geç gönderilmesi gibi
yine geç kalırsak biraz sorun yaşayabiliriz inşallah mesut bakkal gelir takımı düzlüğe çıkarır

isa55

En iyisi aslında Ercüment Hocadır ama yönetim onu düşünmediği için dışarıda arıyoruz.
Hikmet Karaman olmadıysa Kenan, Burak Hoca ve Ercüment Hocada düşünülmüyorsa sıradaki en kuvvetli aday Mesut Bakkal oluyor.
Bir gazeteci dün akşam %99 Mesut Bakkal demişti.

oguz_5528

Burak Hoca bugun güzel top oynatır takıma,eğer güzel bi çıkış yakalarsa sene sonuna kadar takımın başında kalır kümede tutar

Ollivanders

24 January 2012, 18:24:17 #473 Son düzenlenme: 24 January 2012, 21:56:23 Serpico
ercümentler , hakkı bayraklar ,dobi hasanlar dolaşmasın mumkunse ...Onlar adam gibi işlerini yapsalardı altyapımız futbolcu kaynardı. Bizler de sıkıntı yaşamazdık. Onlar gelecekse çagırın petkoviç geri dönsün.

sinoplu

burak hoca için de önemli mac guzel bir kac taktik varyasyon ile takımın basında kalabilir guvenoyu alır

kale5501

trübüne gelen hoca kimdi bilen varmı arkadaşlar

kale5501

celebi

getirrecekseniz getirin şu hocayı  :kafa: :kafa: :kafa:

SivasLee

Mesut Bakkal gelirse eğer beraberliklere hazır olun derim.

34_55

yeni aday  reha kapsal onunla görüşüyolar büyük bir ihtimalde o olacak ne güzel gel keyfim gel...