Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

23 January 2012, 16:47:28 #390 Son düzenlenme: 23 January 2012, 16:55:56 FaTiH_HaN
Bende Hikmet Hocaya twit atmıştım Samsunspora gelmesiyle ilgili 'Petkoviç gönderildi, artık müjdeyi verin hocam bizde rahatlayalım, diyelimki Samsunspor artık Hikmet Hocaya emanet...' buna karşılık yazdığı cevap 'müjdeyi kulüp verir türkiyede hocaya para ödeme konusunda kulüplerde akrep var onca oyuncuya haybeden paralar ödendigini gördükce' demek ki teklif götürülmüş, parada anlaşamamışlar, ben bu anlamı çıkardım daha doğrusu.

yirmiuc

hikmet hoca, müjdeyi kulüp verir diye başlayan bi tweet atmış :)
fatih han yazdığın mesaj görünmüyor ama.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 January 2012, 16:48:37
hikmet hoca, müjdeyi kulüp verir diye başlayan bi tweet atmış :)
fatih han yazdığın mesaj görünmüyor ama.

Cevap atarken nickimi yanlış yazmış o yüzden görünmüyor olabilir.

cembaba

Arkadaşlar bir çok isim konuşuluyor. İnşallah Samsunspor'umuz için hayırlısı olur.

Petkoviç gitsin de kim gelirse gelsin demiştim ben. Petkoviç'in gönderildiği kesin herhalde.

Jnr.Serkan

İsim önemli değil.Gelen gideni aratmasın yeter

europe_55

Kim gelirse gelsin, Petkovic'ten daha basarisiz olacagina inanmiyorum.
ve kesinlikle yerli hoca olmali, yabanci hoca ligi, takimi taniyana kadar lig biter...

doðan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 January 2012, 16:47:28
Bende Hikmet Hocaya twit atmıştım Samsunspora gelmesiyle ilgili 'Petkoviç gönderildi, artık müjdeyi verin hocam bizde rahatlayalım, diyelimki Samsunspor artık Hikmet Hocaya emanet...' buna karşılık yazdığı cevap 'müjdeyi kulüp verir türkiyede hocaya para ödeme konusunda kulüplerde akrep var onca oyuncuya haybeden paralar ödendigini gördükce' demek ki teklif götürülmüş, parada anlaşamamışlar, ben bu anlamı çıkardım daha doğrusu.

hikmet hoca ile parada anlaşalımadığı doğru yüksek maliyetinin nedeni , hoca ekibiyle çalışıyor , kaleci ant. tutda kondisyonerine kadar .. oda maliyeti artırıyo tabi birde yorumcu olarak oturduğu yerden para kazanması da cabası..

aldığım bir istihbarat (ki sağlam) Tugay kerimoğlu ilede irtibat kurulmuş  petkonun resmi olarak bitmesini beklemiş tugay.. şu aralar yeniden görüşme bekliyor .. (ümit milli bir kaç oyuncuyuda getirebilir )

cem

ChucKeR

başarı istemiyorum. galibiyet istemiyorum gerekirse düşmek istiyorum.
milletin ekmeğiyle oynayan, daha iyi parayı hissettiği anda istifayı basan, tuttuğu klüp şampiyonluğa gidiyor diye maça asılmayan hoca istemiyorum. öyle bir hoca ile ligde kalmak düşmekten beter edecek beni.
hikmet karaman'la bülent uygun'la sevinmektense ziya doğan'la yılmaz vural'la üzülmeyi tercih ediyorum.
takımın kadro yapısı gereği de yılmaz vural ilk tercihimdir.
umarım klüp  kalbimi kırmaz. hevesimi kaçırmaz.

özkan

açıkçası ardanın kucağına oturmuşş bi adamın bizim klübümüze gelmesini istemem

FaTiH_HaN

Gönül isterki Ertuğrul Hoca gelsin ama yok işte piyasadaki hocalar belli Yılmaz Vural ve Ziya Doğanın gelmesini istemem, Ziya Doğan antipatik geliyor, belkide ts de hocalık yaptığı içindir, Yılmaz Vural dengesiz bir adam ne yapacağı belli olmuyor Antalyayı küme düşürdüğünde intihar etti diye haberler çıkmıştı ayak yapıyor çoğu zaman. Bu isimlerin arasında bana Hikmet Hoca en mantıklısı geliyor, Mesut Bakkalda iyi Hoca ama Tugayın ismi geçiyorsa Hikmet Hocadan olmuyorsa Tugay gelsin isterim, başarıya aç, genç, futbol bilgisi yüksek bir isim, milli takım genç takımında görev almış olması geleceğe yönelik yapılacak olan transferler adına önemli, he önümüzde abdullah ercan örneği var ama onun futbolculuğu neydi ki hocalığından hayır gelsin, bence Tugay bizde iş yapar.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor'umuzun Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Kondisyonerimiz Paolo Rangoni ve Analist Jesse Andrea Fıoranelli'nin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir. Kendilerine, kulübümüze bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Samsunspor Kulübü

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=35

babasamsunlu

ne emeği geçmişte teşekkür edecekmişiz.
pis herif.ahlaksız.terbiyesiz.cukkacı çömlekçi çocuğu.  :x(( :x(( :x((

samsunluhakan

eger hikmet karaman gelir ve puan silmelerde play ofdan önce olursa samsunsporumuz ligi ilk 8 içersinde bitirir arkadaşlar bence

emre__ss

Bizi kanser etmekteki emeği yadsınamaz tabi.  >:(