Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

elexir

Bir an önce açıklanmalı t.direktör bu dönemde iyi bir rüzgar alırsak arkamıza yırtarız...

SSKLA

mesut bakkalın iki sene önce kesin düşüyor gözüyle bakılan sivası kümede tuttuğunu unutmayalım ;) bence olursa hikmet karaman olmasa mesut bakkal olmalı.

anlztrk

Ziya Doğan gelmesin, mümkünse Hikmet Karaman da gelmesin.

Yılmaz Vural veya Mesut Bakkal iyi tercih olur.

holigan5565

benim tercihim ziya doğan mesut bakkal veya geçen sayfalarda adı geçmiş bülent ünderden yana

Turuncu

twitter

ibrakadabra55

Ollivanders

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 23 January 2012, 19:44:38
Büyük ihtimal Ziya Doğanmış beyler.

Bu saatten sonra Ziya Doğan'ın olacagını sanmıyorum.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Serpico - 23 January 2012, 19:55:26
Bu saatten sonra Ziya Doğan'ın olacagını sanmıyorum.

Hikmet Karaman ile anlaşılamamış Ziya Doğan ile anlaşmaya çok yakınlarmış.

Ollivanders

içimden bir ses Mesut Bakkal diyor.Umarım o olur.

samuray

tugay bence iyi tercih belki antrenörlük hayatında bi kariyeri yok ama futbol bilgisi birçok antrenörden daha üst düzeyde olduğunua inananlardanım zira hep üst düzey teknik adamlarla çalışmış vede ingiltere liginde uzun yıllar top oynamış orta saha kurgusunu çok iyi planlayabilen bi teknik adam olur gibi geliyor yok o olmassa hikmet karaman tecrübeli ve ligi iyi tanıyan bi hoca evet mesut ybakkal sivası kümede tuttuğu gibi bizide ligte bırakabilir düşüncesindeyim ziya doğan banada antipatik geliyor ama kesinlikle bu saatten sonra yabancı arayışı olmamalı petkodan dersimizi aldık

ngonge

Bu saatten sonra parada anlaşamayıp ikinci alternatife gitmek pek akıl karı değil sanki...

Sene başında Couçerio'da ısrar edilse idi çok daha farklı bir tablo çizeceğinden eminim, apar topar gelen alternatifinin neler çıkardığı ortada...

nomak55

bence tolunay  bizim için ideal bi hoca olur atak oynatıyor ve hırslı

anlztrk

Alıntı yapılan: nomak55 - 23 January 2012, 20:25:35
bence tolunay  bizim için ideal bi hoca olur atak oynatıyor ve hırslı

Milli takımda o.