Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

Serkan

Şu yedek isimlerde belli olsun da görelim gerçek Samsunspor'luları..

FaTiH_HaN

30 November 2011, 12:34:43 #91 Son düzenlenme: 30 November 2011, 12:54:31 FaTiH_HaN
AlıntıSamsunspor'da şok istifalar

Samsunspor'da 8 asıl, 16 yedek üye olmak üzere toplam 24 yönetici istifa etti.

Yazarımız Tunç Kayacı konuyla ilgili Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz'ın konu ile ilgili görüşlerini aldı. Yılmaz, yaptığı açıklamada "Gidenlerin yolu açık olsun, ben görevimin başındayım. Samsunspor kimsenin oyuncağı değil, sahipsiz de değil." açıklamasını yaptı.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunsporda-sok-istifalar_3_Detail_294_245379.htm

ibo055

Gidenlerin yolu açık olsun, ben görevimin başındayım. Samsunspor kimsenin oyuncağı değil, sahipsiz de değil."
adamsın başkan sonuna kadar   >l< >l<

usare

Eğer bunu söylediyse gerçekten başka söze gerek yok, başkanımıza destek olacağız bundan sonra.

eski55

gerçeği söylemek gerekirse Kazım Yılmaz dik bir duruş sergiliyor ,buda bazılarını sinirden çatlatıyor gibime geliyor.

holigan5565

galip takımın altını oyuyor yazıklar olsun bu taraftarın sana verdiği değere

Serkan

holigan5565

Alıntı yapılan: usare - 30 November 2011, 12:41:20
Eğer bunu söylediyse gerçekten başka söze gerek yok, başkanımıza destek olacağız bundan sonra.

bu vakitten sonra başkana sonuna kadar destek

usare

Benim korkum taraftar gruplarımızı da ayartıp başkanı istifaya davet ettirmesi. İnşallah taraftar gruplarımız bu oyuna gelmez.

deli 55

Alıntı yapılan: usare - 30 November 2011, 12:44:47
Benim korkum taraftar gruplarımızı da ayartıp başkanı istifaya davet ettirmesi. İnşallah taraftar gruplarımız bu oyuna gelmez.
zamanında gelmişti bazıları ama bundan sonra inşAllah gelmezler

ethm55

Kazım Yılmazı Sevmeyen Ve İstemeyen Biri Olarak. Bugun ki Gelişmlerden Sonra Sonuna Kadar Arkandayım Kazım Başkan. Samsunspor Kimsenin Oyuncağı Değildir. Parası Olan'ın Keyfi Hareketler Sergıleyerek , Bu Takımın Arkasından Koşan Binlerce İnsanı Üzmeye Kırmaya Hakkı Yoktur. Ağır Konuşçam O Şerefsizlerde (İstifa Edenler ) Kulubu İstanbul'dan Yonetmeye Çalışan Çelme Takmaya Çalışan Herseyin Parayla Hallolacagını Sanan Adam Da Bilsin;
SAMSUNSPOR DİRENİŞ TAKIMIDIR BU NE PARAYLA OLUR NE ŞÖHRETLE NE BAŞKA BİŞEYLE .İNŞALLAH KAZIM BAŞKAN'LA BU ZOR GUNLERİ ATLLATCAGAZ.ONDAN SONRA BAKALIM NE ACIKLAMA YAPCAGINIZ TAKIMA NE KADAR PRİM VERİP BİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞCAGINIZ.
ALLAHIM SEN UTANDIRMA

jean

elimizdekilerle idare edecez mecbur ins bu yil ligde kalirsak daha guzel seyler olacagina inaniyorum

berusa55

Taraftariz biz cekeriz cefa Kazım baskan SAKIN kulübü bırakma!

maviay55

AlıntıSAMSUNSPOR İstifalar

Bugün Myhouse Otelde bir basın toplantısı düzenleyen AS Başkan Tarık Cengiz, Futbol Şube Sorumlusu Cahit Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Tan, Can Aydın, Selçuk Kemeröz, Aykut Çepni Adem Çakır, Murat Yıldız ve 16 yedek yönetim kurulu üyesi Denetleme ve Disiplimn Kurullarından bazı üyeler, istifalarını açıkladı.

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın Anti demokratik yönetim anlayışı nedeniyle böyle bir karar alındığı bildirilen basın toplantısında Başkan Yılmaz'ın Kulübün 46 yıllık geleneklerini hiçe saydığı ve genel kurulda verdiği sözleri yerine getirmediği vurgusu yapılarak, Krendilerini yönetime getiren insanlara sırt çevrilmesine üzülerek bu kararı aldıkları dile getirildi.
İstifa eden yönetim kurulu üyeleri bu istifaları Başkan Yılmaz'ın bir uyarı olarak alması gerektiğini de belirttiler.

55_samsun_55

Alıntıİstifa eden yönetim kurulu üyeleri bu istifaları Başkan Yılmaz'ın bir uyarı olarak alması gerektiğini de belirttiler.

uyarı derken nolcak istifa etmezse mesela.Bu nasıl açıklama böyle