Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

AntZ

Ayık ol Texas bursa_spor, burası Dallas   samsunspor_x

GurbetciFanatik

Baskan adaylari arasinda en iyi Samsunsporlu aday olmayan basan olacak bu durumda.
Her kongrede dogustan Samsunsporluyum diyenden artik korktum.
Ben baska Takimi tutuyorum ama samsunspor baskan adayim diyen biri ciksin ona oy vercem.
Hic olmazsa icimizden biri bizi bitirmesin sömürmesin.

CurvaSs

bence takımımız bu iç kargaşanın içindeyken bildiri yayınlamamız gerekiyor. bizim taraf olma gibi bir şansımız yok, samsunspor'umuzun menfaati hangi tarafta ise onun yanında olduğumuzu belirtmemiz gerekiyor. büyüklerimiz inşallah değerlendirir, ne diyeyim!

deli 55

onurlu,gururlu dimdik insan Kazım YILMAZ...

AntZ

TRT Spor un son dakika haberine göre 24 yönetici istifa etmiş..!

AntZ

20 asıl yönetici varmış;

http://samsunspor.org.tr/kurucular.asp

8 asıl istifa ettiyse 12 asıl  yönetici kalmış...

AlıntıYÖNETİM KURULUNUN YEDEK ÜYELERLE TAMAMLANMASI

MADDE 19 : Yönetim Kurulu Üye sayısı,boşalmalar sebebiyle yedeklerinde getirilmesinden sonra,üye tam sayısının yarısından aşağı düşerse,genel kurul mevcut yönetim kurulu üyeleri veya Denetleme Kurulu tarafından bir ay içinde toplantıya çağırılır. Çağrının yapılmaması halinde,dernek üyelerinden birinin başvurması üzerine Mahallin Sulh Hukuk Hakimi duruşma yaparak dernek üyeleri arasından seçeceği üç kişiyi,bir ay içinde Genel Kurulu toplamakla görevlendirir.

http://samsunspor.org.tr/tuzuk.asp

Bu durumda yönetim düşmüyor ama  seçime gitmekte kaçınılmaz hale geliyor...

lucarelli

vay arkadaş ya. Galip'ten iyice nefret etmeye başlıyorum. Ne yapmaya çalışıyor.

sadece55

Desenize artık şu hizmeti sıfır olan Metro Turizm arabalarına binmemiz için de bir sebeb kalmadı !!!

feveran

ben metroya bı sınır oluyrum samsunu sevmeyen bınsın

ibo055

arkadaş ne oluyor   :kafa:  herkez istifa   :x((

fındık

SAMSUNSPOR'umuzun asıl sahipleri bizleriz hepinize hesap soracağımız gün de gelicektir.

FaTiH_HaN

Bu baskıya Kazım Başkanın dayanabilmesi çok zor adam kalmadı ( zaten pekte adam yoktu!). Yediler Kazım Başkanı metronun ayakçısı olsaydı bunlar başına gelmeyecekti. Yazık oldu  :-X

eski55

zaten 1 aydır kulüpte toplantı yapılmıyordu bu ekip yüzünden .tarık  cengiz ve cahit kayanın önderliğindeki metro grubu isabetli karar almışlar.
bu saatten sonra kazım yılmaz genel kurul kararı alıp kendi ekibini kurar umarım.

feveran

bizde acıklama yapalım bı pankart yapaılım samsunsporu desteklemeyen metroya bınmesın dıye