Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

işin içyüzünü bilmiyorlar bence ondan demiştir.

binikalamadım

ts ye daha çok yardım edebilmek için kendine zemin yaratıyor...Samsunspor'a başkan olmak istedi de biz hayır mı dedik ? çekip giden birisi ne kadar Samsunspor taraftarıdır...böyle bir açıklama için niye galibiyet bekleniyor...takım dibe vurmuşken yapılması lazım değil miydi ?

GİTMEKTE HİZMETTİR...HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER... >l< :-X
belkide elini ve parasını takımdan çekmesi çok faydalı olacaktır..

berusa55

29 November 2011, 13:31:11 #47 Son düzenlenme: 29 November 2011, 13:51:30 berusa55
İşte haberexen'in haberciliği!! Dün gece bu habere 8 yorum vardı hepsi de Galip Öztürk'ü eleştiren ve tepki yorumlarıydı! Hepsini kaldırdıkları yetmiyormuş gibi bir de yoruma da kapatmışlar. Ne oldu da bu yorumlar kaldırıldı! Diğer tüm haberlere bakın "yorum ekle" aktif!

Bravo haberexen; tarafsız habercilik bu olsa gerek!!  
>l<  >:(

http://www.haberexen.com/samsunspor-ile-maddi-tum-iliskimi-dondurdum-36431h.htm

burakbas

Canik Kültür Merkezi dediler , gittik. Oradaydık. Ne sözler verildi ağzım açık kaldı. Hep ŞOV !
Galip Öztürk de dahil olmak üzere geçen sene vekiller boy boy gazete Resimleri.
Çekin artık elinizi , paranız varsa da çekin yoksa da çekin.

atakan

bu siteyi bu yüzden seviyorum.insanlar temiz,menfaatsiz.sadece samsunspor diye haykırıyor herkes.bizde bu birlik beraberlik olduğu sürece kımseye boyun eğmeyiz.herkes galipten yaka silkiyor haklı olarak.kazım başkanın arkasında durmalıyız hep beraber.sonuna kadar.

Jnr.Serkan

29 November 2011, 16:09:36 #50 Son düzenlenme: 29 November 2011, 16:19:01 Jnr.Serkan
Aslında biz taraftar olarak belkide en büyük ayıbı Geçen Sene'ki yönetime sahip çıkmayarak yaptık.Adamlar bizi Süper Lig'e çıkarttığında stat Galip Öztürk diye yıkılıyordu başkana ve yönetimde ki insanlara ayıp ediliyordu...Bizde suçsuz değiliz özeleştiri yapmak gerekirse.

ibo055

bank asyada  takıma karşılıksız yardım eden  istanbuldaki iş  adamları bile  senin yüzünden takımdan  desteklerini çekti  sen  yaptıgın herşeyi reklam yaptın
takımı  ikiye böldün    artık ugraşma takımla  bırak rahat edelim 

CurvaSs

paran batsın be hacı! bizi bizimle bırakın, gölge etmeyin yeter.

Sercan

çok erken başladınız sayın zenginler, biraz daha puan alalım öyle başlarsınız takımı karıştırmaya. 3 puan aldık diye bu kadar da cezalandırmayın bu takımı sevenleri...paranız batsın. :x((

burakbas

SAMSUNSPOR menfaatine mi tüm bunlar galip öztürk? yardım ederim ancak 8 ŞART! ım var demek mi ?
YAPMA! Bunlar reklam kokan hareketler Mayk (Galip )  ;D ;D ;D

Peluş GiT

deli 55

Kazım başkanının tırnağı olamazsın sn.Galip ÖZTÜRK.düş artık milletin yakasından

fındık

Galip Bey'e yaptığımız yalakalık'ı başka kimseye yapmadık taraftar grupları olarak sadece

Gorkem

Gerçekten Samsunsporlu olsa başkan olurdu klübe,hiç ısınamamıştım zaten galip öztürke

Ekrem

Yapıştı arkadaş takıma bi sal artık reklamını başka yerden yap

Ahmeti

Bu takımı kavgasız gürültüsüz yönetenleri görmeyi Allah nasip edermi acaba bize