Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

Ajan

Galip Öztürk ne sıfatla takımla bu kadar ilgileniyor anlamadım gitti çocukluğundan beri Samsunspor aşığıymış vs. koskoca holding'in var daha çocukluk aşkının kongre üyesi bile değilsin neyin peşindesin be usta

berusa55

29 November 2011, 21:06:21 #61 Son düzenlenme: 29 November 2011, 21:10:22 berusa55
Öztürk'e tepkiler devam ediyor yapılan yorumlarda.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=67024

ngonge

Anlamak güç, 5 yıl bu takım 2.ligde neler çekti, ara ara 200-300.000 lira vermelerle olmuyor bu iş.

Aslında ilk dediği doğru, kulübün profesyonel yönetilmesi lazım, işte onun için de ilk olarak onun elini çekmesi lazım kulüpten. Takım süperligde kalırsa yıllık 20 milyon lira kazanıyor sanırım. Bu para iyi bir kulüp oluşturmak için yeter, iyi yönetilirse. Ondan para babasına değil, hem dünya futbolunu hem de Türk futbolunu iyi bilen yönetici bulmak lazım.

Kazım Yılmaz'a gelince, bana iyiniyetli ama çok tecrübesiz geldi. Transferde menejerlere yem oldu, taraftarla gereksiz gerginliğe girdi ve çoook gereksiz yere fenerbahçe bu lige lazım gibi gudik açıklamalar yaptı malesef. Umarım bunlardan ders alıyordur, sanırım taraftarla arayı az-çok düzeltti ama Galip Öztürk'e dik durduğu kadar sömürgeci takımlara karşı da dik ve tavizsiz durmasını beklerim.

maviay55

AlıntıYarın saat 10:00 da MyHouse Otel'de toplanacak olan yöneticilerin aldıkları istifa kararını kamuoyuna açıklayacakları konuşuluyor.Kişisel kavgalar Samsunspordan uzak olsun

facebook-Forza Şirinler-

Desiqner

Galip Öztürk başkan olmak istedide önünde duranmı oldu ? Uzaktan başkan adayı çıkarıp Takımı Uzaktan Kumanda etmeye çalışması kabul edilemez.Samsunspor kimsenin malı değildir , olmamalıdır...

gurkan

Hiçbır kurum ve kısı SAMSUNSPORDAN BUYUK değildır...!

Kadir ÇELEBİ

eğer doğruysa yöneticilerin istifa kararı zannedersem yeni bir isim ataması yapacak istediği gibi atını koşturacak bunlar Samsunsporlu olamaz bunlar menfaati olmadan hiçbir işe kalkışmaz. umarım bu olumluz tablodan Samsunsporumuz zarar görmez elden başka birşey gelmiyor  >:(

ahmetsefa55

ben olaganustu bır kongre olursa kazım yılmaz'ın kazanacağını düşünüyorum.

target_t.t.b

Samsunsporlu olmak;Birilerine göre gereksiz,birilerine göre suçtur bu şehirde.Bize ise onurdur Samsunsporlu olmak.Ulusal medyanın sözde Anadolucu klişe laflarının,4 takımı tutmayı empoze eder hareketleriyle olan aşağılık tezatlarına bir dik duruştur.Bizim gündemi sarsan flaş transferlerimiz olmadı,şampiyonluk parolasıyla başlamadık sezonlara,büyüklerin korkulu rüyası Samsunspor olacağız vaatleri sinmedi içimize ama avunduk bunlarla.Her yıl futbolcu pazarından yeni süprizlerle karşılaştık ama bastık bağrımıza.Bu şartlarda sevdik,büyüttük Samsunsporumuzu sahipsiz şehrim Samsunda.BİZ MUHAFAZAKAR BİR ŞEHRİN DEVRİMCİ TRİBÜNLERİYİZ ASLINDA.

İçimize sinmeyen vaatlerin üzerine çıkan,yeni ufuklar sunan biri geldi,inandık.Heyecanımız mantığımızı aştı bir umut sarıldık Galip amcanın ipine.Hatalar silsilesi vaatteki hocayla gelen hocanın fotoğrafını tutmamasıyla başladı.Sonra İsa Turan'a futbolcu izletildi,transfer yaptırıldı ve gönderildi.Sonra Galip Bey in "Samsun Kamuoyuna Açık Mektubu 1"ile sarsıldık.Sonra Adnan Sezgin getirildi tartışmaların gölgesinde bir umutta onun ipine bağladık süper lig kuyusuna inerken.Sonra başladı hareketli transfer sezonu,haraç mezat getirilenler oldu hesapsız paralar döküldü.Sonra suç oldu sloganlarımız pankartlarımız.Sonra 1 galibiyet 10 hafta avuttu bizi.Sonra başkanın her yerdeki görüntüsü,gerekli gereksiz demeçleri kurcaladı zihnimizi.Yok mu bu takımın başka yöneticisi dedik her yere bu adam koşuyor(!)Bu kadar yanlış yapılırken "KRAL ÇIPLAK" diyecek kimse yok mu dedik.Sonra,sonra,sonra...

Şimdi ne mi oluyor?Şimdi filmin esas çocuğu "Ben bu adama güvendim başınıza getirdim ama bana yanlış yaptı.Gelin elele verelim bu adamı indirelim ben başka birini buldum onu getirelim"diyor.Sana bağladığımız halat koptu sayın Galip ÖZTÜRK kümede düşsek senin tutarsızlıklarına inat,bu camiayı şahıslara bağlanma Hatasına bir daha düşürmemeye inat,yanlışlarına da günahlarına da eyvallah KAZIM YILMAZ...

minci

Galip Öztürk ne yapmak istiyor? Bir türlü anlamış değilim. Takımı yürekten sevdiğini söyleyen birisi bir sorun varsa (sorunun ne olduğunu da bilmiyorum ya) bunu medya önünde mi tartışır? Bunun takıma büyük zarar vereceğini insanları ve takımı böleceğini düşünmezmi? Böylesi devasa bir holdingi yöneten bir insanın bunu düşünememesi mümkün değil. O halde bence bütün bunları bilinçli bir şekilde yapıyor. Amaç Kazım başkanı yıpratmak ve devirmek yani bir şekilde kendisi perde arkasında olmak kaydıyla kulübü ele geçirmek. Son kongrede bir takım arkadaşlar bunu dile getirmişti de ben onlara kızmıştım, nasıl böyle düşünürsünüz diye. Çok safmışım. Şimdi görülüyorki amaç ne yazıkki bu. Kedi babasının canı için fare tutmaz. Şimdi Kazım başkanı dik duruşundan dolayı daha çok seviyorum. Dayan başkan. En güzel cevabı sen vereceksin. Veriyorsun da. Bu mücadelende gerçek bir Samsunsporlu ve Samsun sevdalısı olan efsane başkan İsmail Uyanık'da sana yardım edecektir. Yolun açık olsun.

Serkan

Bu takım artık sahipsiz degil taraftar Grupları'da munferit taraftarlarda artık herseyim farkında bu takım allah gostermesin düşerse bunun vebali ağır olur

supernatural_55

Galip ozturk akilli adam ki bulundgu mevkiden zaten belli.Ben bu saatten sonra yanlislari oldugunu dusunsem de Kazim Yilmaz'in destekcisiyim.Ayrica ben de artik seyahat firmami degstryrm kendimce...

cembaba

Sanırım siyaseti direk kulübe alet edecekti. Ki hiç kimse bunu istemez. Samsunspor siyasiler üstü bir kurumdur. Bunu anlayan, İsmail Başkan'ın yanında olan, hırs yapıp, kulübü düzgün halde bırakmak isteyen Kazım Yılmaz'ın her türlü arkasındayız. Siyaseti bu kulübe karıştırmayın Allah aşkına...

celebi

valla arkadaşlar ben hala kararsızım işin açıkcası  :o

minci

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 November 2011, 00:48:36
Sanırım siyaseti direk kulübe alet edecekti. Ki hiç kimse bunu istemez. Samsunspor siyasiler üstü bir kurumdur. Bunu anlayan, İsmail Başkan'ın yanında olan, hırs yapıp, kulübü düzgün halde bırakmak isteyen Kazım Yılmaz'ın her türlü arkasındayız. Siyaseti bu kulübe karıştırmayın Allah aşkına...
Size sonuna kadar katılıyorum. Yazın yapılan toplantıda seçimlerden hemen önceydi bizzat ben duydum. O gün hepimizden AKP'ye oy vermemizi açık bir şekilde istemişti. O günde çok uygunsuz bulmuştum. Samsunspor AKP'ye mi çalışacaktı. Bü güne kadar böyle birşey olmadı. Bundan sonra da asla herhangi bir siyasi partiye yandaşlık yapmamalı. Samsunspor siyaset üstü bir kurum ve hepimizin çeşitli partilere sempatisi olsa da ortak paydamızdır.