Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

Serkan

46 yıllık kulup geleneği demişler kaç yıldır Samsunspor'lusunuz diye sorarlar; neredeydiniz takımın 300.000 lira için tahtası kapanırken.. bık bık bık

usare

Ya diyolar ki Galip e sırt çevirdin, daha farklı şeyler olmadan görevi bırak. Pabucumun SAMSUNSPORLULARI
Bunların hepsi galipin getirdiği adamlar değilmi. Evet o zaman sıkıntı yok. Başkan yanına güvendiği ve futboldan anlayan adamları alarak devam edecek inşallah. Kurul görünüyor ufukta...

YaşarDoğu

Pörsümüş Yönetici Listesi;
Tarık Cengiz ( Lazar ı kakalayan)
Suat Çakır
Can Aydın
Cahit Kaya
Aykut Çepni
Rüştü Arapoğlu ( GS li , merak edene belgesini gösteririm )
Haluk Tan ( Galip Öztürk Yancısı )
.
.
.
.

Listede olanları söyledim.Yedek Listedekiler kim bilmiyorum.

Efsane Başkana sormuştum , her Olağanüstü Kongrede listedekiler hep aynı isimler , yok mu başka adam?Listeyi tek oluşturamıyosun , heryönden adam almak zorundasın manasını getirmişti.Sizin zamanınızda bu kadar dilbaz yöneticler yoktu dediğimde , gülmüştü.

Kazım Başkan , Galip Öztürk ten icazet alarak başkan olmuştu ama baktı ki , iş Gurur işine dönüştü.Bu soğuk savaştan ne yazıkki kıyısından ucundan Samsunsporumuz zarar görecek.

maviay55

mynet spor da flaş gelişme olarak geçti "Samsunsporda büyük deprem"  :rulet:

berusa55

Yok yok tam tersi güzel temizlik olmuş!

ngonge

O kadar açıklama yapmalarına gerek yoktu tek neden cümle içinde gizli:

Krendilerini yönetime getiren insanlara sırt çevrilmesine üzülerek bu kararı aldıkları dile getirildi.

Behey adamlar, Galip Öztürk 2 ay önce destek olmayacağını söyleyince niye sesiniz çıkmadı.

Çok değişik şeyler oluyor ya dibe ineceğiz ya da tam refaha ereceğiz, çünkü Kazım Yılmaz ayakta kalır ve başarılı olursa bu adamlara daha bu kulübün kapısından içeri giremezler.

Son olarak şunu söyliyeceğim ki en korktuğum şey bu adamların Kazım Yılmaz'ı düşürmek için içeri nifak sokmak için oyunculara musallat olması, vaatlerle kötü performans sergilemelerini istemeleridir. Başta bu adamların getirdiği oyuncular olmak üzere çok dikkat edilmesi gereken bir mevzu olduğunu düşünüyorum.

ErkÇay55

http://fanatik.ekolay.net/Samsunsporda-sok-istifalar_3_Detail_294_245379.htm

Durumdan vazife çıkaran ******* ts li Sinan ismindeki birisi yorum yazmış al_sana al_sana al_sana

Shane_Falco

Olacağı buydu zaten.Galip Öztürk tüm bağlarını kopartınca içerdeki adamlarınıda geri çekti.Ne diyeyim insanlar kendi reklamını yapmak için Samsunspor'u kullanıyor.Olan yine bize oluyor yine takımımıza oluyor...

sadece55

Kazım Yılmazın ekonomik olarak başkalarının desteğine ihtiyacı yok..Sadece Manevi olarak bu takımın başarısını isteyecek yöneticilere ihtiyacı var..Güzel bir ekip oluşturulup yola devam edilmeli.

brigand

Kazım Yılmaz pes etmesin, devam etsin istiyorum. Para da pulda değil gözümüz. İstifa edenlerin istifa gerekçeleri dışarıdan bakıldığında o kadar saçma ki. Temizlensin, Kazım'da gerçek Samsunspor'lularla yola devam etsin. İnşallah bizim açımızdan hayırlı bir süreç olur.

samsunluhakan

Samsunspor'da 8 asıl, 16 yedek üye olmak üzere toplam 24 yönetici istifa etti.

Yazarımız Tunç Kayacı konuyla ilgili Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz'ın konu ile ilgili görüşlerini aldı. Yılmaz, yaptığı açıklamada "Gidenlerin yolu açık olsun, ben görevimin başındayım. Samsunspor kimsenin oyuncağı değil, sahipsiz de değil." açıklamasını yaptı.

kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Samsunsporda-sok-istifalar_3_Detail_294_245379.htm

feveran

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 30 November 2011, 13:22:50
http://fanatik.ekolay.net/Samsunsporda-sok-istifalar_3_Detail_294_245379.htm

Durumdan vazife çıkaran ******* ts li Sinan ismindeki birisi yorum yazmış al_sana al_sana al_sana

bıde ordakı lınkde gazıantep samsun maçı ne olur anketı var gazıantep yuzde 60 samsun yuzde 30 beraberlık yuzde 10 saldırın arkadaşlar

FaTiH_HaN

Samsunsporumuzda 20 küsür yönetici kendi acizliklerini,ezikliklerini, yalakalıklarını çok güzel göstermiş oldular. 20 Küsür insan 1 kişinin ağzından çıkacak bir açıklamaya daha doğrusu emre bakıyor, ulan hiç mi kişiliğiniz yok, bizde sizden kafa kafaya verip projeler, Samsunsporumuzu başarılı kılacak atılımlar bekliyoruz, ölüden şey istemişiz de haberimiz yok, bunlar kendi başlarına işemeye gidemez, yat dedimi yat kalk dedimi kalk öyle alışmışlar.

GurbetciFanatik

Baskana taraftarin yaninda oldugu gösterilmeli.
Arkadaslar ne bilim iste tesislere gidilse veya baska bisey , önemli Sayin Bsaknimiz yanliz olmadigini anlasa yeter.
BIseyler yapilamazmi gruplar halinde.
Baskana bu günde sahip cikmazsak hangi günde sahip cikilacak.

Atakumlu

kardesim yeter daha surekli bi baslık acma derdindesin ... bak foruma ilgili baslıga yazını yaz ...