Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Düşersek de Kazım başkanla düşelim.Kimse Samsunspor'dan büyük değil.
Kimsenin Samsunspor'u siyasete karıştırmaya hakkı yok.
Kazım başkan dik duruş sergiliyor ve bunu sindiremeyenler takımı oymaya çalışıyor.
Ben Kazım başkanı çok kararlı ve dik duruşlu görüyorum.Kimseye eyvallahı yok.. Kendi bildiğini yapıyor.
Biz bu sene ligde kalırsak seneye bu takım çok daha iyi yerlere gelir.
Kazım başkanı tebrik ediyor ve arkasında durmamız gerektiğini düşünüyorum...

berusa55

30 November 2011, 15:48:40 #136 Son düzenlenme: 30 November 2011, 15:52:09 berusa55
Yılmaz : 'Tek adam iddiaları boş iddialar'

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, kulübü tek adam şeklinde yönettiği iddialarına "Bunlar boş iddialar." dedi

Tugay BAŞSAN / Haberexen.com

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'da yönetim kurulundan 8 yönetici ve toplamda 29 yöneticinin istifa etmesiyle sıcak saatler yaşanıyor. İstifa eden yöneticilerin hedef aldığı Başkan Yılmaz; yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak haftasonunda karşılacakları Gaziantepspor maçına odaklandıklarını söyledi.

'SAMSUNSPOR TEK ADAMLA YÖNETİLMİYOR'
Samsunspor'un ligdeki kritik dönemde boş konularla meşgul edilmesi talihsizlik olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Biz Samsunspor'un başarısı için varız. Kulübün tek adam gibi yönettiğim iddiaları, boş iddialar. Gerçek olmayan sözler sadece Samsunspor'u yıpratır. Taraftarımıza şunu bilsin ki Samsunspor tek adamlıkla yönetilmiyor." dedi.

Yılmaz, istifa eden yöneticilerin, istifa kararlarının kişisel kararları olduğunu ifade ederek, "Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile çok kritik bir maça çıkacağız. Çalışmalarımızı rakibimizden 3 puan almak için yaptık. Rakibimiz 10 puanla sıralamada bizim hemen altımızda 17. sırada bulunuyor. Biz tüm istek ve arzumuzu Samsunspor'un ligdeki başarısı için sarf ederken, bazı yöneticilerin asılsız ve boş iddialarla gündemi meşgul etmesinin değerlendirmesini kamuoyuna ve Samsunspor taraftartarına bırakıyorum." diye konuştu.

Kaynak

>l< >l< >l< >l< >l< >l<

LisandroLopez

Ama yinede Adnan Sezgin'in olduğu bi yerde soru işaretleri olmaması da mümkün değil...

deli 55

Haluk tan da istifa etmiş.çok büyük adamdı ya. :)yönetimde baştan beri olmaması gerekn bir isimdi.acaba cebinden 1 lira vermiş mi bu zamana kadar kulübe yardım olarak

cem

giden gitsin ,biz samsunspor sevdalıları buradayız,başkana şimdi daha çok inanmaya başladım dik duruuyor samsunspor tek kişinin değil diyor,utanmalılar bu utanacak kişilerde takımı kötü durumda bırakıp başkanı yanlız bırakan kişiler,tebrikler başkan aynen devam...

Kaya

Alıntı yapılan: Kaya - 26 August 2011, 18:15:37
Kulüp içi görevleri iyi değerlendirmek gerek...

Adnan Sezgin eğer Genel Koordinatör olarak göreve geldiyse Başkandan sonraki en yetkili isimdir.Bunun amacı başkandan sonra gelen yöneticiler arasındaki uyumsuzluk ortamını kaldırmak olabilir ki büyük ihtimalle böyledir.Hatta öyle karar zamanı gelecektir ki Adnan Sezgin Kazım başkanın bile göze alamayacağı kararlar için yetki kullanacaktır.Tek sıkıntı bu noktada gelişebilir.Söylendiği gibi şahsi çıkarlarını gözeten politikaları izlerse kısa vadede hissetmez günü kurtarır uzun vadede sıkıntı yaşarız..

Ağustos ayı Adnan Sezgin'in göreve geliş dönemiydi..O zamandan belliydi Sezgin'in başkan tarafından getiriliş amacının ne olduğu.Yönetim içinde bazı yöneticilerin uygunsuz davranışlarını önlemeye yönelikti bu hamle..Bunu o zaman bilen şimdiki istifacılar,kendi içlerinde diş geçiririz,nasıl olsa bizim dediğimiz olacak demişler ki bu kadar süre üstlerine bir başkası gelmesine rağmen istifa etmediler ve beklediler.Görüldü ki başkan dik duruyor istifalar geldi.Bahane de aylar önce istifalarını gerektiren Sezgin'in gelişi ve görevi oldu..

Bravo istifacılar  >l< Sizleri tiyatro sahnelerine de bekleriz...

FaTiH_HaN

Bence Adnan Sezginin Samsunsporda başarılı olmaktan başka şansı yok, zaten gs den sorunlu, olaylı şekilde ayrıldı, Samsunsporda da istenmeyen adam ilan edilirse artık imajı iyice zedelenecek.. Şimdi istifa eden yöneticiler bir günah keçisi arıyor, hedef belli zaten mimli olan Adnan Sezgin. Diyemiyorlar ki Galip baba istifa edin dedi bizde ettik diye.

ahmetsefa55

daha çok kenetlenmeliyiz.
taraftar gruplarımızın acilen takıma ve başkana sahip çıktığını göstermesi lazım.
belli ki birileri galip'ten tehdidi yemiş ,
bileğine güvenememiş, işlerim ters gider demiş ,
ailemden birine bişe olur demiş , veya cukkasını cebine indirmiş.
antep maçına acilen prim verilmesi gerekiyor.
yoksa dışarıdan prim gelirse sonumuz hiç iyi olmayacak..

Serkan

herşeyi geçtim; forma sponsoru neden 3 senelik oldu demek nasıl bir pişkinliktir; hummel giydiremedin diye mi bu kadar sıkıntı yaptın Tarık cengiz.

murat alanyurt

ARKADAŞLAR SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULUNDA TOPLU İSTİFALAR OLMUŞTUR,AMA BENCE ÇOK İYİ OLMUŞTUR GALİP ÖZTÜRKÜN KOYDUGU ADAMLAR,GALİP ÖZTÜRKÜN ÇIKIN EMRİYLE TOPLUCA İSTİFA ETMİŞLERDİR BU KONUDA DİYECEK BAĞZI ŞEYLERİM VAR İNSANLAR KENDİ BENLİKLERİYLE YÖNETİCİLİK YAPIYORLARSA, EN ZOR ZAMANLARDA KULÜPLERİNE DAHA DA BAĞLI OLMALIDIRLAR Kİ BU OLAYDA KİME BAĞLI KALDIKLARI ORTAYA ÇIKIYOR AYRICADA KAYYUMUN KAPISINDAN DÖNMÜŞ ZAMANLARI GÖREN,PARASIZLIK YAŞANAN SEZONLARDA KAPI KAPI KULÜP İÇİN PARA DİLENEN ŞAHSIM OLARAK SAMSUNSPOR KULÜBÜNE İSMAİL UYANIKTAN SONRA CEBİNDEN EN FAZLA PARAYI ÖDEYEN KAZIM YILMAZA SONUNA KADAR DESTEK VERMEKTEYİM, BU ADAM KAÇMADI SAVAŞTI GALİP ÖZTÜRKÜN BAŞKANLIĞINA CESARET EDEMEDİĞİ SAMSUNSPOR KULÜBÜNÜN BAŞKANI OLDU,EN ZOR YÜKÜN ALTINA GİRDİ LÜTFEN BU GİBİ ADAMLARI KURTLARA ÇAKALLARA YEDİRMEYELİM DESTEK OLALIM UNUTMAYIN Kİ SAMSUNSPOR DA YÖNETİCİ OLMAK BİR SEVDA İŞİDİR

yilmazselcuk55

Samsunspor Yönetim Kurulu'nda yer alan  bazı yöneticilerimiz,  bugün yaptıkları basın toplantısı sonucunda kendileri ve yedek yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının da isimlerini deklare ederek istifalarını açıklamışlardır.

Kulübümüz Kazım Yılmaz başkanlığında, kulüp tüzüğümüzün öngördüğü yönetim kurulu yeterlilik sayısı ile Samsunspor'umuzun başarısı için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışıyla, çok daha kararlı bir şekilde, cefakar taraftarlarımızın da destekleriyle Samsunspor'umuzu birlik, beraberlik ve bütünlük içinde hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla

Samsunspor Yönetim Kurulu

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Başkalarının emriyle kaçan değil, zor günlere göğüs gererek dik duranların yanındayız...

YaşarDoğu

Benim şaşırdıgım bi isim var  oda Raci Kosif . Raci de Öztürk ün adamı , onun esamesi okunmuyor lsitede.Nolur Raci , sende istifa et , girme şu kapıdan içeri bidaha...

ahmetsefa55

içeriden haber almak için tutmuşlardır o zaman onu da  ;)

berusa55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 30 November 2011, 16:46:45
Benim şaşırdıgım bi isim var  oda Raci Kosif . Raci de Öztürk ün adamı , onun esamesi okunmuyor lsitede.Nolur Raci , sende istifa et , girme şu kapıdan içeri bidaha...

Belki doğru yolu bulmuştur Süleyman kardeşim  ;)

YaşarDoğu

Raci den bahsediyoruz abi , büyük Başkan yola getiremedi onu ...