STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ibb ve fener deplasmanlarını da düşünürsek 1 ay daha yüzümüz gülmeyecek anlaşıldı...

GökhanÇağlar

2 penaltı kazanıp atamazsak Petkoviç ne yapsın...kaliteli hoca ama gereksiz ısrarlarından vazgeçmeli...

fanatik samsunsporlu

kemal sağ bekte oynadığı halde bile kaç tane ters kademeye girdi.gollük pozisyonları kurtardı

isyan

Musti

Takıma son anda katılan oyuncular yani kampa katılmayan oyuncular :
Bülent Kocabey
Bance
Ergün Teber
Ertuğrul Taşkıran
Fink
Akaki
Mustafa Sarp

Bu sene gelen - kampa katılanlar :
Bahia
Ekigho
Dominguez

Geçen seneden takımda bulunanlar :

Kemal
Murat
Ufuk
Zenke

İşin özeti yukardaki listede. Tek tek bakıldığında iyi futbolcular olabilir. Zaman zaman bir veya ikisi iyi maçlar da çıkarabilir. Fakat bu "toplama" takımın, "takım" olabilmesi için en az iki aya ihityacı var. O zamana kadar kim öle kim kala.

Biz geçen sene çok iyi futbolculardan kurulu değildik ama "takım"dık.

davidsavage

Trabzon maçındaki kadar seyircimiz vardı stada,yazık oraya gelen taraftara,üzdün bizi Samsunspor. 2.yarının başlamasıyla şirinler de desteğe başladı iyi de bağırdık destek verdik,60.dk dan sonra Şirinler tribünleri terk etti. Seyircimizde sustu maalesef. Başkan hiç yakışmıyor o koltuğa,taraftarın arkasında durması lazım,seyirciyi küstürüyolar. Sivil polisler bi,iki kişi alıyorlar durduk yere dışarı hemen ,bugün olduğu.Kendi evimizde sahipsiz kalıyoruz resmen. :(

GurbetciFanatik

Mustafa Sarp - Dominguez  oynadigi her mac 9 kisiyiz.

Ufuk -Murat - zenkeyi kesmek intihar zaten.

Bugün bu takima penaltilari kacirdik diye yenilmedik atsak yine yenilirdik , bugün bu kadro yenilmeye mahkumdu o kadar.

Petkovic gözünü ac ille senin aldigin adam oynicak diye bi kanunda yok. Adem - ufuk - Murat - zenke  - Dilaver aldigin adamlar bunlarin yarisi etmez yavas yavas kendine gel artik.

Niye benim icimde bu mactan sonra , düsen ilk takim belli oldu gibime geldi. manisayi evinde yenemzsen kimi yenersin sen.

Tribünlerde masallahi vardi , burda sesini acanlara degil gelmeyenlere ve gelipde boykot edenlere sesleniyorum.

80 kisi mi 800 kisimi ceza yemis onu siz bilirsiniz , ama 8000 ksiside olsa kimse samsunspordan üstün degil. Yaptiginiz tavir en cok samsunspora zarar veriyor, baskan denilen o adamin cok ta umruydaydi sanki.

Klap kirdiysam simdiden özür ama zor dayaniyorum sanki düstük gibi geldi bana daha 5. haftadan,

deriaKR

burda bi KURNAZ vardi bana HIRLAMISDI akil vermis...nerde o cok parasi vardi sanirim..NE oldu LAN ....ne dedim ben hala arkadsindayim bu HOCANIN KULAKI cekilmeli....bu ne ya..Domino sahada yok..baski yok pres yok...ukala herif bi de pen kacirdi......bu hocada is yok....adnan bey takima cei duzen vermeli bi an önce....

ChucKeR

Alıntı yapılan: Musti - 02 October 2011, 17:31:50
Takıma son anda katılan oyuncular yani kampa katılmayan oyuncular :
Bülent Kocabey
Bance
Ergün Teber
Ertuğrul Taşkıran
Fink
Akaki
Mustafa Sarp

Bu sene gelen - kampa katılanlar :
Bahia
Ekigho
Dominguez

Geçen seneden takımda bulunanlar :

Kemal
Murat
Ufuk
Zenke

İşin özeti yukardaki listede. Tek tek bakıldığında iyi futbolcular olabilir. Zaman zaman bir veya ikisi iyi maçlar da çıkarabilir. Fakat bu "toplama" takımın, "takım" olabilmesi için en az iki aya ihityacı var. O zamana kadar kim öle kim kala.

Biz geçen sene çok iyi futbolculardan kurulu değildik ama "takım"dık.

yüzde yüz haklısın ama ben 2 ay geçse de tam kıvamına gelmeyeceğini düşünüyorum bazı şeylerin.
3 yabancı forvet aynı tip. pas oranları düşük. arkadan gelen sarpında ayağı çok kötü. fink sadece kendini idare edebiliyor. şu 11de ayağı en düzgün adamlar bahia-akaki. böyle takım olmaz

Kadir ÇELEBİ

Bugün bu maçı kaybetmemizin en önemli sebeplerinden biri Taraftardır ben ekran başından bunu hissedip, tespit  edebiliyosam düşünün futbolcuların ruh hallerini.

celebi

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: davidsavage - 02 October 2011, 17:33:53
Trabzon maçındaki kadar seyircimiz vardı stada,yazık oraya gelen taraftara,üzdün bizi Samsunspor. 2.yarının başlamasıyla şirinler de desteğe başladı iyi de bağırdık destek verdik,60.dk dan sonra Şirinler tribünleri terk etti. Seyircimizde sustu maalesef. Başkan hiç yakışmıyor o koltuğa,taraftarın arkasında durması lazım,seyirciyi küstürüyolar. Sivil polisler bi,iki kişi alıyorlar durduk yere dışarı hemen ,bugün olduğu.Kendi evimizde sahipsiz kalıyoruz resmen. :(
ön tarfımda bir tane adamı siviller geldi aldı.kamera çekmiş.ismini almışlar sonra geldi.taraftar olarak bağırsak bile demekki alacaklar hepimizi.

davidsavage

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 02 October 2011, 17:40:48
ön tarfımda bir tane adamı siviller geldi aldı.kamera çekmiş.ismini almışlar sonra geldi.taraftar olarak bağırsak bile demekki alacaklar hepimizi.

Bu maçta trabzonada sövülmedi, ne diye alıyolarsa,iyice çığrından çıkarıyolar taraftarı  :(

elexir

bunları şimdi yaşamamız iyi oldu önümüzde zaman var inşallah toparlanır takım hiç kimse değil taraftar çekti bunca seneler sıkıntıyı dün geldiler ne teknikdirektör ne de futbolcular anlayamaz samsun sporun yerini ve önemini ama anlayacaklar başka yolu yok...

Ahmeti

Taraftar bakımından bu kadar sakin geçen bir maçta sivil polisler devamlı birilerini alıp götürüyorlarsa yakında taraftar sayısında yarı yarıya azlma olur.