STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

samuray

yanen katılıyorum arkadaşım sanki özel maç oynuyorsun hala adam denemek ne demek ya böylesine önemli maçlarda çok ararız bu puanları zenkeyi neden ilkonbire almıyorsun dominguez de israrcı olmanı anlayamıyorum ya orta sahad doğru dürüst top yapamadık defanstan çıkan tüm toplar rakibe gitti ne bi uyum ne bi ahenk vardı takımda hiç bi şey oynamadık bence manisa hakeden taraftı ofya yinemi misafir olacaz bu liğte sinir küpü gibiyim of ya  :kafa: >:( >:(

##kdc##

Kais

bance ekıgo var ergun domıngez penaltı atıyo bunlar guvenmıyormu kendılerıne acaba bırıde topu alım demıyor sacma sapan ısler ya

furkan5534

gercekten bı mersın itmenyurdu veya ordu kadar olamadık ya yazıklar olsun

samsunluerhan

hala sinir küpüyüm maçtan geldim 2 saat yattım hala sinirim geçmedi böyle bi zihniyet yok maç 2-0 olmuş hala oturuyorsun sen orda ya kemalden sagbek yapmaya çalışıyosun murat yıldırımı oynatmıyosun zenkeyi oynatmıyorsun olmaz böyle hoca türkiyeyi tanımıyor bence hemen istifa etmeli veya yönetim yollamalı hemen milli maç arasında hikmet karamanla anlaşılmalı ligi tanıyor tecrübeli hoca hikmet karamanı takımın başında görmek istiyoruz bu hocayla bu lig bitmez konya veya kasımpaşa gibi olmayız inşallah petkoviçe çok güveniyorduk ama oyunu bile okuyamıyor hüseyin kalpara diyoduk oyunu okuyamıyo diye bu ondanda beter çıktı petkoviç yerine hüseyin kalpar kalsaydı daha iyiydi penaltılar gol olsaydı bile bu hocayla olmaz her hafta bişey yumurtluyor geçen hafta anıl bu hafta ufuk kısacası olmaz olmaz bu hocayda direk rakibine kendi sahanda yenilmeyeceksin 3 puan almamız şarttı ama alamıyorsun 1 puandamı alamıyorsun o zaman düşmemeye oynarsın ve düşersin bu 3 puanı inşallah lig sonunda aramayız yönetim inşallah hocayı hemen yollar bu hocayla olmaz istanbul ve fenerbahçede bu hocayla bizi çok rahat yener içerdeki karabük maçıda muamma ilk yarı 25 puan yapamazsak düşeriz çünkü ikinci yarı hep rakiplere deplasmana gidiyoruz .....

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 02 October 2011, 19:52:08
hala sinir küpüyüm maçtan geldim 2 saat yattım hala sinirim geçmedi böyle bi zihniyet yok maç 2-0 olmuş hala oturuyorsun sen orda ya kemalden sagbek yapmaya çalışıyosun murat yıldırımı oynatmıyosun zenkeyi oynatmıyorsun olmaz böyle hoca türkiyeyi tanımıyor bence hemen istifa etmeli veya yönetim yollamalı hemen milli maç arasında hikmet karamanla anlaşılmalı ligi tanıyor tecrübeli hoca hikmet karamanı takımın başında görmek istiyoruz bu hocayla bu lig bitmez konya veya kasımpaşa gibi olmayız inşallah petkoviçe çok güveniyorduk ama oyunu bile okuyamıyor hüseyin kalpara diyoduk oyunu okuyamıyo diye bu ondanda beter çıktı petkoviç yerine hüseyin kalpar kalsaydı daha iyiydi penaltılar gol olsaydı bile bu hocayla olmaz her hafta bişey yumurtluyor geçen hafta anıl bu hafta ufuk kısacası olmaz olmaz bu hocayda direk rakibine kendi sahanda yenilmeyeceksin 3 puan almamız şarttı ama alamıyorsun 1 puandamı alamıyorsun o zaman düşmemeye oynarsın ve düşersin bu 3 puanı inşallah lig sonunda aramayız yönetim inşallah hocayı hemen yollar bu hocayla olmaz istanbul ve fenerbahçede bu hocayla bizi çok rahat yener içerdeki karabük maçıda muamma ilk yarı 25 puan yapamazsak düşeriz çünkü ikinci yarı hep rakiplere deplasmana gidiyoruz .....

Tesise git Martins ordaymis. Senin sinirini alir.

furkan5534

55__Gurbet__55

Burak55

Biraz daha sabır , güzel günler bizi bekliyor ...

mimar55

bunlar samsundan başka yerde olamaz...
1-penaltıları kalecimiz kullansın kalede kim olursa olsun fark etmez ertuğrulda olur ahmette forvet kullanmıyorsa kaleci kullansın...
2- 5 haftada 5 farklı 11 ve 5 farklı oyun sistemi denemek her hocaya nasip olmaz.....
3- kendi sahamızda deplasmana gitmiş taraftar muamelesi yapılıyorsa......
4- ''galip-iyete GALİP gerek'' ... sonuçta......
5- daha sayardımda küfür etmek yasak buara :rulet: :rulet: :rulet:

SerhaT55

55ertan

Cok umutluydum bu mac icin, kilit macimizdi.
Gidisatimiz genede kötü sayilmaz

davidsavage

AlıntıBir yönetim isterim Taraftarıyla omuz omuza olan...
Bir yönetim isterim Taraftarını her daim savunan yanında olan...
Bir yönetim isterim reklam için değil sevdası için gelen...
Bir yönetim isterim BAŞINI DİK TUTAN EĞİLMEYEN BÜKÜLMEYEN

facebook Samsunspor sayfası.

kumköylü ahmet

Mustafa sarp,Bance,Ekigho ,Ergun teber,selim teber,Dominquez ve Bahia Bos Transferler Bu Adamlardan hicbirsey olmaz...direk takimdan yollanmalilar..bu mac icin sahanin en iyisi bulent kocabeydi onuda hoca cok oynuyo diye aldi macdan.
Kaleci ertugrul yedigi gollerde hatasi yokdu..amaotorce oyun oynuyoruz yaziklar olsun..
Hakem manisaya belesden penalti verdi sonra kendini affedirmnek icin 2 tanede bize verdi maci katletti resmen.ama biz takim olarak sahada yokduk acilen birseyler yapilmasi lazim yoksa isimiz cok zor..
Dilaver,murat yildirim direk 11de baslamali bu takimda..hoca uyuma maca bak maca penalti atamiyo senin takimin hoca..Rezil bir futbol oynadik.Kemali bugun izlince ulen dedim ama neyseee gencdir ceki duzen verir insallah kendisine

CurvaSs

maçı izledim, yenildik..! o sinirle uyumaya gitmişim, yeni kalktım.

birincisi; bu takımda ergün teber ve alvaro'nun yeri yok.! ileriye çıkış için ya fink'e, ya mustafa sarp'a, ya da alvaro'ya ihtiyaç duyuyoruz. fink zaten bir şey yapmıyor. alvaro alıyor, yanındaki adama pası atıyor. sarp'ın ne yaptığını çözen varsa bana da söylesin. murat yıldırım kötü mü, onu da anlamış değilim. 78 oluyor, murat yıldıırım yeni giriyor. ulan sanki ileriye ara pası atan bi' orta saha elemanı var. orta sahadaki 3 şahsiyette, kesici gibi oynuyor. alvaro pas alıyor, pas veriyor. BU KADAR.!!! ileriye nasıl çıkacağız hoca, bana bundan haber ver. ekigho'ya atılan uzun toplarla mı?! ya da bance indirecek, ekigho alacak, vuracak, gol olacak.! ölme eşeğim ölme.

defans evlere şenlik zaten.! yediğimiz ikinci golde, diğer çoğu olayda sol taraf hep açık verdi.! ergün teber, nerelerdesin. ikinci gol pozisyonunda bülent kocabey ile ergün, oyuncunun kaç metre önünde bekliyor. top onları geçince, gol oluyor haliyle.! ulan adamı tutsana sen, yoksa hoca alan savunması yapın mı dedi?

her şeyi geçtim; ruh yok oyuncularda, ruh..

polisin uygulamalarını felan hiç söylemiyorum, o yönetimin  acizliği, gerizekalılığından başka bir şey değildir. bu insanlar nasıl buralara geldi anlamak mümkün değil.! yarın birgün takımı bırak, gitr dediğimizde 15 trilyon para verdim, neden bırakayım diyecek kadar haysiyetsiz insanlardır. kimlerin altında ezildiklerini de hiç bilmiyorum.! 6 ligtv kamerası, 30 polis kamerası. tribünlerin içindeki cep telefonu ile polisçilik oynayan sivilleri hiç saymıyorum.!

REZALET