STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

ender

yazik cok yazik.onumuzdeki iki zorlu mactan once kesinlikle kazanmamiz gereken bir macti.anlasilan sikintili bir sezon bekliyor bizi.genel olarak lige bakinca su ana kadarki tablo zayif halkalardan biri oldugumuz.insallah toparlanir takim ama haftalar gectikce morrallerde bozuluyor.

doðan

radyodan dinliyorumda sanki biz deplasmanda oynuyor gibiyiz .. yada adam öyle anlatıyor

doðan

hayırlı olsun basit maç kaybetme başladı
aramayalım bu puanları sonra

anlztrk

Bitti. Kemal'i stoperde oynatmayıp Akaki'yi kullanmak intihardır.

55__Gurbet__55

Bitti.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

twitter

SamSunSpr155

isyan

yk55

çok yazık. biz ne ümit ediyoruz, karşımıza çıkan sonuç ne. bu takıma maddi manevi tek
destek veren malesef, taraftarımız. futbolcular ise sadece para para para.

dilatino

macdan önceki yorumumda beraberlik benim icin iyi sonucdu demisdim ama onuda basaramadik, ben yurtdisindayim bazi arkadaslar gibi fanatik degil daha objektif bakma sansim oluyor, her zaman dedigim gibi banceyi sevemedim ama hoca cok sevdi. zaten hoca alimindan baslamak gerekirse bir sürü yanlislar var, kalpari tutmak gerekiyordu. kesinlikle basarili olacagina inaniyordum ben kalparin. tuttular yabanci hoca getirdiler kimseyi tanimayan hoca 1 ayda takim kurarsa ve son dakika transferlerinide düsünürsek eger bundan iyisi olamazdi zaten. aslinda bireysel olarak futbolcularimiz iyi ama takim degiliz. ZENKE bizim asil golcümüzdür bunu hoca görmesi gerekiyor hayvan gibi mücadele ediyor topu alinca cok hizlanan bir oyuncu tek toplari basari ile kaleye vurabiliyor. topu alan her oyuncumuz bireysel bisiler yapmaya calisiyor ve kaybediyor paslasma yardilasma sifir bu sadece bu mac icin degil lig basindan beri böyleydi . bence BANCE nin yedek beklemesi gerekiyor. orta saha tam bir muamma aslinda bireysel iyi oyunlar bunuda hoca cözmesi lazim ama oda tanimiyorki oyunculari neticede söylemek istedigim su egerki bu sene Bank Asyaya geri düsmezsek ki %80 düsme ihtimalimiz oldugunu düsünüyorum tabiki cözüm bulunmazsa umarim bulunur ve özledigimiz samsunspora kavusuruz.
kisaca cok üzgünüm... önümüzdeki haftalara bakmayalim bugünden itibaren basda biz taraftarlar olmak üzere herkes yardimci olmali son olarakda PETKOVIC gercekden samsunun teknik direktörümü tartisilmali

Desiqner

Yazık size be...

Alaçamspor oynasaydı daha yürekten oynardı.Kardeşim bance boş kaleye vuramıyor.2 tane penaltıyı kaçırıyoruz.Kemal sağ bekte hatalar zinciri yapıyor onun orada ne işi varsa (!) ,  mustafa sarp'ı hiç saymıyorum.Zenkeyi almıyorsun.Ufuk ne güzel oynadı şimdi onuda artık 80'de sokarsın bravo hoca...

samsunmania

Bu transferlerle hocanın sistemi ve oyun felsefesi arasında dağlar kadar fark var. Bu defans bloğuyla biz gol yeme rekoru kırarız. Manisa yerine kayseri,bursa falan bizi 5 lik yapardı.Orta saha da bugün follofoş olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu tempo ve oyun anlayışı bizi kabusa sürükler. penaltıları saymıyorum bile. Allah sizi bildiği gibi yapsın.Yalandan 3 puanı hediye ettik.

furkan5534

manısa t.dırektoru taraftarımızı cok begenmıs..

city ultras

tabrikler manisa sanki kendi sahsinda oynadi...
bizim takim sanki forvetsiz oynuyor,bu futbolla banko asya bank

twitter

bülent - zenke - anıl oynasaydı vallaha yenerdik manisayı