STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

kuzey55

son dk larda yan pasla çıkmaya çalışan bir takımımız vardı bugün.herşeyden önce ruhsuz ve gamsızdık.nedenini bilmiyorum mutsuz ve huzursuz olduklarını düşnüyorum.hocanın etkisi hiç yok bence bu takıma

SSKLA

Kardeşim güzel yazmışsın da en önemli gol varyasyonumuzu unutmuşsun: Kemal sağdan bindirecek ortayı kesecek gol olacak ;) Hayal dünyası süper hocanın

kýzýlyýldýz55

sanırım hocamız saldım çayıra mevlam kayıra taktiğiyiyle  oynatıyo takımı.

kumköylü ahmet

FaTiH_HaN

Bu maçta hocayı eleştirebiliriz, yerden yere vurabiliriz... Kadro seçimi diziliş vs. her türlü yanlış olmuş. Ama maç içinde 2 tane penaltı mı kaçırılır ve girilen pozisyonlar bu kadar mı cömertce harcanır. Futbolcular çok mu kendine güveniyor bu ne lakaitlik.. Hadi onu da geçtim pazar günü, hava güzel, bilet fiyatları makul sayılabilecek seviyede, maça gitmek için gerekli olan tüm şartlar var. Ama tribünler boş hatta bomboş. İçimden maçı tartışmak, oynadığımız oyunu konuşmak gelmiyor. Bankasyada 19 bin kişi olan stad süper ligde 10 bini neden geçemez anlamak çok güç ve sinir bozucu.

Kaya

Neresinden tutsan elinde kalır bir maç izledik.İlk yarı penaltı pozisyonları dışında ne oynadık,ne yaptık anlamak güç.Seyircinin bağırmıyor olması saha içini bariz bir şekilde etkiliyor.Basiretsiz başkanın başkanlık makamına yakışmayan tavrı ve davranışları içerdeki ts ve manisa maçlarını alamamıza sebep oldu.Bu iki maçta da tribünler bağırsaydı çok rahat kazanırdık..

Ertuğrul mu Ahmet mi diye düşüncelere dalmışken Murat gibi orta sahamız için çok önemli bir ismin 11 de başlamamış olmasını tartışmıyoruz..İş hocanın getirdikleri ve Adnan Sezgin'in getirdikleri diye kurulan bir kadroya kalmış..Bizim garipler Murat,Zenke,Dilaver ve Ufuk üvey evlat..Ayıp kardeşim ayıp..Mustafa ve Fink'in S.o.s verdiğini kaç haftadır söylüyoruz,bırakın 90 dakikayı 45 dakikayı kaldıracak güçleri yok..Ben rakip takım oyuncusu olsam karşımda Murat gibi her an basan bi adam yerine Mustafa ve Fink gibi sabit adamları isterim..Hee pardon onlar Adnan'ın topçuları  :-X Bugün Dominguez'in oynadığının iki katını Dilaver oynamazsa ben daha futbol izlemeyeceğim..

Gelelim dizilişe; Biz Kemal stoperden çıkışlarda etkisiz oyun kuramıyor tek eksiği bu derken sağ bek'e çizgiye adamı hapsetmek nasıl bir mantıktır..Bahia asla bir stoper değil bana göre en fazla sol bek olur.Akaki Kemal ile yanyana oynayacaksa olur aksi takdirde Bahia ile yanyana görüldüğü gibi evlere şenlik..Ergün'ün daha önce dediğim gibi kendine aşırı güveni buna bağlı rahatlığı aksamasına neden oluyor..Mustafa,Fink,Domi için bir şey demeye gerek yok çünkü yürümeye halleri yok..İlerideki iki siyahi oyuncumuzun beceriksizlikleri diz boyu..Gelgelelim işin en önemli kısmı olan penaltılara..Takımın duran top oyuncusu Dominguez bu çok açık..İlk penaltıyı kaçırmış olabilir ikinci üçüncü hatta dördüncü penaltı  bile onundur,kaçırabilir de hepsini ama onundur o top(Bknz.Martin Palermo bir maçta 3 penaltı)..Eğer herhangi bir oyuncu bırak sen atamıyorsun diyerek topunu elinden alıyorsa penaltıcınızın o takımda arkadaşlık,disiplin ve güvenden bahsedemezsiniz..

Şu maçla ilgili belki sayfalarca yazılır tartışılır ama neye yarar..Stada girerken 3 noktada didik didik aranmaktan mı,terörist muamelesi görmekten mi,stad içinde yarı açık cezaevinde bulunma hissiyle maç izlemekten mi bahsedelim yoksa tarım fuarından mı.. al_sana Dışarda SAMSUNSPOR kulübünün başkanıyım diye gerim gerim gerilmek için ilk önce o unvana yakışır davranmak gerekir..Biz bir ton fındık değiliz etrafını çevirip koruyasın...Yazıklar olsuuunnnnn sana  :kafa:

epçeli köylü

Bir iki maç böyle giderse teknikdirektör gider....

celebi

ulan herşeye rağmen SEVİYORUM ULAN SENİ SAMSUNSPORUM

isa55

Bir takım orta sahası kadar oynar. Bizim orta saha bitik. Dominguez hiç yok. Kemal yeri olmamasına rağmen yinede sağda lazardan iyi oynadı ve takımın en iyisiydi. Defansta Akaki oldukça ağır, Ergün ise tam bir acemi. trabzon maçındaki golü herkesi aldattı, bize yeten bir oyuncu değil. Hücumdakiler iyi şeyler yapmaya çalıştılar, şanssızdılar. Banceye kızamıyorum, hocanın futbol anlayışı böyle. İleri şişir indirsin, o da bunu yaptı ama posizyonu değerlendirmeliydin be Bance. Ertuğrul sınıfı geçti diyebilirim.
Sir Petkoviç Dominguezi kenara çekmeli, Dilaver ve Ademi bir şekilde takıma katmalıdır.
Seyirci beklediğim kadar değildi, ama sonraki maçlarda o kadar da olmayacak ne yazık ki.
Son olarak ta Şirinler grubu davalarında haklı olabilir ama artık bu durum takımımızın aleyhine gelişiyor. Artık öyle ya da böyle çözülmeli, eski Şirinler geri gelmelidir.

ErkÇay55

beş hafta olmuş,hocanın takımı yanlış oynattığında hemfikiriz.bugün takım olarak adeta ruhsuzları oynadık.büyük umutlar bağladığımız bance çok kötü,takımı organize edecek iyi bir on numara olmayışının sıkıntısını çekiyoruz.ibb ve fener maçlarından umutsuzum açıkçası :( hafta sonumuz zehir oldu,moraller bozuk >:(

berusa55

Tek mutluluk sevinç kaynağımızsın; gururumuzun Samsunspor'umuz. Sen de bizim moralimizi bu kadar bozarsan bu hayat hakikaten çekilmez hale geliyor. Herkesin keyfi nasıl kaçtı görmüyor musun  :(

HoliganSamSunLu

bence bu maçı kulube kaybettirdi yine yanlış kadro seçimi ve oyuncu değikliğindeki zamanlamalar hatalıydı şı mustafa sarp tan ne anlıyorlar anlamadım amatör kümede oynasın her maç dayak yer milleten. yazık oldu  bu maç  böyle bitmemeliydi  bu puanları ç.ok arayacağız özellikle içeride kaybedilen puanları

5trawberry

Manisaspor maçının katili; Petkoviç ve Domingues'tir.

Samsunsporumuz'dan Dört Dörtlük takım olmasını beklemedik hiç bir zaman, futbolcularımızın da kapasitelerinin farkındayız.
Fakat;
E be Petkoviç Hoca !

Murat Yıldırım gibi ortasahada top tutma özelliği yüksek bir adamı kesip, nasıl oluyorda hiç bir pas yapma, top tutma özelliği olmayan ( ortasahada ) liderlik yapamayan 4 hücum oyuncusuyla başlıyorsun, Domingues, Ekigho, Bülent ve Bance ile başlamak Football Manager'de 3-0 ' ın rovanşında kendi evinde turu kurtarmak isteyen takım zihniyetinden farksız mıdır ?

Hadi böyle bir düşüncedesin, taraftarın sesine kulak vermedin de, haftalardır oyuna dahil olduktan sonra, hız getiren bir ismi Zenke'yi nasıl olur da yedek klübesine oturtursun.

E be Petkoviç Hoca!

Aynı hatayı bir kez daha yaptın, Kemal'i sağ beke koydun. Hem defansta Kemal'in yerine oynayan oyunculara sövdürtüyorsun bizi, hem de Kemal'in futbol performasının içine ediyorsun. Kemal Sağbekteyken, defans orta bloğumuz bangır bangır atak yedi görmedin mi ?

Bu takımda var sayamayacağım kadar topçu, Allah aşkına Dilaver'in Bülent'ten Ufuk'tan hatta Domingues'ten ne eksiği varda, bırak ilk 11'i geçtim 18'e dahil etmiyorsun.

Okuyunu okuyamıyorsun hoca.
Hep güvendik, sene başında geldiğinde ekol olsun dedik, değişim yakaladık sanırım dedik ama s.çtın hoca, hiç kimseyi böyle yorumlamadım, ama hakikaten s.çtın hoca!

Beğenmediğimiz Hüseyin Kalpar bile kıçını yırtıyordu kenardan, gol oldumu penaltı oldumu yerinden sıçrama.

mimar55

Beğenmediğimiz Hüseyin Kalpar bile kıçını yırtıyordu kenardan, gol oldumu penaltı oldumu yerinden sıçrama.
sözü cok doğru sen ruh ver takıma sende ruh yokmu hocaya

kutsalforma

Kimse kusuruma bakmasin, hocasimocasi yok bu isin arkadas
eger bir takim 2 PENALTIYI DEGERLENDIREMIYORSA ben futbolcuya hesap sorarim, hocaya degil