STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

anlztrk

Hoca kendi yaptığı transferleri kayırıyor gibi bir his var içimde.

furkan5534

maça gelınce bence tek kelımeye gerek yok.saymakla bıtmez.ergune lanet olsun dıyesım geldı.ekıgho,bance,mustafa sarp bahıa saymakla bıtmez ??? neydı bunlar bugun anlamadım anlamıyorum.. yazık bu taraftara yazık.spıkerler konusuyor zenke ılk 11 oyuncusu oyun sıkıstıgında gırıcek oyuncu degıl dıyor ya.. bu petkovıc mal mı malatyalımı !! yakında gonderırler onuda  :x((

doðan

Kemal in sağ bek oynaması intihardır  :rulet:
iki tane penaltı kaçırmaksa hezeyandır...
adam gelir çakar gider o zaman arkasından bakakalırsın ...
bu senaryoyu 6 sene önce  görmüştük , ben aynı filmi yeniden izlemek istemiyorum  >:( :kafa: :kafa: >:( >:( :kafa:

furkan5534

Alıntı yapılan: doğan - 02 October 2011, 17:06:16
Kemal in sağ bek oynaması intihardır  :rulet:
iki tane penaltı kaçırmaksa hezeyandır...
adam gelir çakar gider o zaman arkasından bakakalırsın ...
bu senaryoyu 6 sene önce  görmüştük , ben aynı filmi yeniden izlemek istemiyorum  >:( :kafa: :kafa: >:( >:( :kafa:

bankasyadakı futbolcularımız bıle yenerdı bunları ya.defans oyuncusu penaltımı kullanır.. forvetler neci ?  >:( >:( >:(

GökhanÇağlar

bu becereksizlige ragmen iyi sonuç,2 penaltı kazanıp atamazsan puan alamazsın...

en azından berabere kalmalıydık,Fink ve Sarp aynı anda olmuyor.Bülent Kocabey iyiydi 2. golde Ömer Aysana vurdurması dışında.
Akaki iyiydi,Ergün Teber topla çok oynuyor,Ufuk iyiydi..
Isaac ten Allah razı olsun biraz becerikli olsa fark yiyebilirdik.

1 haftalık araya moralli girmeliydik ama olmadı umarım herkes dersini alır bu maglubiyetten
bu takım bizim herşeye ragmen destege devam...

samsunmania

Vallaha  6 sene önceki gudubetlik başımzdaydı bugün. Kaçan penaltılar,girmeyen goller.... Allah korusun.

berkay55

Asıl sıkıntı bu 3 haftalık periyotta bir hafta milli mac arası sonra iki İstanbul deplasmanı

Desiqner

Ufuk oynadı on numara katkısı oldu takıma.Dilaver nerde hoca ? Adem ALkaşi nerde ? Ben ayrıca Bance ısrarınıda anlamıyorum bu adamın kaç maçtır göğsünde top yumuşatmaktan başka bi numarası yok.1 hafta zenkeyi oynat bunu yedeğe al az hırslansın...

KotuCocuk55

Gecen sene bank asyadaki kaliplasmis 11 bugün manisaya 3 atar gönderirdi! Nokta!

Teknik direktöre güveniyorum,ona lafim yok bu sekilde basladi bu sekilde gidecek artik bunu ögrenmeli taraftar.Ama hani takim bozulmayacakti,hani süperlige yeni cikan klasik takimlar gibi olmayacaktik? Arkadas,o kategoride resmen tavan yaptik! Bu kadar düzensiz,plansiz kurulan bir takim olabilirmi.Bastan Assa..Teknik direktör,futbolcu,baskan! Gecen seneki adamlarin hicbiri yok! Saka gibi!

Takimda uyuttu,taraftar da! Süper lig icin kicimizi yirttik.Simdi her hafta herkez mizikcilik yapip,ben oynamam diyor! Peki bize ne oluyor?

Süper ligteyiz artik ama bizim ne takimin,ne sehrin,ne stadin süper lig havasi yok? Futbolcular tek baslarina beceremez bunu ama bu hava bizi götürür,herkesin kendine gelsin!

Kirmizi-Beyaz artik uyansin! Sorunu,sikintiyi birakip artik futbol oynayalim,stadi da karnavala cevirelim.Yoksa sistik valla bu kasvetli havadan!!!

kavak_55

bu hoca çark etmiştir. geçen yıl kalpara kızanlar şimdi ne diyecekler bakalım kalpar bundan bin kat daha iyiydi.kendi transfer ettirdiği için oynamaması gereken adamları oynatıyor kimi oyuncuları yerinde oynatmıyor ne yapmaya çalışıyor bu hoca anlamadım ama inşallah en kısa zamanda istifa eder tek isteğimiz bu .

isyan

1 Mac kaybettigimiz icin Petkovic'i kesenleri hayretle izliyorum  :o

berusa55

Kendi evinde manisayı yenemiyorsan hem de iki kaçırdığın penaltıyla; kusura bakmayın ama korkulu rüya görmeyi hak ediyoruz. İBB ve fener deplasmanlarıyla iş daha kötüye biner ve toparlanamazsak Allah korusun!

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: kavak_55 - 02 October 2011, 17:19:58
bu hoca çark etmiştir. geçen yıl kalpara kızanlar şimdi ne diyecekler bakalım kalpar bundan bin kat daha iyiydi.kendi transfer ettirdiği için oynamaması gereken adamları oynatıyor kimi oyuncuları yerinde oynatmıyor ne yapmaya çalışıyor bu hoca anlamadım ama inşallah en kısa zamanda istifa eder tek isteğimiz bu .

Abartmamak lazim.

Tufan

takım, taktik, tribün, değişiklikler her yönden rezildi 15 gün ara var düzelmesi lazım bunun yoksa durum vahim.

fanatik samsunsporlu

75 dakika domingeze dayanabilen ,kemalin yerinde bahia gibi ağır bir adamı (adamları kaçırdığından her hafta sarı kart görüyor ayrıca) oynatan hocaya,2.penaltıyı ısrarla atmak isteyipte kaçıran ergüne,karşı karşıya kalıpta o kadar net pozisyonları harcayan ekigho ve banceye yazıklar olsun.