Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Adli para cezasına cevrilse ve bu men kararı kaldırılırsa bile gelmeyeceğim abi.Bu iş buraya kadar.Böyle bi düzen olamaz.Gercekten Karakoldaki konusmaları gördükten sonra hiç bir inancım kalmadı.

Ollivanders

Men kararının adli para cezasına çevrilmesi gibi bir imkan yok zaten kanunda. Kanunda suç unsuru sayılan her fiile men cezası veriliyor. Buna ek olarak en az 15 gunden olmak üzere adli para cezası uygulanıyor. Takdire dayalı seçimlik bir yaptırım söz konusu degil.

Ertuğrul Sağlam

Aslında bu ve bunun gibi meseleleri Şirinlerin yaptığı gibi organize olup maçın belirlenen bir dakikasında stadı terk ederek protesto etmemiz gerekli. en azında birkaç dakikalığına maratonun balkonuna çıkıpta protesto edebiliriz...

Ollivanders

Bu ülkede tepki vereni cezalandırıyorlar abi. Bağıralım , çagıralım , 30 ay hapiste olmaya hazırlıklı olalım.

brigand

Şuan ki düzene bakıyorum da kendimi ne özgür, ne çağdaş ne de ileri demokrasi sahibi bir kişi olarak hissedemiyorum. böyle hissedebilenlere de gıpta ile bakıyorum. Yazık da diyemiyor insan, içi acıyor. ama bu işin cıvığı çıktıça insanlar anlayacak, geç olacak işte o zaman yazık olacak.

özkan

burası türkiye dedirten hareketler.dağdakine ses çıkaramıyolar,bizim valinin çıkarları yerine gelsin diye sessiz samsunspor taraftarının boynunu eziyorlar..

Siz varya tam bir ...........  ;)

Emniyetteki konuşmalar hakikatende mide bulandırıcı,trabzonlu olup samsunlu yöneticilerin sesini kesmeleri beni utandırıyor.bilmem sizide utandırıyormu ama ben organize şekilde protesto etmeye davet ediyorum herkezi,kendini samsunsporlu hissedenleri..

Şirinlerle birlikte 61de çıkmak güzel cevap olacaktır..

fındık

Sezon başında yaşanan şike teşvik olayları, sporda şiddet yasası bu ülkede futbolun yakın zamanda tamamen bitmesine vesile olacak gibi duruyor zaten tribünlerin doluluk oranlarına bakınca dediğime herkes katılacaktır. Benim kafamda futbol zaten bitti bu olaylardan sonra.
Tek dileğim artık :-X bu ülkede FUTBOL'un SPOR dalından çıkıp TERÖRLE MÜCADELE dalına alınması

Ollivanders

YaşarDoğu

Yavuzum çok geçmiş olsun , siz polisin elindeki videoları izleyebildiniz mi? Küfür için mi ceza almışsın :(

Ertuğrul Sağlam

Yenilen 38.000 tl cezayı duyduktan sonra, Emniyet ve Özel güvenliğe görevinizi tam yapın diyen, Başkanı kırarmı hiç Emniyet güçlerimiz...

cany

hadi sahaya girse, yabancı madde atsa, koltuğu kırıp atsa neyse diyecem. edip etmediği bile belli olmayan küfürden 1 yıl men he? çok güzel devam

Sercan

Yavuz'un suçu bu takımın Bankasya'da 1 golle ligde kaldığı zamanlarda deplasmana gitmek,karşılıksız bu takımı sevmek oldu.Yavuz'un cezası bitip stada girmeden,bende girmiyorum maçlara...

AntZ

07 October 2011, 18:31:02 #327 Son düzenlenme: 07 October 2011, 18:35:31 AntZ
Geçen gün tır şoförü bir abiyle konuşuyorum, gece 11 den sonra bile yükünü indirmek için Kızılay'a sokulmadığını, ısrar ettiğinde de görevimizi yapıyoruz cevabını aldığından bahsediyor. Aynı şekilde Rusya'da şehir içine girdiğinde önüne ve arkasına eskort verildiğini, yanına da bir görevlinin bindiğini ve ona yardımcı olmak için yolu açtıklarını söylediklerinden bahsediyor. Amaç sadece ona yolu açmak değil trafiği ve iş akışını aksatmamak ama insanı insan yerine koyup, hatta gururunu okşayıp yapıyorlar görevlerini... Görevini yapana her zaman saygımız var, özellikle bu emniyet mensubuysa ama bizimkiler görevini yapıyorsa yukarıda anlattığım adamların yaptığı ne? Yapılan görevin temelinde insana hizmet yatar, görevini yaparken sırf görevini yapmış olmak adına karşındaki insanı dikkate almıyorsan görevini yapmıyorsun. Lütfen gerçek anlamda, özveriyle görevini yapmayanlar "görevimizi yapıyoruz" sözünü kalkan olarak kullanmasın.

Geçmiş olsun Yavuz, Yavuz gibi birinin bile böyle bir sebepten ceza aldığını duyunca sinirlendir yine  :(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sercan - 07 October 2011, 18:25:21
Yavuz'un suçu bu takımın Bankasya'da 1 golle ligde kaldığı zamanlarda deplasmana gitmek,karşılıksız bu takımı sevmek oldu.Yavuz'un cezası bitip stada girmeden,bende girmiyorum maçlara...
Sercan 3-5 kişi ile olacak iş değil bunlar. Bugün stada gelen taraftarın % 80'i Emniyet ve Güvenlikçilerin davranışlarından şikayetçi, eğer ses getirmesini istiyorsak bu işi tüm maratona yayalım bir kaç dakikalığına bile olsa.
Bugün bu sporda şiddet yasasına dayandırılarak verilen cezalar sokakta polise molotof atan p.çlerden kat kat daha fazlai oyüzden yaptığımız protesto ses getirsin.

''Yarın sıra bizede gelecek''

Tufan

tebrikler insanları mabetlerinden soğutmayı başardınız.