Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

ult55ras

14 September 2011, 22:48:00 Son düzenlenme: 24 October 2011, 19:09:03 AntZ
ŞİRİNLER OLARAK GRUBUMUZU YARIN FESH EDİYORUZ.YARIN BÜTÜN SAMSUNSPOR TARAFTARLARINI SAAT 15:00 DA DERNEGİMİZDEKİ BASIN AÇIKLAMAMIZA BEKLİYORUZ.BÜTÜN SAMSUN A VE SAMSUNSPOR A SEVDALI OLAN ARKADAŞLARIMIZI YANIMIZADA GÖRMEK İSTİYORUZ BU BİR BİRLİK BERABERLİK OLAYIDIR

http://www.facebook.com/forzasirinlercom

grubumuzu fesh ederek Direnişimizi Sadece Samsunspor kimliğimizle yürüteceğiz !!!

twitter

türkiye tribünlerinin yükselen değeri samsunspor taraftarına daha yükselemeden vurdular yine darbeyi..

kuzey55

çok yazık oldu emellerine ulaştılar malesef :(

SametYılmaz55

Allah belasını versin bu darbeyi vuranların >:( >:(

Ajan

1965 GençSamsunspor oluşumunun başına gelenlerin aynısı ile karşı karşıyayız. Birgün gelir o 80 kişiyede yöneticilik teklif etmesini bilirler gene s..tir'i yerler ama

mimar55

inadına  devam edin ya hatta pankart acalım federasy10 bizi yıldıramaz i.t.o.ş

doðan

UZaklarda olduğumdan kaynaklı yakınen netten takip etmeye çalışıyorum , mesaj büyük olucak anladığım kadarıyla...
bir grubun fesih kararı kolay alınacak bir karar değil , çiço , banazlı ve diğer arkadaşlarım ... yüreğinizi koyduğunuz yolda arkanızdayız...

SametYılmaz55

kına yaksın artık bütün trabzon şakşakçıları :kafa: :kafa: :kafa:

KaBuS_55

CurvaSs

hiçbir şey diyemiyorum. şok olmuş durumdayım...

King1965

ben o stada mac ızlemekten cok sırınlerı ızlemeye gıdıyordum :S  :kafa: :kafa: :kafa: KA- Pat- Ma- YIN !!!!!!!!!!!!!!

kumköylü ahmet

onlar etti siz etmeyin inadina  samsunspor_x

muzaffer4

1 saat içinde hem inter hemde bu haber çıldırdım yaw..

sosaka

valla bitirmek istiyorlarsa  Şirinler'in yapması gereken onların ekmeğine yağ sürmemek.
Sonuna kadar direnmek.
Hatta geçen sene olduğu gibi yine Büyük Samsunspor Taraftarını sokaklara döküp tekrar şehri ateşlemek.

muzaffer4

bence grubu kapatmasınlar 1.dk den 90. dk ye kadar itoş diyelim