Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

orhan

hadi yönetim yanlış yaptı bizde yanlışa yanlışla devammı edelim.yine söylüyorum bu şekilde bu takım iç sahada zor maç kazanır.ne trübünde nede sahada motivasyon diye bir şey kalmıyor.

Ahmeti

Allah aşkına başka nasıl protesto edilsin valiliğin önüne mi gidilsin yoksa büyükşehir belediye başkanının yanına mı en azında bu şekilde Türkiye duydu sesimizi.

FaTiH_HaN

04 October 2011, 17:09:45 #302 Son düzenlenme: 05 October 2011, 12:19:36 fatih_han55
Başkanın belki mağdur olan arkadaşlara yardım etmeye gücü yetmeyebilir, eli uzanamayabilir, ama sen başkansın konuşacaksın, ulusal basında bile o kadar tartışıldı ağzını açıp tek bir kelime etmedi, bu kadar da olmaz, insanların verdikleri haklı tepkiyi görmezden geliyor ve verilen tepkiler hep kanun çerçevesi içinde yapıldı, küfür edilmedi, koltuk kırılmadı, yakılmadı, yıkılmadı..Çıkıpta ben kulubü kanunlara göre yönetirim derse o olmaz. Tüm Türkiyeye yaptığı şovlarla kendisini övgüyle bahsettiren Samsunspor taraftarına kimse kinayeli kinayeli laf sokamaz ne kanunsuzu bunun anlamı ne, bu mu Samsunspor taraftarının senin gözündeki değeri, profili. Yazık çok yazık taraftarı stada gitmekten soğuttunuz, ne heves bıraktınız, ne heyecan. Yapamıyorsanız bırakın gidin taraftarını sahiplenemeyen yönetim yönetim olsa ne olur ? anca git suat kılıçın yanında basın toplantısına çık, fener için hazırlanan kanuna imza at, fenersiz süper lig olmaz diye demeç ver.

AntZ

04 October 2011, 17:16:25 #303 Son düzenlenme: 04 October 2011, 17:22:46 AntZ
Alıntı yapılan: orhan - 04 October 2011, 17:01:42
hadi yönetim yanlış yaptı bizde yanlışa yanlışla devammı edelim.yine söylüyorum bu şekilde bu takım iç sahada zor maç kazanır.ne trübünde nede sahada motivasyon diye bir şey kalmıyor.

Tamam o zaman bir şey olmamış gibi lay lay lom devam edelim, her Trabzon maçından önce de Trabzonlu kardeşlerimiz rahatsız olmasın diye 80-100 kişiye tedbir olarak göz korkutmak için ceza versinler, maçlara koyun gibi çobanla gidilip gelinsin, taraftara doğuda asker taşlayanlara yapılan muamele yapılsın... Sadece göz korkutmak için suçsuz yere ceza alıp muhattap alınmayan ve herşeye rağmen destek versin dediğiniz kişilerinde insan olduğunu hatırlatmak isterim.

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 04 October 2011, 17:06:31
Allah aşkına başka nasıl protesto edilsin valiliğin önüne mi gidilsin yoksa büyükşehir belediye başkanının yanına mı en azında bu şekilde Türkiye duydu sesimizi.

Onun içinde valilikten izin almak gerekiyor  :)

özkan

Bir insan eğer;bana bişey olmaz olan samsunspora olur dıyebilcek kadar acizse,o adam bırak başkan olmayı benim hemşerim bile olamaz..O yüzden kazım,piyonluk yapma.Adam gibi bırak,hiç yoktan o cüssenin hakkını ver.

samuray

yazık ya bu taraftara yapılan haksızlığa yönetimden bir allahın kulu çıkıpta ya bu uygulama sadece samsun ytaraftarınamı var arkadaş diyemiyiormu ya f.b maçında bayan taratarlar bile i.t.o.ş diye bağırdılar ne oldu ceza varmı yok sadece bize

binikalamadım

Sayın Başkan ,

attığınız imza ne anlama geliyor ...

ŞİKEFENERİ SAMSUNSPORU ASLA AYDINLATAMAZ

holigan5565

gerçek samsunsporluları samsunspora küstürdü bu şehir ve bu şehri yönetenler.önce ismail uyanık gitti ne olmuş denildi.şehirde yaprak kımıldamadı.şimdşde şirinler.biz bütün şehir olarak samsunspora ve gerçek samsunsporlulara sahip çıkmazsak çoook anarız mazideki güzel günleri özlemle.

pitbul055

İsmail UYANIK başkandan sonra gelen bütün başkanlar birileri tarafından bu kübe atanmışlardır.Nedense hep bu başkanlar zamanında sorunlar yaşadı taraftarımız.Demekki atayanlar istemiyor TRABRUMA laf söylenmesini.Neden yıllarca başkanlık yapan ismail UYANIK başkanımız zamanında bunları yaşanmadı.Bize birileri tarafından atanmış başkanlar lazım değil.Demekki bu olanların hiçbirisi tesadüf değil.

Tribün_ali

Şirinlerin her zaman arkasındayım öz samsunlu samsunsporlu hepsi boşa demiyorlar trabzon uşağı korkak yönetim diye birilerinden emir alıyorlar yok bişi olur bana bunu yaparsam. Ama ismail uyanık zamanında hiç bir trabzon kelimesi geçmezdi hepsinin anasını bellerdi maçı protokolde değil hep tribünde izlerdi. Samsunspor için herşeyinden vazgecebilecek bir başkandı. Uyanık olsa bunlar gelirmiydi başımıza gelmezdi.Çünkü O Samsunsporlu ve Samsunlu Canını Verecek kadar.

binikalamadım

samsunspor_x Şirinim
samsunspor_x Şirinsin
samsunspor_x Şirin
samsunspor_x Şiriniz
samsunspor_x Şirinsiniz
:_nazar ŞİRİNLER :_nazar
>l< >l< >l< >l< >l< >l<

CurvaSs

ceza alan bi arkadaştan aldığım bilgiye göre, 300 lira para cezası vermişler. savcı direkt 300 lira para cezası aldınız felan demiş. o 300 lirayı ödemezseniz, hakkınızda dava açılacak demiş.

bunun dışında 300 lirayı ödedikten sonra, belki 1 yıl men cezanız kalkabilir demiş.

300 lira mecbur ödeniyor, 1 yıl men cezasının kalkması "belli olmaz"

Donbay

bi tek şehrin adını trabzon yapmadılar...

Dartagnan

söylemediğim bir kelime nedeniyle 1 yıl men cezası almıs bulunmaktayım.Vıdeo varmıs ve savcılıktaymıs.Bakalım nasıl soylemısım o kelımeyı? 

Polis devleti Stadyumlarda Gösterimde!!!!

Ertuğrul Sağlam

Yavuz geçmişmi olsun denir ne denir bilmiyorum ama eğer sen ceza yediysen bizim cezalarda kimlik tespiti aşamasındadır. 19 Mayıs stadında maç oynanırken Çiftlik, 56 lar ve Koçyiğitte sana kolaylıklar diliyorum kardeşim