Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

Ekrem

Geçmiş olsun abi.           

adalet , eşitlik , hak , özgürlük hani neredee bunlarr  ...... ??

CurvaSs

ceza verecekleri kişileri önceden belirliyorlar, maç sırasında yanlış bi' hareketlerini arıyorlar galiba. rezalet ya, ne yazılabilir ki, yazıkkk..

Lusage

Çok büyük geçmiş olsun.. Klasik "Burası Türkiye" dedirten bir ceza... Stadyumda "Korkak" demekte suçmuş demek ki.. Heralde bundan sonra stadda Kıçımızın üstüne oturup tiyatro seyreder gibi maç izleyeceğiz.

Yönetimi de kutlarım.. Taraftara çok güzel sahip çıkıyorlar.  >:( >:(

kýzýlyýldýz55

Sevdası Büyük Olanın İmtihanı da Büyük Olur

~ Said Nursi ~

turgayergeni

söğütlü bahçelilerden de 15 kişi sadece ''manisaya koy koy'' dedikleri için 1 yıl men cezası almışlar bu işin suyu cıktı...

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Dartagnan - 07 October 2011, 16:22:11
söylemediğim bir kelime nedeniyle 1 yıl men cezası almıs bulunmaktayım.Vıdeo varmıs ve savcılıktaymıs.Bakalım nasıl soylemısım o kelımeyı? 

Polis devleti Stadyumlarda Gösterimde!!!!
geçmiş olsun arkadaşım,ne yapmaya çalışıyor bu adamlar.milletin sabrını zorlamasınlar...

Ajan

Abi geçmiş olsun ne denir ki herhangi bir spor karşılaşmasına giden insan hiçbir şey yapmasa bile potansiyel suçlu olarak görülen bir ülkede yaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun varsın bize de yazılsın ceza

sosaka

Sadece Samsun'da bu yasalar uygulanıyorsa bu işe dur demek gerek.
Sıranın kime geleceği belli değil, acaba yasaklanırmıyım korkusuyla maç mı izlenir ?
Artık birşeyler YAPILMALI !!!  >:(

Avukatlar daha iyi bilir ama sadece Samsun'da böyle bir uygulama varsa mahkeme gidilip iptal davası da açılabilir diye düşünüyorum.
Sonuçta kötü tezahürat her stadda aynen devam ediyor.

Burak

Birşeyler yapılmalı ama ne nasıl toplumsal farkındalık yaratabiliriz ? resmen mimledikleri adamları avlıyorlar diyeceğim ama Yavuz ne alaka ? Acil birşeyler yapmalıyız tribünde sadece çekirdekçi düşünmeyen tepki vermeyen ot gibi olmamızı istiyorlar sanırım . Tepkimizi dile getirecek bir yol bulmalıyız . Yavuz gibi Avukat bir insan da ceza alacaksa bu stada kim girecek arkadaş !!!

usare

Kardesim geçmiş olsun. Dediğiniz gibi bi tepki vermek lazım. Maçın belli dakikasında çıkalım şirinler gibi. Bu ne ya. İyice cılkı çıktı.

Desiqner

Aynen bütün stad çıkalım bazı arkadaşlarda tribünden neden çıktığımızı anlatsın bütün stadı boşaltalım kazım bey görsün öyle dayılanmayı...

Kaya

Koskoca Samsunda bir tane adam yok dimi şu olaya el atacak..Sağda solda gezerler ama böbürlenerek..Şu olayı çözmeye gücü yetip de çözmeyen adam adam değildir gitsin dansöz kıyafeti giysin..Sabır sabır bir yere kadar arkadaşş.

Kimse bana nasıl olsa ceza gelmedi bana ne demesin,hiçbirimizin birbirimizden farkı yok..Bir Şirinler bir söğütlübahçe aynı davaya hizmet ettiğini seneler sonra bu iğrenç olayla anlamış oldu..Ne hazin...

Bana göre bu olay ile ilgili yapılacak protesto için herkes fikir beyan etmeli en anlamlı ve en etkili olanı biran önce yapmalıyız.Sıra kimde değil sıra SAMSUNSPORlu olan herkeste..

5trawberry

Tüm Samsunspor taraftarı birlik olup, tepki yürüyüşü ve açıklaması yapana kadar Tribünlerde bende yokum, Nişanlımla gittim terörist muamelesi gördüm, keza ceza alan arkadaşlarımızın da masumiyetinin haklılığı ve etkisiyle bende yokum tribünlerde..

bu şehirde soluklanıp, bu şehre kafa tutanların Allah belasını versin.
Başka Stad içinden alınan görüntüler var, adamlar sövüyor verelim emniyetin eline gitsinler onları da çeksinler hizaya.
Yemez dimi, çünkü onlar büyük, milyonları var, Lig Tv, Tff onlardan besleniyor dimi..?
Allah belanızı versin!

Lokal anlamda öpmüşler bizi, Genel anlamı mı kaldı.
Bir tane adam gelmiş, hepimizi yok etmeye çalışıyor.
Ve ileri gelen Samsunlular da izliyor.
Spor Bakanımızda izliyor.

Gelmeyin lan Samsun'a.

Yollarda oynasalar, Kaldırımda destekleyeceğiz..
Herkese inat!

Dartagnan

tesekkur ederım abılerım kardeslerım.Bugun bana olan yarın baska kısılere olacak.Karakolda yapılan konusmalar,bazı polislerin içler acısı konusmaları ve yaklasımları nasıl bır tehlıke ıle karsı karsıya oldugumuzu cok net sekılde gösterdi.Ben cezasında vs değilim inanın.1 yıl gelmem olur biter.Ancak bu yasaya kim ne şekilde onay verdi? bu şekil bir uygulamaya neden kimse ses çıkarmıyor? Su ana kadar iptal davası dahi açılmaması nasıl bır mantık?  benim cezam kesinlesmemişken,suclu oldugum karara baglanmamısken ne sekılde bu ceza bana yazılabılıyor? 4 sene gordugum hukuk egıtımı neyı anlatıyordu? Anlamakta zorluk cekıyorum.

Ayrıca 1 yıl men kararı kalksa dahi o stada girmeyeceğim bu kadar basit.