Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

feveran

ben geçmişimi unutamam kardeşim ben ufaktım amcamlar ellerınde torpalar dolusu fiş ler vardı banada verıyodu o yılların hatrına arkasında durmamız lazım

brigand

ne olursa olsun takımdan destek çekilmez. armanın, topçuların, kazanılamayan puanlar suçlu değil. valiyi, yönetimi, kişileri sonuna kadar protesto et, destek vermeyen çıkmaz. çünkü bu 21 veya 80 kişiye değil Samsunspor taraftarına yönelik bir olay. Şirinlerin olmaması demenin ne anlama geldiğini ts maçında gördük. inanılmaz kötü ve sinir bozucu bir durum. ben maçı tv de izlerken çıldırdım. gole kadar adamları dinlemek zorunda kaldım. o sinir bozucu tezahüratlarını duydum. çözüm yolu bence bu değil zaten yaşanan süreç de bunu gösteriyor. bugüne kadar hiç birleşme olmadı daha da olmaz galiba. şu olayda bile olmadıysa. tek temennim Şirinler'in yeni bir karar alması. inşallah eskisinden daha güçlü bir biçimde kalede olurlar.

fındık

Temennimiz o abi ama şu son zamanlarda yazılıp çizilen aksini işaret ediyor umarım öyle olmaz.

feveran

5 senedir o maçı bekeledık o gun geldı adamlar sustu onda haklısın arma konusunda emniyet görevini güzel yaptı işi biliyor

FaTiH_HaN

AlıntıSamsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve Yönetim Kuruluna,

Samsunspor-GB maçı sonrasında küfürlü tezahürat ettiği gerekçesiyle 80 kişi 1 yıl süreyle maçlardan men edildi.
Federasyon tarafından Samsunsporumuza 1 kuruş dahi ceza gelmediği halde bu insanlar neye göre
maçlardan men cezası aldılar? ve 8000 kişinin yapmış olduğu tezahüratın faturası neden 80 kişiye kesildi,
ve sayın başkan ve yönetim Samsunspor taraftarının uğramış olduğu bu haksızlığa neden karşı çıkmıyor.
Samsunspor taraftarına sahip çıkamayan yönetim kimlerin oyununa alet oluyor, kimden korkuyor?
Ben Şirinler gurubuna mensup biri değilim ama Şirinler Samsunspor tribünlerinin lokomotifidir ve iyi günde,
kötü günde hep Samsunsporun destekçisi olmuştur. Şirinler gurubuna yapılan bu haksızlığı bütün Samsunspor
taraftarına yapılmış sayar ve bu konuda Şirinlerin sonuna kadar destekçisi olduğumuzu bilmenizi isterim.
Ulusal basında bile bu denli yankı yapan bu olay hakkında Samsunspor yönetimi tarafından tek bir açıklama
bile yapılmamıştır. Samsunsporun Şirinlere, Şirinlerinde Samsunspora ihtiyacı vardır. Bu konudaki yapıcı
çözümlerinizi en kısa zamanda beklemekteyim.

Fatih Gılan
Samsunspor Taraftarı

King1965

feveran

dönmez daha galiba bizede aynısı yapılsa bızımde tepkımız aynı olurdu

fındık

Alıntı yapılan: feveran - 30 September 2011, 09:35:42
dönmez daha galiba bizede aynısı yapılsa bızımde tepkımız aynı olurdu

Kendilerini fesh ettikleri için geri dönüş olmayacaktır gibi ama herkes için doğru kararı bekleyip görecez

davidsavage

Akşam ki dernek toplantısında,biraz daha yumuşarlar inşallah. Pazar günü desteğe ihtiyacı var takımın susmakta bi yere kadar sonuçta.

Jnr.Serkan

Protesto eyvallah ama anlamadığım tek şey
Susarak kimi cezalandırıyorlar ? Sadece takımı...

fanatik samsunsporlu

lucarelli

engin55

SIRINLERE DUYRULUR.......PTESI PROGRAMDA SIZIN TRIBUNLERDE OLMANIZ GEREKTIGINI OZELLIKLE SOYLEDIM.VE BUNA CVP TA GELDI.BEN UZERIME DUSENI YAPTIM.BUNU BILIYORSUNUZ.SIRA SIMDI SIZDE.YAPIN DESTEGINIZI BENDE SIZE PTESI COK OZEL BIR SUPRIZ YAPIM.TAMAM MI SOZ MU?HADI GORELIM SIRINLERIN BUYUKLUGUNU...TRIBUNLER SIZLERDEN GELECEK ISARETI BEKLIYOR.KIRMIZI_BEYAZ _EN BUYUK_SAMSUN. HADI BI DAHHA KIRMIZI.............

Atilla cebeci face den yazmış..

ult55ras

az sonra sayfada bir video yayınlayacaz kombinelerle ilgili herkes gözünü kulagını açsın nasıl bir çifte standart görün

davidsavage

Sessiz protestoya devam mı bu maçtada,bilgisi olan var mı ?