Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

gerçekler

eger bana soracak sorunuz yoksa bana müsade.haa şunuda diyeyim yarın ne getirir bilinmez.benim tek dileğim sizler gibi kazım başkanın başarısı o başarırsa samsunspor başarır.hepimiz biliyoz ki başarı birlikteliği ve kara bulutların tek cözümü.ben bunları daha öncede yazabilirdim.ama yazmadım her seferinde belki dedim ama 15 gün kalmış bir ligte 19 futbolcusu bulunan menejerler ve topcu deyimi ile kaşarların transferi dışında şansının kalmadıgı bir sezonda.artık yazmak zorundaydım.

ugurozkan

yönetim madem yetersiz neden bu yönetim göreve gelirken çatlak sesler duymadık?

gerçekler

özkan sen nerde yaşıyorsun.yönetim kurulurken catlak dışardaydı zaten nerde valin nerde tufengin nerde fuatın.nerde erkutun nerde ömerin nerde ??? galib öztürke duyulan saygı sevgi bu catlaklardan gelen suyun önünde set idi.

ugurozkan

Alıntı yapılan: gerçekler - 18 August 2011, 03:15:17
özkan sen nerde yaşıyorsun.yönetim kurulurken catlak dışardaydı zaten nerde valin nerde tufengin nerde fuatın.nerde erkutun nerde ömerin nerde ??? galib öztürke duyulan saygı sevgi bu catlaklardan gelen suyun önünde set idi.

ben sizin kadar anlamıyorum bu işlerden, ömer dediğiniz geçende temlik koyduran ömer çoruh mu?

kavak_55

beyler tahsin kosif denen adam önceki yönetimde vardı evet olduğu dönemler diğer dönemlere nazaran daha sancılı olmuştur bu sancı gene olduğuna göre bir yerlerde bazı sorunların olduğu açıktır.

babasamsunlu

vay anuna koyim vay...

ben çemişgezeksporu tutcam artık...  :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

55__Gurbet__55

since1965

Her yönetim tahsin kosifi kötülüyor.Hiç bir yönetimde sonuna kadar görevde kalmıyor.Ama bütün yönetimlerde de tahsin kosif var.Nasıl oluyor anlamıyorum.Kosif taraftarın önüne yem olarak atılmak isteniyor.Burada amaç Samsunspor degil herkes kendini düşünüyor nasıl daha güzel bir görev alıyorum.Buradan tahsin kosife karşı kamuoyu yaratmak isteniyor.Tahsin kosifi savunmak istemiyorum ama bu yorumların arkasındaki amaç gerçekler in yazdıgı mesajları başından sonuna kadar okuyun sonunda amacını belli ediyor.

Ajan

3 derken abi sende mi şifreli yayına geçtin :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 18 August 2011, 03:54:29
3

yok bu yürektenyıldırım55 bi başında 3 bi ortasında 3 bide sonunda 3 dfemek istedi..

kalptenþimþek

tam su içecektim ezan okundu..  :o

(bu şifreyi çözün daha da bir şey demiyorum..)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 18 August 2011, 04:02:22
tam su içecektim ezan okundu..  :o

(bu şifreyi çözün daha da bir şey demiyorum..)

beter ol  hahahahahhahaha ....  ;D ;D ;D ;D

çözerim ben...

Uğur Yıldız

@gerçekler artık bende az çok kim oldugunu cıkardım size olan inancım benmde arttı umarım sonumuz hayırlı olur

özkan

Kiminiz belki inanmayabilir,itaat etmeyebilirsiniz.Bananede diyebilirsiniz.Ama kısa ve öz,@gerçekler'in yazdıklarının çok eksiği var-fazlası yok !

Tahsindir işleri bok eden.Başkanda o kadar körü körüne inanıp güveniyorki tahsine,ilginç doğrusu kimsenin bu durumada dur dememesi yada başkana olan biteni aktarmaması.

Şu gerçek,süper lige çıktıysak,büyük bir bölümü sezon başında yapılan taraftarın ortak duruşu ile oluşmuş yürüyüşdür bana göre.Bu sezon başındada ak ile karaları ortaya atabilme cesaretini gösterebilmeliyiz taraftar olarak.Bu budur şu şudur diyebilmeliyiz.

celebi

Alıntı yapılan: since1965 - 18 August 2011, 03:50:33
Her yönetim tahsin kosifi kötülüyor.Hiç bir yönetimde sonuna kadar görevde kalmıyor.Ama bütün yönetimlerde de tahsin kosif var.Nasıl oluyor anlamıyorum.Kosif taraftarın önüne yem olarak atılmak isteniyor.Burada amaç Samsunspor degil herkes kendini düşünüyor nasıl daha güzel bir görev alıyorum.Buradan tahsin kosife karşı kamuoyu yaratmak isteniyor.Tahsin kosifi savunmak istemiyorum ama bu yorumların arkasındaki amaç gerçekler in yazdıgı mesajları başından sonuna kadar okuyun sonunda amacını belli ediyor.

bende düngece hep bundan bahsettim gerçekler denen esraengiz şahıs bunu yaptı hep.