Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

erhan55

Alıntı yapılan: ugurozkan - 18 August 2011, 02:53:48
galip öztürk'ün yanlış tercihi kazım yılmaz mı?
öztürk kulübün bu zor günlerinde duruma müdahale edecek mi?
hala anlamadınız mı bu adam rant elde etti sonra sırtını çevirdi. Bu zamana kadar neden baskan olmadı arada para verdi?diğer başlıkta da yazdım kendisi Türkiye'nin en büyük otobüs filosuna sahipken bizim oyuncular çürük prenses ile gidiyordu deplasmana.esnaflar birliği otobüs almaya çalışırken galip beyin samsunsporluluk ruhu neredeydi? Şimdi sırtını çevirdi o kim oluyorki baskan belirliyor ya da karışıklık olunca ondan müdahale isteniyor!o kadar yüreği ve bilgisi varsa kendisi baskan olsun.baskasını destekleyip masa gibi kullanıp alaleme dava açtırmaya çalışmak kolay.o zaman neden kendini ya da kardeşini yönetime sokmadın?hepsi kasıtlı planlı

SAMSUNLU ORUMA 55

Dört futbolcuyu kadro dışı bıraktın petkoviç. Sanki biz transferleri dört dörtlük yaptıkda fazla geliyor heralde bu futbolcular. Satılacak futbolcular belli olmuş ama satacağın futbolculardan alacağın futbolcular daha iyi olacaksa sat yoksa satma.. Zannetmiyorum iyi topçular alacaklarını kısacası gazamız mübarek olsun..

doðan

Arkadaşlar daha durun sırada bir iki futbolcu daha var gibi kadro dışı kalacak ... bekleyelim ve görelim ...
huzur ve başarı tellallığı yapanların bu gün ağzını bıçak açmaması oldukça düşündürücü..

Jnr.Serkan

Adem ve Kenan da yollanır yakında...

doðan

süpriz başka isimler duyarsan şaşırma serkan :((  :kafa: :kafa:

Jnr.Serkan

Abi eski kadrodan kim kaldı ki yollıcaklar ? Dilaver Ufuk Kenan Ahmet Şahin Murat Adem Zenke

Ahmet,Murat,Zenke yollamaz gibi duruyor kadroya bakınca.Kalan isimlerin çoğu gidici o zaman   :-X

isa55

hoca muratı da yollasın da bu sene lig için kafa yormayalım, sıramızı düşünmeyelim. valizleri açmışmıydınız?

atakumlu83

arkadaslar duydugum bır haber gore hoca daha takıma gelmeden once yonetıme demıskı sadece ahmet sahın kalsın dıgerlerını gonderın demıs

Lusage

Alıntı yapılan: doğan - 18 August 2011, 18:45:15Arkadaşlar daha durun sırada bir iki futbolcu daha var gibi kadro dışı kalacak ... bekleyelim ve görelim ..

Sahada dansöz mü oynatacaklar abi?   :hnk:

Madem bu kadar oyuncu yollayacaklardı neden bu zamanı beklediler.. Aklım almıyor.  :kafa: :kafa:

doðan

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 18 August 2011, 18:54:19
arkadaslar duydugum bır haber gore hoca daha takıma gelmeden once yonetıme demıskı sadece ahmet sahın kalsın dıgerlerını gonderın demıs

böyle bir söylem yok gideceklerde hocanın raporundan dolayı gitmeyecek , gerçekler nickli arkadaş net belirtti bazı şeyleri devamı haftaya...

doðan

Alıntı yapılan: Lusage - 18 August 2011, 19:03:37
Sahada dansöz mü oynatacaklar abi?   :hnk:

Madem bu kadar oyuncu yollayacaklardı neden bu zamanı beklediler.. Aklım almıyor.  :kafa: :kafa:

ne halt edildiğini bilseler  :kafa: :kafa: :kafa:
yada bilsem  :kafa: :kafa:

SAMSUNLU ORUMA 55

Bence bu petkoviç taraftarı da kadro dışı bırakır maçlarımıza gelmeyin falan der. zaten elimezde topçu kalmadı klüpte dansöz oynatıyoruz der. ben buna hiç mi hiç şaşırmam yani..

Serkan

adam petkoviç değil yönetim yolladı diyor, hala petkoviç diyorsun, hangi hoca istemez elinde ki kaliteli futbolcuları kullanmayı

samsun 55

Ekigho cumartesi Samsunda.Hakan bayraktar ile iyileştirme konusunda anlaşıldı bir hafta sonra tekrar A takım ile çalışmalara katılacagı söyleniyor

facebook  .forzasirinler.com un yorumu

Ajan

gerçekler çevrim içi olda bir şeyler yaz dünden beri soran sorana seni bana
Site üyelerinden ricam daha gerçekler nickli kişi ile ilgili bana soru sormayın.Kişinin kimliği hakkında hiçbir bilgim yoktur.Sadece yazdıklarından ve aldığım duyumlar üzerine kendimce birkaç tahminim vardır bunlar da az çok bu işi bilen kişiler tarafından akla ilk gelen isimlerdir.Bunun dışında bir bilgim yoktur.