Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

sadece55

Tahsin Kosifin ben bu klübe 150 tl kadar bile destek olmayacağına inanmaktayım...Böyle adamlar bizi nasıl yönetebilir...ohh bedava reklam hayat bunlara güzel

sersa

Tahsine karşı ses çıkartmıyacak mıyız ?????????????????????????????????

Burak55

Samsunspor'da, "Trabzonspor'a gitmek istiyorum" şeklinde yaptığı açıklama nedeniyle kadro dışı bırakılan Kemal Tokak'ın bordo - mavili takıma transfer olması bekleniyor.

Bu konuda girişimlerini önümüzdeki günlerde hızlandırmayı düşünen bordo - mavililer genç stoperle savunmada iyi bir alternatif oluşturmak istiyor.

Trabzonspor'a transfer olmayı çok isteyen Kemal'in de bu transferin gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Yunus Emre Sel - Trabzon / DHA  :kafa: :kafa: :kafa:

fındık

2. Adnan güngör vakası çıkabilirmi acaba kemalde  :D :D sonra futbolu dibe inmesin :suslen:

samsunum

td den bir yorum

Kemal Tokak yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.Fanatik gazetesindeki demeçler ona ait değil.Gazete lafları değiştirmiş dolandırmış.Tam olarakta şöyle

Dün fanatikten kemal haberini yapan çocukla görüştük çocuk 88 doğumlu bir gazeteci.Kemal sana ne dedi dedik o da: "Her futbolcu ts gibi hedefi olan kulüpte oynamak isteyebilir ama benim kulübümle sözleşmem var benim konuşmam yanlış olur.Kulüpler anlaşırsa oynarım" dedi.Peki bu söylediklerinden nasıl oluyor da trabzonu çok istiyorum anlamı çıkarttın senin attığın bu başlık yüzünden çocuk sokakta herkesten küfür yiyor.Senin samsun trabzon maçlarından haberin var mı hiç gittin mi samsun trabzon maçına dediğimizde"abi vallaha ben durumun bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum bilseydm yazmazdım" diyor.

özkan

td'den bir yorum değil bu,beş numara'nın kendi yorumunu s.s.biz'den kopyalamışlar.bilmiyorum belki fatih abinin kendisi üyeyse td'ye oda yazmış olabilir.

Çocugun kendi itirafıdır kemal öyle demedi ben değiştirdim o lafları diye  ;)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 18 August 2011, 14:21:30
td'den bir yorum değil bu,beş numara'nın kendi yorumunu s.s.biz'den kopyalamışlar.bilmiyorum belki fatih abinin kendisi üyeyse td'ye oda yazmış olabilir.

Çocugun kendi itirafıdır kemal öyle demedi ben değiştirdim o lafları diye  ;)

Onu ben yazdım.Kemal hakkında ts liler bize gelmek istediğinden gazeteye demeç verdiğinden kadro dışı bırakıldı yazmışlarda.Kendileriyle bi alakası olmadıklarını göstermek için yolladım fatih abinin yazısını

samsunum

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 18 August 2011, 14:25:59
Onu ben yazdım.Kemal hakkında ts liler bize gelmek istediğinden gazeteye demeç verdiğinden kadro dışı bırakıldı yazmışlarda.Kendileriyle bi alakası olmadıklarını göstermek için yolladım fatih abinin yazısını

pardon hocam göremedim :)

atakumlu83

orhan tasdelen kayserıspor ıle gorusuyormus hakan bayraktarda rızespor ve karsıyaka talıpmıs

cezayir55

55.hakan

A2 takım daha iyi oldu bu olaylardan sonra yarın A2 yener As takımı  :evet:

samsunum

Tamamen hocanın isteği

Sportif konuda tek yetkilinin Teknik Direktör Vladimir Petkoviç olduğunu söyleyen Başkan Kazım Yılmaz, "Orhan ve Kılıç Arslan'ı satış listesine koyduk. Hakan ve Kemal'e ise hocamız disiplin cezası verdi" dedi.Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, Hakan Bayraktar, Kemal Tokak, Orhan Taşdelen ve Kılıç Arslan Kopuz'un durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz, "Daha önceden de söylediğimiz gibi sportif anlamda tek yetkili Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'tir. Hocamız bu 4 oyuncuyla çalışmak istemediğini bize rapor etti. Bizde yönetim kurulu olarak toplanıp Orhan Taşdelen ve Kılıç Arslan Kopuz'u satış listesine koyma kararı aldık. Hocamız Hakan Bayraktar ve Kemal Tokak'a disiplin cezası verdi. Bu iki oyuncu da takımdan ayrı görevlendireceğimiz bir antrenörler çalışmalarını sürdürecek. Durumlarına ise yine hocamız karar verecek" diye konuştu.
haber

biz şimdi  hangisine inanacağız yha diğer gazetede de tam tersi yazıyor :kafa:

ErkÇay55

AlıntıHakkı YESİLYURT
hakkiyesilyurt@halkgazetesi.com.tr

KAOTİK ORTAM 

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz nifakçılar olduğunu söylemiş, "Bizi karıştırmaya çalışanlar var" demiş. Önceki gün basın yoluyla şikayette bulunmuş bu nedenle. Meramını kamuoyuna açıklamış.
    Belki kendisini haklı kılacak tespitleri vardır Sayın Başkan'ın. Adres vermediği için muallakta kaldı yalnız bu çevreler.
    Kimdir? Amaçları nedir?
    Zamanla öğrenebiliriz belki.
    Ama şu da gerçek ki, kamuoyuna yansıyanlar kaotik ortamı doğrular nitelikte.
    Bu görevden almalar...
    İstifa haberleri hayra alamet olmasa gerek.
    Yönetimin kendi içindeki hizipleşmeleri de ayrı bir boyut mesela.
    Bir tarafta Başkan Yılmaz'a yakın isimler...
    Diğer tarafta desteğini çektiğini ilan eden Öztürk'çüler...
    Hatta duruma göre renk verenler!
    Böylesi 'flu' bir ortamdan, bir başarı hikayesi çıkması beklenebilir mi?
    Çıktığı pek vaki değildir.
    Var ise de uzun soluklu olmamıştır.
    Haydi meseleye iyi tarafından bakalım: Futbol takımının lige başarılı bir giriş yapması sonrası sorunların rafa kaldırıldığını düşünelim.
    Maazallah ya kötü giderse?
    Mevcutun kaos ortamından şimdikinden daha güçlü olarak ayağa kalkabileceğini iddia edebilir misiniz?
    Eğer bu sorunun cevabı 'evet'se söyleyecek söz yok zaten; ama ya 'hayır'sa...
    İnsan düşünmek bile istemez değil mi bunu?
    Papatya falı açmak olmamalı yöntem.
    O halde?
    Cevabı çok basit aslında bunun.
    Ya Galip Öztürk'le uzlaşı...
    Ya da kendi yolunda, kendi çalışma arkadaşları ile yürümeli Yılmaz.   

KEMAL KALMALI

Başkan Yılmaz belki ilk ağızdan yalanlamış olsa da, ulusal basın Kemal Tokak'ı Trabzonspor'a pazarlamak için boş durmuyor!
    Son olarak Fanatik yazdı; Kemal'in, Mehmet Çakır, Sezer Badur ve Barış Ataş'tan ikisi ve bir miktar para karşılığı bordo mavi renklere bağlanmak üzere olduğunu.
    Kemal'de niyetliymiş, onun aksi bir ifade gelmedi şu ana dek.
    Gerçi doğrulanmadı ama... Velev ki böyle bir durum var, Samsunspor yönetimi ne düşünüyor merakta etmiyor değiliz.
    Bizim ki bir fikir jimnastiği sadece.
    1 koyup 3 almak hiç öyle yabana atılacak bişey değildir. Öyle değil mi?
    Öyle ama... Eğer size teklif edilen oyuncular Mehmet Çakır, Sezer Badur ve Barış Ataş ise cevabı öyle olmasa gerek.
     Defansif ön liberolar Sezer Badur ve Barış Ataş'ın ideal 11'de oynaması şüpheli Murat'tan fazlaları olduğunu söylemek fazla iyimser bir yaklaşım olmaz mı?
     Ya da Ankaragücü serüveninden bu yana kulübeye mahkum olan Mehmet Çakır'ın kurtarıcı olabileceği...
     Bu takımın vasata değil, fark yaratacak oyunculara ihtiyacı olduğu apaçık ortada iken, Samsunspor yönetiminin hayalci bir yaklaşım sergileyebileceğine ihtimal vermek istemiyor insan.
     Kemal bulunmaz bir Hint Kumaşı değil...
     Ama şurası da gerçek ki, bu sezon en çok ihtiyaç hissedilecek ve eldeki piyasa değeri en yüksek oyunculardan biri.
     Sadece Trabzonspor mu, Beşiktaş da görmüştü bunu.
     Samsunspor yönetimi niye görmesin ki!       

KaBuS_55

kutsalforma

Su ortamda bile densiz yönetim bir aciklama yapmiyor ya, ona kiziyorum  :kafa:
Samsunsporu kimsenin takmadigini düsünüyorlar heralde