Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: dakota55 - 06 May 2011, 22:18:55
musa aydın ve mehmet nas'ın geri dönmesine ben de açığım . olursa çok muazzam olur. ben takımın çok başarılı olmasını istiyorum eskisi gibi ortalara değil bu kayseri ve gaziantep'in yakaladığı başarılı grafiğe yakın bir performans sergilemesini bekliyorum. transferleri bir göreyim o zaman kaçıncı sıraya oynayacağımızı söylerim.

yanlis anlama usta mesajini okuyunca,OLUR diyesim geldi!  ;)

KotuCocuk55

Ya bide bu turgut harbi iyi topcu mu?
Gecen sene faydasi olmustu bize ama bir cogumuzun bu  adami kanser sebebi saydigini hatirliyorum..

Engin Sever"den yorum bekliyorum!

Turguuuuut---Turguuuuutt

AntZ

Sakatlığı yoksa bonserviside elinde, Nonda-Zenke fena ikili oluşturmaz gibi geliyor bana. Hatta form tutarsa rakip savunmayı dağıtırlarda diyebilirim.

Ayrıca İstanbul takımları çok kolay oyuncu harcıyor, bir sene önce dünyanın parasına aldıkları adamları yok pahasına satıyorlar. İlk senemizde bunlardan yararlanabiliriz.

Ör: Holosko, Tabata, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz, Lorik Cana, Bekir İrtegün, İlhan Eker vs...

silopilimuhsin

nonda çok isabetli bir tercih olur hiç aklıma gelmemişti

eski55

herve  thum ,bekir  ozan has , kerem şeras, yasin,serdar  özbayraktar...

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 May 2011, 03:14:56
Sakatlığı yoksa bonserviside elinde, Nonda-Zenke fena ikili oluşturmaz gibi geliyor bana. Hatta form tutarsa rakip savunmayı dağıtırlarda diyebilirim.

Ayrıca İstanbul takımları çok kolay oyuncu harcıyor, bir sene önce dünyanın parasına aldıkları adamları yok pahasına satıyorlar. İlk senemizde bunlardan yararlanabiliriz.

Ör: Holosko, Tabata, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz, Lorik Cana, Bekir İrtegün, İlhan Eker vs...
Nonda gerçekten çok iyi transfer olur bence o adam harcandı burada

ngonge

1,5 yıldır boşta olan 34 yaşındaki nonda'nın ne kendisine ne bize faydası olur.

faydası olabilecek oyuncular: ahmet cebe, ferhat kiraz, koray çölgeçen, fernando varela vs

ugurozkan

Alıntı yapılan: eski55 - 07 May 2011, 10:52:24
herve  thum ,bekir  ozan has , kerem şeras, yasin,serdar  özbayraktar...

hervé tum, 32 yaşında ama 37 yaşında olduğu söyleniyor. pek mantıklı transfer olmaz.
bekir ozan has, bu adamı bursa'dan neyle ikna edip getireceğiz? seneye belki de bursa'nın ön libero rotasyonunda yalnız kalacak.
kerem şeras, antalya'yla 2013'e kadar sözleşmesi var, maceraya atılmaz.
serdar özbayraktar, sezon sonunda sözleşmesi bitiyor, fena eleman değil.
yasin? yasin avcı diye tahmin ediyorum. geçen sezon bank asya'da kendisinin bile inanamayacağı performans sergiledi. bu yıl yokları oynuyor. sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
nonda, gs bunun sözleşmesini bir buçuk yıl önce feshetti, o zamandan beri kendisinden haber yok. bonservisi elinde, çağırsak uçağa filan para vermez, koşa koşa gelir herhalde :)

samsunluhakan

arkadaşlar bence musa adnan mehmet nas gibi oyuncular öz çocugumuz olmasına ragmen artık bize faydalı olmaz eger onları geri alırlarsa banko düşmemeye oynarız.. adam akıllı 4 banko oyuncu ve 4 de yedek aldımı karabük gibi götürürüz bide genç başarıya aç adamlar olmalı bunlar belki 1 - 2 tanesi tecrübeli olabilir ama digerleri genç olmalı

twitter

4 iyi yabancı lazım kafadan...

Kemik kadroyuda dağıtmamak gerekiyor pişsinler daha geçen sene bursayı volkan sercan ozanlar şampiyon yapmadı mı

Ahmeti

süper lig'te başarılı olmak için adnan, musa , mehmet nas gibi oyunculara yönelmek bence yanlış olur yabancı hakkımızı iyi kullanalım cenk tosun gibi gurbetçi futbolcuları ve eldeki futbolcuları harmanladığımız zaman çok daha kaliteli bir takım ortaya çıkacağına eminim.

Tabi bu harmanlamayı yapacak iyi bir teknik direktöründe olması lazım.

King1965

takımı afrıka mıllı takımı gıbı yapalım :) zencıler her zmaan suratlııdr ve guclerı eksılmez ama tabı aralarında bır kac tane curuk cıkıor .. ıyı secmek gerek

lucarelli

Fransa'dan afrika kökenli oyunculara yönelmek, güney amerikadan gelecek yabancılardan daha verimli olur kanısındayım. Güney amerikadan gelen topçular tam bir el bombası. Her futbolcu tam performans ile oynayamıyorlar. Bir de izine gidince hep takıyorlar.

twitter

AlıntıArjantin'de futbolcu bakacak
     Teknik patron Hüseyin Kalpar, kendisine tavsiye edilen oyuncuları izlemek için sezonun bitmesiyle birlikte Arjantin'e gidecek.
07.05.2011 / 14:21:22
Bu haber 11 defa okundu
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Çaykur Rizespor'la oynanacak müsabakaların ardından oyuncu izlemek için Arjantin'e gidecek. Tecrübeli teknik adam, bu seyahatiyle kendisine tavsiye edilen oyuncuları yakından izleme fırsatı bulacak. Öte yandan Kalpar, geçtiğimiz günlerde de Almanya'da futbolcu izlemişti.

Haber

site anasayfada gördüm

inşallah denildiği gibi izledikten sonra alırlar oyuncuları

AntZ

Yazılanları okudumda kendi yazdıklarıma muhalefet olmak geldi içimdem  :) Hep başkalarını mı eleştireceğiz  :P

Bu zamana kadar hep menejer tavsiyesiyle oyuncu aldığımızı göz önünde bulundurduğum için yazdım, en azından ilk sene pek riske girmeden bildiğimiz oyuncuları ucuza alırız dedim ama İsa Turan'ın uzun zamandır yurt dışında oyuncu izlediğini, Hüseyin Kalpar'ın Arjantine gideceği haberlerini düşünürsek kaliteli yabancılar ve gurbetçiler bulacağımıza inanıyorum. Bu sefer yabancı konusunda hiç olmadığı kadar hassas davranılıyor gibi geldi bana nedense...