Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

özkan

Tamam belki guarin olmaz,ama o bir örnek.Sonuçta guarini istanbul yalakalarından biri dahi alsa millet ağzı açık bakacakken,anadolu takımlarındaki yönetimler dürüst karakterlerden oluşsun bunun yapılabilirliği var,onu demek istedim ben.Aduyuda bana söyleyen yine bizim tanıdık menajerdi.Bak adam rizeye gidecek ama hiçbişey yapamayacak,istiyosanız sizede öneririm ama gerek yok demişti.Adu gördük ki hiç bişey yapmadığı gibi hepimiz nası geldi la bu adam bu mallara dedik  ;D

Demek istediğim,bizim yönetime girmemiz lazım  :D

Lusage

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 May 2011, 18:45:39
Freddy Guarin de emin misin kardesim :)

Geçen sezon olsaydı adım gibi eminim diyebilirdim. Çünkü çok fazla şans bulamıyordu. Ama bu sezon Boas'ın gelmesiyle ilk 11 de yer almaya başladı. Emin değilim. İmkansız ama Guarin'i Samsunspor formasıyla görmek FM 2008 den beri olan hayalimdir.

Sonuna Kadar 55

AntZ

Bu kadroyu kuralım açık ara şampiyonuz   .:.:.

Kerem İnan (Mehmet Gönülaçar), Emre Balak,  Sefa, Feridun, Sercan, Turgut, Adnan Güngör, Erol Kapusuz, Caner Altın, Burhan Coşkun, Gökhan Kaba

kuzey55

55(tuncay)55

antalyadan necati ateş ve bucadan musa gelirse süper olur
ben mehmet batdalın ve gökhan gülecin gelmesini istemiyorum malum onlar süper lig takımında oynamak istiyorlardı şimdi bırakalım oynasınlar :D

jean

ibrahin akin uyar fransadan oyuncu alinmasindan yanayim afrika kokenlilerden maliyeti dusuk hizlari fazlaa

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2011, 21:37:09
Bu kadroyu kuralım açık ara şampiyonuz   .:.:.

Kerem İnan (Mehmet Gönülaçar), Emre Balak,  Sefa, Feridun, Sercan, Turgut, Adnan Güngör, Erol Kapusuz, Caner Altın, Burhan Coşkun, Gökhan Kaba

Ohaa abi su kadroyu gördüm depresyona girdim yine o günler geldide aklima...
Lan ne adamlari topcu diye izledik..

KotuCocuk55

Musa Aydin ve Mehmet Nas sevdigim oyuncular..Bide Wilson Oruma...Rüzgar gibi gecmisti..Gögsüyle yaptigi gol asisti hala gözümün önünde!
Fransa liginden gelen oyuncularin takimimizda ve türkiye liginde basarili olduklari dikkate alinmali..

AntZ

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 06 May 2011, 21:44:25
ben mehmet batdalın ve gökhan gülecin gelmesini istemiyorum malum onlar süper lig takımında oynamak istiyorlardı şimdi bırakalım oynasınlar :D

Konuyla alakalı değil ama daha beteri var;

Oğlunu (Armağan) Samsunspor'uma layık görmeyen, bonservisini nerdeyse bedavaya alıp Kayserispor'a satan, sonrada oğlu Erciyes'e gönderilen eski yöneticimiz Adnan Kuş'un süper lige çıktığımızdaki suratını çok merak ediyorum...

oguz_5528

Bank Asya'dan... Ferhat Kiraz,Erdem (bolu),Serdar Deliktaş (Gaziantep),Bezerra ( karşıyaka) Muarrem (Ordu)Anıl (Adana) Bu gençlerde unutulmamalı

hacettepeli

brezilya'dan şaşmamak lazım. eskiden iyi topçular bulurduk. bir forvete bir de orta sahaya oyun kurucu brezilyalı adam alabilirsek iyi olur. iskandinavya'dan da ucuza defansif ortasaha bulmak lazım orada kaliteli afrikalı dmc ler oluyor. annan gibi schalke'ye transfer oldu misal... sol ve sağ bek e de mutlaka adam almak şart yabancı tercihi bu yerlere kullanılabilir.

hacettepeli

musa aydın ve mehmet nas'ın geri dönmesine ben de açığım . olursa çok muazzam olur. ben takımın çok başarılı olmasını istiyorum eskisi gibi ortalara değil bu kayseri ve gaziantep'in yakaladığı başarılı grafiğe yakın bir performans sergilemesini bekliyorum. transferleri bir göreyim o zaman kaçıncı sıraya oynayacağımızı söylerim.

samsunmania

TD olarak da prof.dr. Hayrettin Gümüşdağ olmazsa olmaz beyler.

LisandroLopez

Evet arkadaşlar Manisa'da Nizamettin Çalışkan var gerçekten ortasahada harika işler yapıyor çok kaliteli bi oyuncu ve Manisa'da şuan oynamıyor nedenini bilmiyorum sakat mı yoksa gözden mi çıkarıldı fakat ortasahaya ilaç olur ilaç..