Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: fat55 - 06 May 2011, 13:10:12
silopili yönetimden haluk tan seni tv de rize maçına davet ettiğini söyledi.gelecek misin?
bu hafta programı izlemedim haberim yok ama bir kaç hafta önce söylemişti şu an bilemiyorum inşallah nasip olur gelmek

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: maraton - 06 May 2011, 13:51:12
banko messiiiii, plase maicon, süpriz alonso, tabela drogba,ibrahimoviç..
tabi jokey ve pis durumu da önemli ama messi ye karataş binerse kuponda tek geçerim..  :D
bi durun daha yönetim ne olacak belli değil, kutlama sarhoşuyuz siz transfer yapıyonuz..  1dk!!!
bu başlıkta konu muhakkak açılacaktı ben açayım dedim daha erken olduğunu biliyorum ama bu heyeceanımı hoşgörün

ahmetsefa55

bu başlık şimdilik kitlensin bence.daha sonra gecen sene oldugu gıbı ''2011-2012 transfer haber yorum ve dedikoduları'' başlığı altında herseyı konusalım.boylece bızde baslık takıp etmekte sıkıntı cekmeyız.

özkan

Başlık kilitlenmeden şunu yazmazsam içimde kalır.Buraya mamalakları getiripte yüzde 7 komisyon alan menajerciklere allah kuruş yemeyi nasip etmesin inşallah bu klüpten.

s_uzunkaya

mehmet batdal,turgut doğan şahin diyim bende bari kitlenmeden :)

34_55

adnan güngör ve mehmet nas hariç kim gelirse gelsin...

Harun55

Bende Musa Aydinin ve Turgut Dogan Sahin'in gelmesini çok isterim..

Forvete bide Romelu Lukaku yu aldikmi super olur.. :):P

Defansimiz zaten canakkale geçilmez..

kabacevizli55

makukula sergey djehoa sestak
yerli cenkt tosun mehmet yıldız

eren55

Ordu'dan Müslüm,Buca'dan Musa,Mersin'den Tisdell'i alabilirsek çok iyi olur.Makukula'yı bağlasak mükemmel olurdu ama pek ihtimal vermiyorum.Hepsi bir kenara çok iyi bir forvete ihtiyacımız var.

özkan

Müslüm musa tisdel ? bankasyaya çıkmadık süper lige çıktık.Suyunu çıkarıyoz ama.

Samsun55ramazaN

Beni transfer edelim abi, samsunspor icin ölümüne kosarim   8) samsunspor_x

Lusage

Porto dan Freddy Guarin

Kasımpaşadan Şahin Aygüneş

Manisaspordan Nizamettin Çalışkan

Büyük Altaydan Okay Yokuşlu

Gaziantep BB den Serdar Deliktaş

Ollivanders

özkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 May 2011, 18:45:39
Freddy Guarin de emin misin kardesim :)
Aga sana bişey diyimmi,piyasada o kadar bilmediklerimiz var ki,kimler kimler getirilebilir de haberimiz-haberiniz yok.Şu komisyonculardan kurtulabilsek,sadece samsunspor diyenler gelse şu klübe..Brezilyadan teixeira marcel di angel'i alırken 10 lira topcuya 2 lira menajere 1 lira teknik direktöre 1 lira başkana komisyon gidiyor.Bu bütün anadoluda böyle.

Az çok  tanışlığımız var,ben bile bu halimle emanuelson varya ajax'da,3M bonservisi ve oyuncuyada yıllık 1 M şartlarında samsunspora gelmenin sözünü almış insanım.Yeterki yiyicilerden oluşmasın şu ekip.

Ollivanders

Özkan'ım dogru soyluyorsun ama Freddy Guarin Uefa finalinde yahu :)