Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

minci

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2011, 21:37:09
Bu kadroyu kuralım açık ara şampiyonuz   .:.:.

Kerem İnan (Mehmet Gönülaçar), Emre Balak,  Sefa, Feridun, Sercan, Turgut, Adnan Güngör, Erol Kapusuz, Caner Altın, Burhan Coşkun, Gökhan Kaba
İlhan Umak yok. Onsuz olurmu?

minci

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2011, 22:01:02
Konuyla alakalı değil ama daha beteri var;

Oğlunu (Armağan) Samsunspor'uma layık görmeyen, bonservisini nerdeyse bedavaya alıp Kayserispor'a satan, sonrada oğlu Erciyes'e gönderilen eski yöneticimiz Adnan Kuş'un süper lige çıktığımızdaki suratını çok merak ediyorum...
Yazık oldu o çocuğa. Çok yetenekli bir solaktı. Geleceğin yıldızıydı. Şimdi bir yerine kına yaksın babası...

yirmiuc

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2011, 21:37:09
Bu kadroyu kuralım açık ara şampiyonuz   .:.:.

Kerem İnan (Mehmet Gönülaçar), Emre Balak,  Sefa, Feridun, Sercan, Turgut, Adnan Güngör, Erol Kapusuz, Caner Altın, Burhan Coşkun, Gökhan Kaba
>l<
Yalnız bu kadroyu başarıya taşıyabilecek bir de hoca almamız lazım, Erdoğan Arıca gibi..

TeRMeLee

Uğur Yıldız

çok güldüm yaa :) bende ömür ejderi unutamıyom belki karakterliydi ama bi adamda topçuluk yeteneği sıfır olurmu ya

s_uzunkaya

sanırım hayellerimizi biraz daha zorlamamız gerekiyor :)... özkan Freddy Guarin nin yanına portadan kimi istersin ;)

KareAs55

AntZ

Alıntı yapılan: yirmiuc - 06 May 2011, 22:40:18
>l<
Yalnız bu kadroyu başarıya taşıyabilecek bir de hoca almamız lazım, Erdoğan Arıca gibi..

Adnan Ölmez'i de başkan yapalım tam olsun   >l<

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 May 2011, 23:54:12
Hulk ile Zenkeyi takas edebiliriz  :)

Futbolcunun değeri kilosuna göre mi belli oluyor artık hacı  :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2011, 23:54:33
Adnan Ölmez'i de başkan yapalım tam olsun   >l<

YZY yi ne yapacağız o zaman ...Ağlamasın sağda solda  :D

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 06 May 2011, 23:56:42
YZY yi ne yapacağız o zaman ...Ağlamasın sağda solda  :D
o da kızılcık şerbeti satsın

CurvaSs

aklıma kimse gelmiyor. zaten kim gelirse gelsin, bu büyük taraftarımız var oldukça başarı mecbur gelecektir.

ngonge

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 06 May 2011, 22:08:18
Bank Asya'dan... Ferhat Kiraz,Erdem (bolu),Serdar Deliktaş (Gaziantep),Bezerra ( karşıyaka) Muarrem (Ordu)Anıl (Adana) Bu gençlerde unutulmamalı

şunların üstüne birkaç kaliteli yabancı oldu mu bu transferler kesinlikle yeter.

hem takımın dengelerini bozmamak adına hem de unutulmaması gereken bir ekonomik boyut var. yüksek maaşlı oyuncular hem takımda huzur bozar hem de kulubün hala yığınla borcu var.

zaten şu halde bile samsunspor'un savunması galatasaray'dan iyi bence.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 May 2011, 23:54:12
Hulk ile Zenkeyi takas edebiliriz  :)
zenkeyi bi yere vermem ben. hulk gelsin ama zenkede kalsın :)...zenkenin futbol aklını çok beğeniyorum ben...

CurvaSs

beyler, bank asya'daki iyi oyuncuları almak imkansız. bi' kere bonservis bedelleri ve kendi isteyecekleri ücretler çok fazla olur. ve bizim yönetim de bi' oyuncuya o kadar para vermez.

sonuç; bank asya'dan oyuncu alınmaz, iyi olanları almak da mantıksızdır. para para para

holigan5565