Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

Nihayet 5 yıllık aradan sonra süper lig deyiz ben şimdiden heyecanlanıyorum acaba takıma kimler gelecek diye düşünüyorum ve gelmesini istediğim futboluları buraya yazacam içlerinden 1 tanesi bile gelse mutlu olurum.         işte benim listem. makukula manisaspor, mehmet battal ve adnan güngör konyaspor. ediz bucaspor, troisi kayserispor, hakan balta galatasaray, veli  K.erciyesspor. mehmet cakır ankaragücü,

eakgül55

kumköylü ahmet

silopilimuhsin

fat55

silopili yönetimden haluk tan seni tv de rize maçına davet ettiğini söyledi.gelecek misin?

##kdc##

necati antalya'yı bırakmaz sanıyorum, olursa süper olur ama;

Ollivanders

SametYılmaz55

twitter

usare

Mustafa Pektemek sanırım istanbullulara gidecek. gs uğrasıyordu galiba. Bence Almanya ve Hollandayı taramamız lazım, oralarda kendini göstermek isteyen genç oyuncu çoktur. Kemal gibi 2-3 tane bulsak her yıl süper olur.

SerhaT55

Musa aydın,Turgut Doğan Şahin,İbrahim Akın bide mersinde tonıa tısdell 18 yasında mersine ankaragücünden kiralık çok hızlı çok iyi topçu  ;) ;)

maraton

banko messiiiii, plase maicon, süpriz alonso, tabela drogba,ibrahimoviç..
tabi jokey ve pis durumu da önemli ama messi ye karataş binerse kuponda tek geçerim..  :D
bi durun daha yönetim ne olacak belli değil, kutlama sarhoşuyuz siz transfer yapıyonuz..  1dk!!!

fındık

HULK ;) :D Olmaz ise   Mehmet Batdal , mehmet sedef, Josh Simpson (manisa) bütçe düşük olursa bu oyuncular mütevazi gibi duruyor.

deli 55

necati ateş,ibrahim akın, Josh Simpson gibi santraforlar iyi iş yapar bizde. ;)

Ajan