Samsunspor Borsaya Girecek

Başlatan birolkys, 28 April 2011, 19:57:21

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

tanırmış oluruz ama güzel gitmez.

55cem55

yanlış bilmiyorsam istanbulsporda bu durumdan batan bi takımdı..uzanlar zamanında..

Ertuğrul Sağlam

Metro Turizm Başkan Danışmanı ve İletişim direktörü Necmi Hatipoğlu Samsunsporluları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Metro Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Samsunspor'la ilgili çok büyük projeleri olduğunu vurgulayan Necmi Hatipoğlu, Galip Öztürk Samsunspor'un geleceğini kurtarma adına çalışmalar yürütüyor. Profesyonel ekiplerin üzerinde çalıştığı çok ciddi kaynak yaratma modeliyle Samsunsporu Süper lige taşımakla kalmayıp, Bursaspor gibi Şampiyonluk yaşayacak bir ekip yaratma projemiz var ve bunuda tamamen Samsunspor sevdası için yapıyor.   

Haber

28.05.2010 Tarihinde böyle bir haber çıkmıştı Haber gazetesinde o gün söylenen müjde bu olabilirmi acaba :o

Gökberk55

valla ben hiç hoşlanmadım bu girişimden sonu kötü olabilir tıpkı istanbulspor gibi o zaman biz ne yaparız :(

yirmiuc

Alıntı yapılan: south_london - 29 April 2011, 15:57:12
En iyi yönetildiğini düşündüğünüz dönemin koşullarını pek hatırlamıyorsunuz herhalde. Ortalarda bu kadar cömert samsunlular yoktu o zamanlar. Şeffaflıkdan daha önemli konularla uğraşıyordu insanlar

20 Trilyonun üzerinde borcumuz var.  Hala bunları tartışmaya gerek yok.

Alıntı yapılan: south_london - 29 April 2011, 15:57:12
Samsun kamuoyuyla şeffaf bir şekilde gelir giderlerin paylaşılması için mi halka açılmamız gerekiyor? Babasamsunlunun dediklerine katılıyorum. Zaten IPO süreci öyle kolay bir süreçte değil. Birçok yükümlülük gelir onları yerine getirmek zorundasın. Samsunsporun bunların altından kalkabileceğini düşünmüyorum.Ayrıca yatırımcı neden samsunspora yatırım yapsınki?

Bu yazdıklarının tamamına katılıyorum. Ben de şu aşamada borsanın kulübe olumlu bir etki yaratacağına inanmıyorum.

diver55

Olumlu bir teşebbüstür. Bu kulübü yönetmek kolay değil. Eskidendi öyle para babası başkan dönemleri. Geliri gideri karlılığı olacak şekilde profesyonelce yönetilmelidir. Kulübümüz malesef en dibi görmüş, bu durumdan da kurtulmak için önünde az bir mesafe kalmıştır. Ancak kulüp yönetiminde suistimalleri engellemek ve kulübü daha da güçlendirmek için profesyonelleşmek, zamanın gereklerine uymak en doğru seçimdir.

s_uzunkaya

Allah tan burda yazılanları yönetim ciddiye almıyor ve kendi doğru bildiklerini yapıyor. burda yazılanlara kalsa futbolcuların kaprisinden geçilmeyen bir takımda harcanan teknik direktörlerin yanına hüseyini de koycaktık ve  papazlaşmış bir cenki baarımıza basıp çamurluklardan bataklıklar içinde sürüklenecektik. dünkü anıla, antrenörlüğüne senelerini vermiş adamı  harcıyacaktık. adama denmedik laf kalmadı, koca kafası, koca göbeği, MALinyoluğu vesaire vesaireee... ama Allah tan bu sefer yönetim maddi manevi bir adamın arkasında durdu ve tüm söylenenlere tüm hakaretlere göğüs gerdi ve takımdaki kokuşmuşluğu bitirip disiplini sağlayabildiler.

şimdi ortada yapılmak istenen birşey var ve bu yapılmak istenen şey kesinlikle gerçekten samsunspor adına yapılmak istenen birşey. ben galip öztürkün bu sene verdiği desteklerine ve verdiği demeçlerine bakarak diyorumki galip öztürk samsunsporu uçurmak istiyor. 3 büyük 4 büyük 5 büyük değil samsunsporumuzu tek büyük yapmak istiyor. burda bizlerin düşünce yapısı bana göre şu olmalı: 5 sene borçlar ve kişilerin çıkarları yüzünden boğuştuğumuz şu ligdeki takımımızı süperlige çıkarmak istiyen bir işadamımız acaba samimi mi yoksa bizleri kandırıyormu? sizce bizleri kandırıyor olabilirmi? 20 trilyon borçların içinde tahtalara gelen bir takımı madden destekleyerek süper lige çıkarmak hangi işadamının yapabileceği bir yatırımdır! bu durumda samimiyetinden şüphe etmek aklımıza yaptığımız ihanet değilmidir.

samimi olduğuna inandıktan sonra ise şuna bakılmalı: galip öztürk samsunsporu borsaya sokarsa takımımızı batırırmı yoksa uçururmu?galip öztürkün borsa tecrübesine, ekonomi alanında uzmna olduğunu düşündüğü çevresine ve hergeçen zamanlarda çapını büyütmeyi başarabildiği iş hayatına bakarak bu işde başarılı olabilme ihtimali gerçekten olabilirmi? bence denemesi şuanki durumumuzdan daha kötü hallere sokmaz bizi. galip öztürk bu takımın borcunu 5 vkere kapatır üstüne de süper ligde oynayacak takım kurar.

ben galip öztürke güveniyorum ve samsunspor için büyük bir heyecanla, çok büyük projleri olduğunu düşünüyorum ve bu düşündüklerini yapmasını canı gönülden diliyorum.

Ollivanders

Alıntı yapılan: slazenger - 29 April 2011, 22:25:24
Allah tan burda yazılanları yönetim ciddiye almıyor ve kendi doğru bildiklerini yapıyor. burda yazılanlara kalsa futbolcuların kaprisinden geçilmeyen bir takımda harcanan teknik direktörlerin yanına hüseyini de koycaktık ve  papazlaşmış bir cenki baarımıza basıp çamurluklardan bataklıklar içinde sürüklenecektik. dünkü anıla, antrenörlüğüne senelerini vermiş adamı  harcıyacaktık. adama denmedik laf kalmadı, koca kafası, koca göbeği, MALinyoluğu vesaire vesaireee... ama Allah tan bu sefer yönetim maddi manevi bir adamın arkasında durdu ve tüm söylenenlere tüm hakaretlere göğüs gerdi ve takımdaki kokuşmuşluğu bitirip disiplini sağlayabildiler.

Eleştirileri soylerken yönetimden de icazet alalım mı ? Takımın başarısızlıgının kaynagı biziz öyle mi ?

Kaya

Bazı şeylerin neden bu dönemlere gelindiğinde yazıldığını anlamak için filozof olmaya gerek yok..

ahmetsefa55

@slazenger ;
dostum cenk ve anıl kalsaydı veya hüseyin hoca kovulup yerine başka bir teknikdirektör gelseydi şuan ki puanımızdan yüksek alamayacağımızı söyleyebilir miydin ?

borsa işi iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum.galip öztürke her ne kadar güvensem de Allah korusun yarın bir gün başına bir iş gelse veya takımla ilişkisini kesmek isterse yine akbabaların, kan emicilerin eline düşermiyiz diye de korkmuyo değilim.hakkımızda hayırlısı..

Tufan

Galip Öztürk istediği kadar iyi niyetli olsun takımı uçurmak istiyor olsun. kaç sene uçuracak bizi 3 sene 5 sene maksimum 10 sene AŞ olup sonumuzun Adanaspor gibi olmasından korkuyorum. Cem Uzan aldı Adanaspor'u 1-2 sene iyi işler yaptılar sonra amatörde bıraktı. Allah göstermesin kötü bir durumda kim tutar Samsunspor'un elinden çok değil 2 sene önceki halimiz ortada uçmaya gerek yok ayaklarımız yere sağlam bassın yeter.

Sioux

Alıntı yapılan: slazenger - 29 April 2011, 22:25:24

Haydaaaa....
Bu site Adnan Ölmez takımı düşürürken de, Mazhar dönemi berbat edilirken de, Y.Ziya Yılmaz Samsunspor'u tüketirken de eleştirdi. Kalpar'ın takımı şampiyon yapacak olması onu her konuda haklı çıkarmaz, bence çok yanlış bir mantık. Menteşoğlu döneminden sonra hangi yönetime bu kadar açık destek verilmiş? Paralar önüne koyulmuş? ( Adnan dönemi hariç ) Kalpar'ın bir dediği iki edilmemiş, kimi istediyse alınmış, kimi istemediyse gönderilmiş.  Bir de başaramasaydı bari!

Bence Hüseyin Kalpar Süper Ligde devam etmemeliyiz.

babasamsunlu

kardeşim sılazencır... bu yazdıklarını iyi sakla..
çünkü Allah korusun bu takımı trabzon modeli ile borsaya açarlarsa eğer sonumuz çok kötü olacak..
İşte o zaman bu  yazdıklarını teker teker yutmak zorunda kalcaksın..
trabzonun bir sürü iş adamı sahinbi var. 10 tenesi çıkarır verir 5 er milyon dolar kuratarırlar...
seni kim kurtaracak ???
Trabzonsporun şu anki davalarını iyi takip et ..ne demek istediğimi anlarsın...

siteye attığın karalamaya gelince..Allahtan bizi dinlemiyorlar da storeyi kendi kendilerine yapmaya karar verdiler..
Allahtan bu siteyi dinlemyiorlarda her yerde geçen sen yaptığımız kareoların resimlerini kullanıyorlar..
Allah tan bizi dinlemiyorlarda "hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz" diye kupalar yapıp satıyorlar..
Allah tan kork..Burda yazanların Samsunspordan ne gibi bir menfaati olacak ki bu işe karşı çıkıyorlar..

mehmet yılmaz

Seçildiği gün Adnan Ölmez özetle şunları demişti;

- Ben iş hayatımfda başarısızlık nedir bilmedim, Samsunspor'u büyük hedeflere oynatacağız
- Uyanıklar devri kapandı artık
- Samsunspor, gerçek Samsunluların eline geçmiştir
- Samsunspor'un önü açıktır, el birliğiyle büyük başarılar kazanacağız

İşte o gün de, şeref dolu 11-12 sezonu bir çırpıda silenler, o yıllardaki bazı eksikliklere dem vurarak "büyük hedefçi" Adnan'ı alkışlayanlar, ona karşı gelenleri ise Samsunspor'un iyiliğini istememekle suçlayanlar olmuştu. Beyler, adam Süperman, siz ne biçim Samsunsporlusunuz? demişlerdi belki de. Maalesef 1 yılın sonunda hanyayı konyayı gördük.

Galip Öztürk'ün Samsun'a hizmetleri ortadadır, Samsunspor için yaptıkları da ama bırakın da bir şerh düşelim değil mi? İnşallah yanıltır bizi ama borsa işi Samsunspor'a uygun değil bence.

Sitenin ciddiye alındığına eminim, bence senin buradaki söylemek istediğin şey burada yazılan herşeyin ciddiye alınmaması ise doğrudur; biz de herşeyi ciddiye almıyoruz ama site bir kurum olarak Samsun'un en ciddi oluşumlarından biri zaten.

s_uzunkaya

ben sadece iyi olcağanı düşünüyorum. samsunlu samsunsporlu olduğumdanmıdır nedir bilemiyorum ama samsunsporu bir gün gelecek çok iyi yerlerde göreceğiz hatta herkezin imreneceği yerlerde göreceğiz diye herzaman bir his vardır içimde. bu  hislerimin gerçekleşmesini sağlayabilecek fırsat mış gibime geliyor ve galip öztürkün başkanlığında böyle bir fikre karşı çıkmıyorum. siteyi ciddiye almasalardı zaten hüseyin istifa edme kararı almazdı bencede kesinlikle takip ediliyor ve yorumlarla göre kararlar alınıyor. ama radikal kararlar noktasındada siteye rağmen o kararlarından taviz vermiyorlar, sadece onu söyledim. yorumlarında menfaatlarla yapıldığını söylemedim. sadece bu fikrin doğru olduğuna inandığımı ve yapılan genel yorumlara katılmadığımı söyledim. bana göre bu bizim orta sınıf takım olmaktan kurtulabilmemiz adına yapılabilecek en güzel şey...ismimde sılazencır deil slazenger  :P aslında slazengerda değil onun için farketmez takıl kafana göre  :P