Samsunspor Borsaya Girecek

Başlatan birolkys, 28 April 2011, 19:57:21

« önceki - sonraki »

birolkys

SAMSUNSPOR 5'NCİ BÜYÜK OLACAK
Türkiye'de 4 büyük spor kulübü Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra şimdi de Samsunspor Kulübü Borsa'da işlem görmeye başlayacak

Samsunspor, 4 büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından halka açılıyor. Kırmızı-beyazlı kulüp, Borsa'da işlem gören 5. kulüp olacak. SPK uzmanlarından oluşan gurubun çalışmalarını tamamladığını belirten Metro Holding AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, tüm Samsunlulara, Resmi kuruluşlara ve Sivil Toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak, bu süreçte herkesi Samsunspor'a sahip çıkmaya çağırdı.

GÜÇLÜ BİR TAKIM OLACAK
Kırmızı-beyazlı kulübe verdiği destekle herkesin takdirini kazanan Galip Öztürk, amaçlarının Samsunspor'u güçlü bir takım ve Samsun halkının malı haline getirebilmek olduğunu söyledi. Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Güngören maçına yurt dışında olduğu için katılamayacağını bildiren Öztürk, maçta olamayacağını, ama kalbinin orada olacağını ifade etti. Öztürk, Samsunsporlu futbolculara ve taraflara selamlarını iletti. Öztürk, şampiyonluk priminin de sürpriz olacağını sözlerine ekledi.

Eklenme : 28.04.2011

http://www.gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=12786

**KaR6**

daha Türkiye'de bu işten para kazanan olmadı..

kuzey55

bu çok iyi bir haber de biz şuan dernek değilmiyiz ?

Ayberk

Ben bu işlerden anlamam da, Metro'nun manipülasyon yaptığına dair iddialar vardı, kulüp için yararlı mı olur zararlı mı iyice düşünmek gerek. Gerçekte bir usulsüzlük olmasa da, iddiası bile mide bulandırır :-X :-\

AntZ

28 April 2011, 20:33:02 #4 Son düzenlenme: 28 April 2011, 20:39:56 Ant55
Alıntı yapılan: Ayberk - 28 April 2011, 20:12:07
Ben bu işlerden anlamam da, Metro'nun manipülasyon yaptığına dair iddialar vardı, kulüp için yararlı mı olur zararlı mı iyice düşünmek gerek. Gerçekte bir usulsüzlük olmasa da, iddiası bile mide bulandırır :-X :-\

O çok ayrı bir konu, Van Et de Metro Grubunun ve Van Et borsada, Metro'yu Van Et'e satıp dolaylı yoldan borsaya sokmuşlardı. Bana göre doğal ama borsadan anlamam, işin teknik detaylarını bilmem... Bu konuda en baba Samsunlu bizi aydınlatırsa seviniriz...

Alıntı yapılan: birolkys - 28 April 2011, 19:57:21
SAMSUNSPOR 5'NCİ BÜYÜK OLACAK

Samsunspor 1. büyükte, borsaya açılan 5. kulüp olacak demek istediler herhalde...

Ayberk

Sıkıntı çıkmasın da abi... Artık taraftar olarak ince eleyip sık dokuyoruz, 10 kere düşünüyoruz her gelişmeyi :o

Yoksa, kulübümüzün devler arenasına çıkıp da kar etmesini elbette isteriz

mehmet yılmaz

28 April 2011, 20:54:30 #6 Son düzenlenme: 28 April 2011, 20:58:09 samsuni
Bence çok kötü bir haber...

Galip Öztürk'ün yardımlarına çok teşekkür ediyoruz ama bu borsa işi bizim sonumuz olabilir.
Ayrıca ben mi yanlış anlıyorum, bilemiyorum ama kulübün bir yönetimi ve başkanı varken Öztürk'ün böyle bir açıklma yapması sizce de anormal değil mi?
Neticede kulüple resmi bir bağı olmayan Samsunlu bir iş adamı.

Ayrıca borsa uzmanı arkadaşlar daha iyi bilirler ama söz konusu 4 kulübün de bu işten çok ciddi kayıpları var.

Bence iyi değil bu. Gereksiz.

CeLL-O

Merkla gelişmeleri takip ediyoruz. Bilgisi olanlar, bizi bilgilendirirse iyi olur.  :o

Kaya

Borsa olayı söz konusu kulüplerde parayla oyun oynayanların(para aklama) en büyük yatırım aracı..100 bin dolarlık topçuların Milyon dolarlara kulüplere gelmesi bunlardan biri..

Ayrıca Kar6 kardeşime katılıyorum kim kar elde etti kulübü adına bu işten bu zamana kadar  :o

babasamsunlu

İş borsa olunca bilgi sahipleri konuşmalı . Mesela ben :)

1.Sİ VE EN ÖNEMLİSİ TAKIMI NASIL HALKA AZR EDECEKLERİ..HALKA ARZ KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL AMA NASIL YAPILDIĞI ÇOK ÖNEMLİ..
TAKIMI ÖNCE SPORTİ A.Ş. VE FUTBOL A.Ş. OLARAK İKİ PARÇAYA AYIRIP SADECE FUTBOL A.Ş. Yİ HAALKA ARZ ETMEYE KALKARLARSA EĞER,ŞUAN TRABZONSPORUN BAŞINDA OLAN BÜYÜK MÜSİBET BİZİDE BULACAKTIR..
NEDİR O BÜYÜK MÜSİBET , FUTBOL A.Ş. NİN HİÇ BİR ŞEKİLDE GİDERİ OLMAMASI VE SADECE KARININ BORSAYA BİLDİRİLMESİ BUNA KARŞILIK SPORTİF A.Ş. SÜREKLİ ZARAR YAZMASI AMA BUNUN BORSAYA BİLDİRİLME ZORUNLULUĞUNUN OLMAMASININ DOĞURDUĞU TEMETTÜ MÜSİBETİDİR..

ÇÜNKÜ BORSADA KAR EDEN ŞİRKETİN TEMETTÜ DAĞITMAK ZORUNDADIR..SENİN DİĞER ŞİRKETİNİN ZARAR EDİYOR OLAMSININ HİÇ BİR ÖNEMİ YOKTUR..ÇÜNKÜ İKİ ŞİRKET BİRBİRİNDEN FARKLIDIR..ADNAN POLAT BU İKİ ŞİRKETİ BİRLEŞTİREREK TAKIMININ GELECEĞİNİ KURTARMIŞTIR...AYNI ŞEYİ TRABZON YAPMAYA ÇALIŞIYOR AMA HİSSEDARLAR VE KULÜBÜN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU ELİNDE BULUNDURAN BÜYÜK FONLAR UNA MÜSAED ETMİYORLAR..
VE TRABZONSPORU MAHKEMEYE VERDİELER...
BU MAHKEME SONUCUNDA TRABZONSPOR SUÇLU BULUNARAK GEÇMİŞ YILLAR TEMETTÜLERİNİ ÖDEMEYE MAHKUM EDİLMİŞTİR..
İDARİ PARA CEZALARIDA CABASI..

BORSAYA KOTE OLUNACAKSA EĞER BJK MODELİ İLE OLUNMALIDIR..YANİ TEK ŞİRKET..KAR ZARAR HER ŞEY TEK ŞİRKET ÜZERİNDEN..
DİĞER TÜRLÜSÜ BİZİM MAHFOLUŞUMUZUN BAŞLANGICI OLACAKTIR..SAHİP ÇIKANIMIZDA OLMAZ BİZİM..BU KONUDA DAHA ÇOK BİLGİ VAR AMA YAZ YAZ BİTMEZ..

İŞİN ÖZÜ HALKA ARZ KÖTÜ DEĞİL..KÖTÜ OLAN HALKA ARZ MODELİDİR..BJK BU İŞTEN İYİ PARALR KAZANMIŞTIR..AMA DİĞERLERİ İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL..

mehmet yılmaz

Peki, bu borsaya arz için öncelikle şirketleşmek gerekmiyor mu?
Sonuçta biz bir derneğiz...

Musti

Abi diyelim ki borsaya girdik ve kar ettik(senelik sanırım), temettüyü de ödedik. Bundan Kulübün karı ne olacak. Bu şirketleşmeden kulüp nasıl para kazanacak? (not : anlat ki bilelim abi bilinçlenelim :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2011, 21:50:18
Peki, bu borsaya arz için öncelikle şirketleşmek gerekmiyor mu?
Sonuçta biz bir derneğiz...

ELBETTE ÖNCE ŞİRKETLEŞMEK GEREKECEK..BU ŞİRKETLEŞME DAHA ÖNCE Bİ YAPILMIŞTI SANIRIM HOCAM..EN SON Bİ ARA FESH ETTİLER O ŞİRKETİ İDYE BİLİYORUM ...

umit

Borsaya girene kadar başka gelir kapıları açılamaz mı ? Ne kadar para gelir bu borsadan? Geçen yıllarda Samsunnet ve Samsuncell projeleri konuşuluyordu; şimdi ses soluk yok bu projelerden. Bunun gibi birçok kaynak oluşturulabilir. En basiti kulüp dergisi çıkartsınlar, lisanslı ürün satış noktalarını arttırsınlar, ürün çeşitliliği sağlasınlar vs vs...

**KaR6**

ahaha, o aklı evvel trabzonlular iki şirketi birleştirmek için futbol aş. yi sportif aş.ye hibe etmeye çalışmışlar  ;D ;D spk demişki, bi zeki siz misiniz, geçersiz bu anlaşma, gidin parayla gelin ;D