Samsunspor Borsaya Girecek

Başlatan birolkys, 28 April 2011, 19:57:21

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 April 2011, 22:50:27
@slazenger ;
dostum cenk ve anıl kalsaydı veya hüseyin hoca kovulup yerine başka bir teknikdirektör gelseydi şuan ki puanımızdan yüksek alamayacağımızı söyleyebilir miydin ?

borsa işi iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum.galip öztürke her ne kadar güvensem de Allah korusun yarın bir gün başına bir iş gelse veya takımla ilişkisini kesmek isterse yine akbabaların, kan emicilerin eline düşermiyiz diye de korkmuyo değilim.hakkımızda hayırlısı..
söyleyemem, ama cenk ve anıl gitti şampiyon olduk diyebilirim :) ozaman gerçekler varken farazalarla başarı  başarısız yorumlarınada girmek mantıklı değil. ben sene başından beri bu kadroyu gördükten sonra özellikle cenkle birlikte açık ara şampiyon olacağımıza inanmıştım. olması gereken tek şey takımdaki disiplindi. hüseyin kalpar değil ben bile olsam antrönör bu takımı şampiyon olurdu. ama yönetim arkamda aynen böyle durması gerekirdi. beni cenke anıla kenana savaşa yedirmeden herkezin hattini bildirmesi gerekirdi. bu hüseyin kalparın değil yönetimin başarısıdır. onedenle herzaman dedim kalpar kesinlikle gitmemeli diye. 

Ollivanders

s_uzunkaya

çevirdiğim bişey yok. samsuni nin tespitine istinaden ilk yorumuma açıklık getirdim. bu site kesin takip ediliyor ve kesinlikle dikkate alınıyor. öyle olmasa zaten burda yazı yazmakla vakit kaybetmezdim...

s_uzunkaya

neyse arkadaşlar davamız bir herşey büyüksamsunspor için. gönüller bir olsun ve hakkımızda hayırlısı olsun die dua edelim. hayırlı geceler herkeze

mehmet yılmaz

Tamamdır arkadaşlar, daha fazla uzatmanın gereği yok. Fikir ortaya kondu zaten. Kırmayalım birbirimizi.
Şunun şurasında şampiyonluğa birşey kalmadı :)

kutsalforma

Alıntı yapılan: samsuni - 30 April 2011, 00:20:07
Tamamdır arkadaşlar, daha fazla uzatmanın gereği yok. Fikir ortaya kondu zaten. Kırmayalım birbirimizi.
Şunun şurasında şampiyonluğa birşey kalmadı :)

Abim sampiyonluga bise kalmdi da, bu Borsa isi benim cok fena canimi sıktı.
Yahu Liverpool bile bu isi ile basa cikamazken Samsunspormu basa cikacak allah askina? Borsa kulüpleri baglar. Ve Borsada, iyi yönetilen kulüplere sadece resmi bi deger bicilir. Real, Barca, ManU gibi takimlar bu isten IYI YÖNETILDIKLERI icin, az da olsa kar ile cikarlar. Ama Liverpool ve Chelsea cok yara aldi borsadan. Abramovichin kaybettigi paralarin haddi hesabi yok. Chelseayi aldiktan sonra, Chelseanin hisseleri ciddi bir düsüse gecti. Ve bu Chelseanin basini cok agirtmisti. Ayrica borsadaki sirketler her daim "Rating sirketleri" tarafindan incelenir. Bu incelemelerde, sirketlerin (bu durumda Samsunsporun) durumlari ele alinir. Zaten suan birakin bankalardan kredi cekip, yeniden borclanmayi, bankanin yanindan gecemiyor yöneticilerimiz. Hersey birilerinin kaynak bulmasi ile oluyor. Ve eger bir takim saha kalkacaksa, bunu taraftarin takimi maddi anlamda desteklemesi ile olur. Örnegin Borussia Dortmund.
Buraya Dikkat lütfen...
Borussia Dortmund 90li yillarda borsaya girmisti. Zamanin baskani Dr. Gerd Niebaum, Almanyada her DAX sirketinnin yöneticisinden (DAX= Almanyanin en degerli ve ticari hacmi en yüksek olan 30 sirketi) daha fazla maas aliyordu. 1997 de Sampiyonlar Ligini aldilar, 2002 dfe Sampiyon oldular ve 2005te borclari nedeniyle nerdeyse 2. Bundesliga düsüyorlardi. Samsunspor eger A.S. olursa, herkez Samsunspordan daha fazla para koparmayi düsünecek. Ve Dortmund suan borclarindan nerdeyse tamamen kurtulmus durumda. Ve bunu taraftari ile basarmistir Borussia Dortmund. Adamlar ligin 17 haftasindada 83 bin seyirci önünde oynuyorlar. Ve sezon basinda Dortmund tam 55 bin kombine bilet satti. Hatta kombine bilet satislarini, diger taraftarlari küstürmemek icin durdurdu sezon basinda BVB yönetimi. 55 bin kombinenin bir kulüp icin nekadar büyük bir gelir kaynagi oldugunu hepimiz biliyoruzdur heralde.
Yani bir takim saha kalkacaksa bunu taraftari ile yapacaktir, borsa ile degil. Allaha sükür bu büyük taraftar. 2. Ligde olsa bile 19 Mayisi dolduruyor. Ve kulübe iyi bir gelir kaynagi olusturuyor.
Galip Öztürk borsa ile ugrascagina, Samsuna yeni bir stad yaptirsin. Bu sehir bundan sonra 40 binlik stadi bile doldurur.

Ayrica Babasamsunlu abime fazlasiyla katiliyorum, eger bu is Trabzonun isine dönerse, yandik ki ne yandik...

Musti

AlıntıSAMSUNSPOR'DA KONGRE RÜZGARI ESİYOR
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun pazartesi günü yapılacak toplantıda kongre kararı alınması için yönetimde oylama yaptıracağı öğrenildi. Tutu'nun Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile vedalaştığı ileri sürüldü

HEMEN GENEL KURULA GİDİN
Kırmızı-Beyazlı kulüpte yeniden kongre rüzgarları esmeye başladı. Güngören Belediyespor maçı sonrası Başkan Erkut Tutu, milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte Metro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'le görüştü. Galip Öztürk'ün başkana,"Şirketleşme çalışmalarını
hızlandırmamız gerekiyor. Bu konuya yoğunlaşalım. Şirketleşme çalışmalarının sağlıklı ve hızlı yürümesi için de genel kurul yapmamız gerekli. Acilen bu kararı alın" dediği öğrenildi.

PAZARTESİ KARAR ALINABİLİR
Bunun üzerine Samsun'a dönen Başkan Erkut Tutu Çarşamba akşamı yönetim kurulunu topladı. Toplantıda Galip Öztürk ile olan görüşmeyi aktardı. Bu bilgilendirmenin ardından toplantı bitti. Başkan Tutu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası yönetimi yeniden toplayacağı
ve kongre ile ilgili görüşlerini alarak son noktayı koyacağı öğrenildi. Yönetimin büyük bir ihtimalle Pazartesi günü kongre kararı alması bekleniyor.

TUTU, ÖZGENER'LE VEDALAŞTI
Öte yandan, Başkan Erkut Tutu dün İstanbul'daydı. Tutu, Futbol Federasyponu'na giderek Başkan Mahmut Özgener ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin veda niteliği taşıdığı iddia edilirken, Tutu, Özgener'i gelecek hafta Samsun'da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına da davet etti. Özgener'in bu daveti teşekkür ederek kabul etmediği, nedeninin ise ligde takımların durumlarının kritik durumda olmasını gösterdiği öğrenildi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27317

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Musti - 06 May 2011, 16:42:29
SAMSUNSPOR'DA KONGRE RÜZGARI ESİYOR
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun pazartesi günü yapılacak toplantıda kongre kararı alınması için yönetimde oylama yaptıracağı öğrenildi. Tutu'nun Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile vedalaştığı ileri sürüldü

HEMEN GENEL KURULA GİDİN
Kırmızı-Beyazlı kulüpte yeniden kongre rüzgarları esmeye başladı. Güngören Belediyespor maçı sonrası Başkan Erkut Tutu, milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte Metro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'le görüştü. Galip Öztürk'ün başkana,"Şirketleşme çalışmalarını
hızlandırmamız gerekiyor. Bu konuya yoğunlaşalım. Şirketleşme çalışmalarının sağlıklı ve hızlı yürümesi için de genel kurul yapmamız gerekli. Acilen bu kararı alın" dediği öğrenildi.

PAZARTESİ KARAR ALINABİLİR
Bunun üzerine Samsun'a dönen Başkan Erkut Tutu Çarşamba akşamı yönetim kurulunu topladı. Toplantıda Galip Öztürk ile olan görüşmeyi aktardı. Bu bilgilendirmenin ardından toplantı bitti. Başkan Tutu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası yönetimi yeniden toplayacağı
ve kongre ile ilgili görüşlerini alarak son noktayı koyacağı öğrenildi. Yönetimin büyük bir ihtimalle Pazartesi günü kongre kararı alması bekleniyor.

TUTU, ÖZGENER'LE VEDALAŞTI
Öte yandan, Başkan Erkut Tutu dün İstanbul'daydı. Tutu, Futbol Federasyponu'na giderek Başkan Mahmut Özgener ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin veda niteliği taşıdığı iddia edilirken, Tutu, Özgener'i gelecek hafta Samsun'da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına da davet etti. Özgener'in bu daveti teşekkür ederek kabul etmediği, nedeninin ise ligde takımların durumlarının kritik durumda olmasını gösterdiği öğrenildi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27317

Dün bu konuyu kulübe yakın bir kaynak bana söylemişti ama ben pek inanmamıştım. Şampiyonluk ertesinde bu işin yükünü çeken insanlara istifa edin demezler, etik olmaz diye düşünmüştüm ama doğruluk payı varmış demekki. Hatta bana anlatılan buraya yazılandan daha ciddi şekilde resmen istifaya zorlanıyorlar tarzındaydı.  Pazartesinden sonra istifalar başlar dedi...

maço

slazenger ın hoca hakkındaki sözlerine aynen katılıyorum

ama borsa işini bilemem anlayanlar konuşuyor bizde dinliyoruz.