Samsunspor Borsaya Girecek

Başlatan birolkys, 28 April 2011, 19:57:21

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Tanıdığım şöyle iyi bir broker de yok ki  Samsunspor arz olursa gidip alayım.Neyseeee.

:D :D :D :D :D :D :D

babasamsunlu

Sayın siet ynetimi...
Sonra sövünce günah diyorsunuz..
Şimdi ben bu Allahın saç özürlüsüne desemki biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. çok mu yani..
Lütfen rica ediyorum keltoşçum.Sana kaptırmam için bana koz verme...Cehennemde yanacam senin yüzünden...  :-* :-*

erkutdem55

Cehennemde yerin VIP'de hazırdır olum senin rahat ol.Hem de 61 numaraymış.Bana laf et saçlarıma etme,56. tel ahmet ve 121. tel abdulkadir de bugün hakkı rahmetine kavuştu  :(

babasamsunlu

babasamsunlu

BİDE UTANMADAN BEĞENİYO YA..ALLAHIM ÖLÜDRECEK BENİ BU KEL...  :-X :-X :-X :-X :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D ;D

beşnumara

Şişşş artislik yapma >:( >:( ;D :-* 1dk!!!

Sioux

celebi

özkan

Mal mal iş yapmayın..Önce siz tahtayı açık tutmayı becerin,sonra gelin borsa borsa diyin..Galip Öztürk sende insanların içindeki sana olan sevgisini  eritme..

Ama hiç içimden gelmiyor galip öztürk üç kuruş için samsunspor'u kullansın..Ne diyelim,borsa saçma iş.

jean

ins yararli olur bende anlamam bu islerden

GökhanÇağlar

borsa işinden anlamam ama borsaya kadar daha çok eksigimiz var..galip öztürk ün art niyetli oldugunu düşünmüyorum ama gereksiz bir proje bence..

yirmiuc

En iyi yönetildiği düşünülen bir dönemde dahi milyonlarca dolar zarar etmiş bir kulüp için yapılabilecek en güzel şey; gelir ve giderlerin şeffaf bir şekilde tüm Samsun kamuoyuyla paylaşılmasıdır.

berusa55

ÖZTÜRK'TEN "ÇILGIN PROJE"

İşadamı Galip Öztürk, Samsunspor için,"Çılgın proje" hazırlatıyor. Öztürk,"Samsunspor A.Ş'yi kurup şampiyon olacağız ve Türkiye'nin 5. büyük takımı unvanını alacağız" dedi
29 Nisan 2011 Cuma 14:47

DÜĞMEYE BASTI
Samsunspor'a maddi manevi her türlü desteği veren Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten, Samsunspor'un geleceği için "Çılgın Proje". İşadamı Galip Öztürk, Kırmızı-Beyazlı kulübü gelecek sezon şampiyonluğa oynayan, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Türkiye'nin 5. büyük takımı yapmak düğmeye bastı.

SAMSUNSPOR A.Ş
Samsunspor'u halka açık Anonim Şirket (A.Ş) haline getirmek için çalışmalar başlattığını belirten İşadamı Galip Öztürk,"Samsunspor'un geleceği şirketleşmeden geçer. Bunun için Serbest Piyasa Denetleme Kurulu uzmanı arkadaşlar Samsunspor'un şirketleşmesi konusunda detaylı bir araştırma içine girdiler. Kısa zamanda bunun sonuçları bize ulaşacak ve Samsunspor A.Ş' yi kuracağız" dedi.

SAMSUN'UN MALI
Samsunspor'un şampiyonluğa oynayacağını da ifade eden Öztürk,"Samsunspor'a her türlü maddi manevi desteği vereceğim. Öncelikle herkes şunu iyi bilsin, bu takım ne benim, ne Ahmet'in, ne de Mehmet'in şahsının değil, tüm Samsun'undur. Samsunspor'u Samsun halkının malı haline getirmek için sivil toplum kuruluşları, işadamları, herkes kurulacak A.Ş' den hisse almalı" diye konuştu.

RUHUM SAMSUN'DA
Güngören Belediyespor maçında Samsun'da oymayı çok istediğini ancak işleri nedeniyle Almanya'da bulunduğunu da kaydeden Galip Öztürk,"Bedenim olmasa da ruhum, her şeyim o maçta olacak. Futbolcu ve teknik heyetimize güveniyoruz. Mutlu sona ulaşmak için bu maça kazanacaklar ve bize en büyük mutluluğu yaşatacaklardır. Taraftarımıza bu maçta çok iş düşecek" dedi

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=27186

engin55

Bu işte ciddiler herhalde. Yapılcak gibi duruyor. İnş sonumuz hayırlı olur

south_london

Alıntı yapılan: yirmiuc - 29 April 2011, 14:41:12
En iyi yönetildiği düşünülen bir dönemde dahi milyonlarca dolar zarar etmiş bir kulüp için yapılabilecek en güzel şey; gelir ve giderlerin şeffaf bir şekilde tüm Samsun kamuoyuyla paylaşılmasıdır.

Samsun kamuoyuyla şeffaf bir şekilde gelir giderlerin paylaşılması için mi halka açılmamız gerekiyor? Babasamsunlunun dediklerine katılıyorum. Zaten IPO süreci öyle kolay bir süreçte değil. Birçok yükümlülük gelir onları yerine getirmek zorundasın. Samsunsporun bunların altından kalkabileceğini düşünmüyorum.Ayrıca yatırımcı neden samsunspora yatırım yapsınki? En iyi yönetildiğini düşündüğünüz dönemin koşullarını pek hatırlamıyorsunuz herhalde. Ortalarda bu kadar cömert samsunlular yoktu o zamanlar. Şeffaflıkdan daha önemli konularla uğraşıyordu insanlar