Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

abuz89

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 24 April 2011, 21:19:53
61 numaralı formayla sahay girip bizi tahrik edeni ve medical park sağlık görevlilerince tribüne hareketler yapıp ondan sonra onlara dersini veren, pataklayan kardeşlerimizi alnından öpüyorum, kapacaksa Ordunun sahası kapanır, ne yapmışız ki, herkes eve gitmiş 3-5 çapulcu bize hareket yapmış almışlar derslerini, kırılan koltukların parası ödenir olur biter, olan olmuş artık.

o adamı varya vurasım geldi....

Serkan

Alıntı yapılan: abuz89 - 24 April 2011, 21:21:10
o adamı varya vurasım geldi....

bir insan anasına neden küfür ettirmek ister, neden çıkartıp bize 61 numaralı formayı gösterir, hiç mi kutsal değil annesi yazık ya..

amisos31

Alıntı yapılan: holigan5565 - 24 April 2011, 21:19:44
mersin de öbür hafta bolu deplasmanına gidiyor
asıl önemli olan taraftarlarımız kazasız belasız döndüler mi haber var mı

mersin bolu ile kendi evinde oynayacak 2 maci ustuste icerde mersinin..
butun taraftarlar sag salim samsuna ulasti..

abuz89

ünyeli kardeşlerimizi samsunun ilçesi yapmak lazım..

holigan5565

bana göre mersindede olsa bolu maçı kolay değil onlara bolu ilk 6 için kazanmak zorunda

jean

holigan 55 dedigin gibi puan kaybi olupta biz gungoreniu yenersek kesin garaantiliyoz yuzde 90 degil deminki 3 luk averaj icin kafa agritmayaa gerek yok su daha  net benim hesapladigim 1.veye 2. zateen cikiyor direk yani 3. yu baz almak lazim linyitle 6 puan var gungoreni yendimi 2 mac kaliyor ama antepin yenmemesi lazim yarin yenrse 5 puan fark kaliyor ve garantileyemiyoruz yani antep puan kaybederse haftaya yendimi cikiyoz ins

cembaba

Ben böyle tahrik edici unsur görmedim. Trabzon'u desteklediler. Trabzon'a sövmemiz hoşlarına gitmemiş. Böyle yersin küfürü de dayağı da. Alayı çapulcu bunların.

amisos31

kesinlikle oyle.. sanki samsuna glmis gibi olduk yollarda alkislandik..

AntZ

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 24 April 2011, 21:18:33
Bu iş averaja kalmaz.Puan farkıyla şampiyon olarak çıkacağız inşallah...

Evet lamı cimi yok çıktık artık ama matematiksel olarak haftaya garantiler miyiz onun hesabını yapıyoruz ;)

mehmet yılmaz

İstediğimizi Aldık

2006'nın ağustos ayındaydık ve Bank Asya Birinci Lig maceramız Ordu'da başlamıştı. O maçı kaybederek başlamış ve yıllar sürecek sıkıntı dolu sürecimiz başlamıştı. İşte tam da o Ordu'da başlayan Birinci Lig yıllarımızın yine Ordu'da son bulmasını dileyerek gittik en yakın deplasmanımıza. Nitekim işi de bitirdik diyebiliriz çünkü istediğimizi elde ettik.

İlk devre erken gelen basit bir golle başladı. Hakan Bayraktar'ın yerine oynayan Musa maalesef vasatın çok altındaydı. Takım olarak da iyi oynamadığımız çok açıktı. Orduspor golü bulmasına rağmen oyunu domine edemedi; onların da kendilerine has bir stresleri ve tutuklukları olduğu ortadaydı. Beklediğimiz futbolu oynayamadığımızı söyleyebilirim ilk devre boyunca.

İkinci devre ise şampiyon takıma yakışır bir şekilde oynamaya başladık. Oyunu tuttuk ve pozisyonlar da bulduk. Buna rağmen kilidi açan ve tribünlerdeki kağıt üstünde 600 ama bence 1.000'e yakın Samsunspor taraftarını rahatlatan golün gelmesi için Dilaver'in oyuna girmesini bekledik. Aslında hepimiz Dilaver'in 11'de çıkmasını bekliyorduk ama olmadı. Yine de Dilaver oyuna girdiği andan itibaren çok etkili bir oyun oynadı; hücuma derinlik kazandırdı. Maçın gidişatını değiştirdi.

Ordu'da kaybetmemek çok önemliydi; kazanmak ise işin ekstrası olacaktı. 1-1 istenen sonuçlardan birisiydi. Diğer maçlardan gelen skorlara göre önümüzdeki hafta bile şampiyonluk turu atabilecek duruma geldik. Güngören maçında kapılar saatler öncesinde kapanacaktır bence; bu şehir bu taraftar şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. İşin kesinleşmesine az kaldı inşallah.

Maç öncesi Ünye'de Samsunspor taraftar otobüslerine muhteşem bir karşılama yapıldığını duymuştum; dönüşte ise buna şahit oldum. Ünye halkına da ayrıca teşekkür etmek lazım bence.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 April 2011, 21:28:54
Evet lamı cimi yok çıktık artık ama matematiksel olarak haftaya garantiler miyizin hesabını yaptık ;)

Bu hafta bu iş biter.Orada olacağız  ;)

cem

kasmayın kendinizi dostalar zenke attığımız golden sonra ordu tribününe cvbı verdi zaten işaretiyle..
ayrıca ordulular hayatlarında böyle bir deplasman görmüşlermi sorun..
şampiyon belli 2.kim........

abuz89

siz bilmiyorsunuz sanırım anlatayım..
arkadşalar biz termeden gittik 17  kişiydik , ordu merkeze girdik bizim otobüsü taşladı bunlar neyse taşlayanda 3 kişi sokakta biz durduk ordu meydanında indik aşağıya bunları bir güzel dövdük sonra polis limana aldı bizi :D yol üstündeki mor menekşeleride aldık söve söve gittik :D

06 onur 55

Ünye de TARAFATARIMIZI ALKIŞLARLA karşılamışlar...Boşuna dememişler fatsa da ünye arası ordu kuruldu diye arada kalmış ipreler

mehmet yılmaz