Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Koltuk kıranlara sahaya girenlere hapis cezası ve para cezası verilsin.Samsunsporun ne suçu var?

samsunmania

Fatmagül'ün de suçu yoktu ama ortalık karıştı kardeşim. ;D

şaka bir yana ne olursa kulüplerden biliniyor. Münferit olarak değerlendirmiyorlar. Mersin maçını hatırla, olay bizle bile alakalı değildi ama ceza aldık.

sadece55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 24 April 2011, 17:53:10
Koltuk kıranlara sahaya girenlere hapis cezası ve para cezası verilsin.Samsunsporun ne suçu var?

Onlar sanki gavur arkadaş ya ne biçim bir yorumdur bu...Bilip bilmeden sen orduya giden cesur Samsunspor taraftarımızı karalayamazsın...Orda 600 tane aslan vardı.. gittiler bizleri temsil ettiler geldiler...

adige73

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 April 2011, 18:08:32
Onlar sanki gavur arkadaş ya ne biçim bir yorumdur bu...Bilip bilmeden sen orduya giden cesur Samsunspor taraftarımızı karalayamazsın...Orda 600 tane aslan vardı.. gittiler bizleri temsil ettiler geldiler...

onları böyle savunmaya devam edersek daha çok seyircisiz maç oynarız biz.

kabacevizli55

haketti or.. çoçukları pardoın ordu çoçukları ip. samsun olamazsın şampiyon gibi  yemediğimiz  küfür kalmadı  

minci

Tabiki orduya giden sorumluluğunu bilen gerçek taraftarlara değil sözüm elbet. Bütün şehrin bu turu nasıl beklediğini hepimiz hele hele bu sitedeki herkes çok iyi biliyor. Saha kapatma cezası alırsak bunun sorumlusuna samsunspor taraftarı diyebilirmiyiz. Orduya ceza kesmek onlaramı düştü? Onları lanetliyorum. Zenke gerekeni yaptı ve cezayı kesti. Onların birdaha böyle bir atmosfer yaşamamak üzere işlerini bitirdi.

hala kızı

Arkadaş bizi de anlamıyorum sen bankasyada şampiyonluk mücadelesi veren hatta şampiyonluğa aralanmış kapıda ki 1.takımsın ne işin var senın süperligde ki ts'ye bulaşıyorsun?süperlige çık kiminle uğraşırsan uğraş..

Stoper

Alıntı yapılan: minci - 24 April 2011, 18:40:21
Tabiki orduya giden sorumluluğunu bilen gerçek taraftarlara değil sözüm elbet. Bütün şehrin bu turu nasıl beklediğini hepimiz hele hele bu sitedeki herkes çok iyi biliyor. Saha kapatma cezası alırsak bunun sorumlusuna samsunspor taraftarı diyebilirmiyiz. Orduya ceza kesmek onlaramı düştü? Onları lanetliyorum. Zenke gerekeni yaptı ve cezayı kesti. Onların birdaha böyle bir atmosfer yaşamamak üzere işlerini bitirdi.

+1965

red_white

arkadaşlar böyle şeyleri dillendirmemek lazım fotoğraflarını yayınlamamak lazım kapanırsa onların sahası kapanır bizede para cezası gelir, kapatalım konuyu bence

AntZ

Güngören başlığına yazdım buraya da yazayım;

Güzel haber, maç bitmiş, maçtan yaklaşık 45 dk sonra, takımlar, hakemler, gözlemciler, Ordu taraftarı, stadı terk etmiş, bizim taraftarlardan biri stada girip sahanın ortasına bayrak dikmek istemiş, güvenlik görevlileri sert müdeahelede bulununca bizim taraftarlar güvenlikçilere tepki olarak stada koltuk atmış. Fazla sayıda da değil. Güvenlikçilerlerle taraftarımız arasında ufak çaplı bir arbede yaşanmış.

Saha kapatacak ya da seyircisiz oynayacak bir durum yok ortada.

55(tuncay)55

konuyu daha fazla dillendirmeden kapatalım ortada hiçbirşey yok büyük ihtimalle para cezası verirler onada alıştık zaten her maç veriyorlardı bize para cezasını

binikalamadım

maç başlarken iki takım kaptanı bir ara sırtlarını aynı anda kameraya döndü ikiside 5 numaralı forma giymiş çok güzel bir 55 çıktı ortaya uğurdur inşallah dedim ama olmadı erken gelen gol ve hakan bayraktarın olmayışı maçı zora soktu ancak çok önemli bir puanı alıp geldik şu an da matematiksel olarak şampiyonluğu , süperligi değil ama playoffu garantilemiş olduk ... sıradaki maçta süperligi sonraki maçtada şampiyonluğu garantileyiceğimizi düşünüyorum çünki ;

SAMSUNSPOR'A ŞAMPİYON OLARAK SÜPER LİGE ÇIKMAK YAKIŞIR

ali ihsan

ŞAMPİYONLUĞUN VAKTİ GELDİ

Puanla döndüğümüz takdirde Güngören maçına şampiyonluk turu atmak için çıkacağımız bir deplasmandı Ordu.Oldukça zor geçen maçın sonunda istediğimiz puanı almayı başardık.

Cezalı Hakan'ın yerine Musa şans bulmuştu kadroda.Onun haricinde klasik tertibimizle sahadaydık.Maçın başında yediğimiz gol aslında planlarımızı tersine çevirdi.Kontrollü ve kontra atağa yönelik bir oyun ortaya koyacakken ,geriye düşmemiz için risk almaya başladık.Bizim yapacağımız kontra atakları ise Orduspor yaptı.Neyse ki kaliteli gol ayakları olmadığı için pek sonuç elde edemediler.Biz ise oyunun kontrolünü elimize almamıza rağmen ilk yarıda istediğimiz pozisyonları bir türlü üretemedik.Bunda hiç kuşku yok ki Hakan Bayraktar'ın eksikliği büyük etkendi.Takımın saha içi pas trafiğini kusursuz yöneten,oyunu iki yönlü oynayabilen ve soğukkanlı yapısıyla takıma liderlik yapan Hakan'ı çok aradık.Onun bölgesinde oynayan Murat ilk yarı çok tutuktu.İkinci devre Dilaver ve Aziz'in oyuna girmesiyle biraz daha etkili oldu.Musa maç eksiği nedeniyle sahada yok gibiydi.Kalpar'da zaten onu soyunma odasında bıraktı.
İkinci devre Aziz'in oyuna girmesi takımı biraz hareketlendirse de asıl etkiyi Dilaver ve Billy Mehmet'in oyuna dahil olması yaptı.Özellikle Dilaver sorumluluk alarak oyunu yönlendirdi.Zenke etkili değildi lakin golde doğru yerde olmasının mükafatını alarak hem kendisine gelecek eleştirileri azalttı hem de gol sayısını 16'ya çıkararak krallık yarışında arayı açtı.Defans hattımız gene oldukça iyiydi.Kemal'in artık alışıldık performansı ile sivrildiği maçta rakibin ataklarını olgunlaştırmadan yerinde müdahalelerle görevlerini tamamladılar.
Aldığımız bir puanı hak ettik.Rakip her ne kadar dirençli olsa da oyuncu kalitesi açısından bizin bir hayli gerimizdeydiler.Bu deplasmandan aldığımız puanla artık finali evimizde yapma şansımız var.Hem de son maçı beklemeden.
Evet haftaya oynayacağımız Güngören maçından alacağımız 3 puan bizi şampiyon yapacaktır.5 yıldır özlemini çektiğimiz Süper Lig artık bir adım ötemizde.Çok sıkıntılar yaşadığımız Bank Asya'ya elveda demenin vakti geldi.Taraftarımızın haftalar önce çıktığı Süper Lig artık bizi bekliyor.
Eve dönmenin heyecanını yaşamak ve mutluluk gözyaşlarını ait olduğu yere ,19 Mayıs Stadına akıtmak için tribündeki yerimizi alacağız inşallah.Görüşmek dileğiyle...

Atakumlu

Şampiyon Şampiyon Samsun Şampiyon
Alkışlayın İnbeler Samsun Şampiyon...

Ordunun da ts yalakası oldugunu gidip yerinde tespit ettik...

jean

abiler yanlisim varsa duzeltin gaziantep yarin puan kaybederse biz haftaya gungoreni yenince garantiliyorruz degilmi ben anlam veremiyom bu ordululara samsunda yasayan o kadar insaniniz var hicbir olayimiz yok dustugumuzden beri bize tersler nedir bu kufurr niye bizim cikmamizii isteemiyorlar anlam veremiyorum hadi gule gule orduspor ssen giresunla ugras 3 puan gibi 1 puan oldu yenilsek cok uzulurdum sevindirmedik su kani bozuklari guzel oldu