Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Görüyorum ki herkes benimle aynı düşüncede, zaten aklı selim her insan bunları düşünür. Ama o taş atanlarla da, daha maç başlamadan sövenlerle de, atkıyı yakanlarla da aynı kefedeyiz. Dışarıdan görünen bu. Bugün maçta bu durumumuzu düşününce çok üzüldüm. Kendi adıma ve benim gibi, sizler gibi gerçek Samsunsporlular adına.

kuzey55

son olarak bu seneyi atlatalım Cico gelsin biran önce.onsuz ne şirinlerin ne de genel itibariyle tribünlerimizin tadı yok...

Sioux

olay çıkaran
meşale yakan
taş atan
atı yakan
sahaya atlayan
benimle aynı takımı tuttuğunu iddia etse bile kamera görüntülerinden tespit edilmeli ve spor alanlarından uzaklaştırılmalı!
samsunsporlu değil onlar...

**

ünyeye sonsuz teşekkürler
rizeden sonra ordu da ruhunu trabzona satmış
daha iki gün önce trabzon belediye baskanı or-gi hava alanına karşı olduklarını söylüyordu, onlar uyumaya devam etsinler
600 kişilik yerde 900 kişi vardık
ama keşke bazıları hiç olmasaydı
ordu tribünleri vasat, hiç ilerleyemediler
bu futbolla playoff oynayamazlar

Ajan

Orduluların Trabzon diye bağırmasına pek takılmayalım.Tribün dergide ne kadar sevmeyip nefret ettiklerini söylüyorlar zaten.Orada bağıran büyük ihtimal Ordu'nun çekirdekçi tayfası ve onlara sürü psikolojisi ile katılan insanlardır.

Serkan

lucarelli

Ayyaş, atkı yakan adamların tribünlerden temizlenmesi gerekli. Bunlar tribünlere yakışmıyor hele bizim tribünlere hiç yakışmıyor.

Ajan

Alıntı yapılan: lucarelli - 24 April 2011, 23:12:37
Ayyaş, atkı yakan adamların tribünlerden temizlenmesi gerekli. Bunlar tribünlere yakışmıyor hele bizim tribünlere hiç yakışmıyor.
Atkı yakan insanların tribünde küfüre karşıyız alkol uyuşturucu kavgaya karşıyız diye pankart açıp gezinmesi ne kadar tuhaf de mi?

ahmetsefa55

inşallah sahamız kapanmaz.ama çok sağlam para cezası yiyeceğimiz kesin.meşale yakıldı.koltuklar kırıldı.sahaya taraftar girdi.küfürlü tezaruhat vardı.yabancı madde atıldı.polisle kavga oldu.daa ne olsun ?
ayrıca grubunda çoluk çocuk getiriyosan onlara da sahip çıkmasını bileceksin.kimse millete artislik yapacam edasıyla çıkıpda Samsunsporumun canını yakmasın.!

berusa55

Sadece meşale yakıldığı ve küfürlü tezahürat olduğu için ceza alacağız. Diğer olaylar 45dk sonra oldu. Koltuk olayı adli olay. İki kulüp arasında para olayıyla hallolacak muhtemelen.

Ama ben Adana deplasmanındaki tribünümüzü bin kere bugüne tercih ederim  :(

Ollivanders

Deplasmanı bedava içki olarak gorenler tribunden temizlenmedigi surece bu işler son bulmaz.

doðan

Arkadas lar , mac sonrasında emniyet fotoğrafçısı ile sohbet etme şansım oldu ,
atkı yakan
meşale yakan
koltuk kıran
sahaya atlayan
bariz küfür eden ve provakasyon yapan
yabancı madde atan
kisileri bilhassa kendi fotografladigini ...
Ve yeni cikan yasa cercevesinde cezalandirilacaklarini  söyledi ..
Mac oncesine bir arkadasın da satirla yakalandığını ve bir kaçının da taşkınlıktan göz altına alındığını bilenler vardır , emniyet amiri ile kurulsun samimi dialogta bu arkadslarin mac izlemesini sagladim , fakat satır li arkads için tek Kelam edemedim cunku savunalacak hiç bir tarafı yoktu , tıpkı mac sonrasında olanlarida savunanadigim gibi .....

Sioux

beş para etmez insanlar boynuna samsunspor atkısı doladı diye şeref kazanmamalı.
gereken cezalar verilsin, kim hak etmişse.

Kaya

Alıntı yapılan: Sioux - 24 April 2011, 22:52:25
olay çıkaran
meşale yakan
taş atan
atı yakan
sahaya atlayan
benimle aynı takımı tuttuğunu iddia etse bile kamera görüntülerinden tespit edilmeli ve spor alanlarından uzaklaştırılmalı!
samsunsporlu değil onlar...

**

Hocam uzun zamandır yazılarını severek takip ediyorum..Tebrikler gerçekten çok güzel bir tespit >l<..Diğer arkadaşların tespitlerde doğrudur çocukluğumdan beri deplasman yaparım bu tür olaylarla çok karşılaştım..Değil güzel ülkemiz dünyanın her yerinde bu tarz kişiler mevcut umarım yeni çıkan yasa ile bu iş bir düzene girecektir.

SAMSUNSPOR,SAMSUNSPOR diyince içi cız edenlerin,gönlüne kor düşenlerindir.İçip ismini bile telaffuz edemeyenlerin değil... samsunspor_x

forza_devil

Alıntı yapılan: Serkan - 24 April 2011, 22:56:08
Ertuğrul abi adamsın adam,

özelden msj atarmısın arkadaşım. ertugrul abi olayını

zenke

sakin sakin çekirdek çıtlayan amcaları bile galeyana getiren insanlar var ya daha ne diyeyim. hatta olaylardan o kadar habersizler ki biz ünye diye bağırınca bizi alkışladılar. ve bu adamlara küfür edildi uğraşıldı. yazık gerçekten. uğraşmak istiyorsan maratondan sövenlerle uğraş. ayrıca formasında q7 yazan bir arkadaş vardı tanıyan vardır herhalde sitede. çünkü ss.bizden arkadaşlarla muhabbeti vardı. samsunda q7 varda bizim mi haberimiz yok? .:.:.